miercuri, 22 decembrie 2010

Altfel De Ocupatii Studentesti

Studentii fac lucruri...nu traznite, ci interesante.

Pe langa mers la cursuri, laboratoare, seminarii - in cazul unora, sau iesit la bere, uitat la filme si jucat pe calculator - in cazul altora, se mai gaseste timp si pentru ocupatii "extra-curiculare" :)

Avem, astfel, studenti/studente la Politehnica din Timisoara care confectioneaza obiecte cu mana lor:
care sunt pasionati de muzica:


carora le place sa surprinda lucruri interesante in fotografii:

sau carora le place sa cante - fie ca sunt fete:


sau baieti:




***Poate aveti chiar printre colegii vostri asemenea exemple, dar despre care nu stiti. Ar fi interesant sa aflam ce preocupari mai interesante au studentii de la Poli.

luni, 6 decembrie 2010

Serile "PsyCult" - Aula Magna (Universitatea de Vest din Timisoara)

In marea de ligi studentesti, lingai, interese meschine, pupincurism si parvenitism, o asociatie studenteasca din Universitatea de Vest din Timisoara incearca sa faca altceva.

Serile "PsyCult" - seri de cultura cinematografica, asa cum le numeste chiar Eugen Ghencioiu (initiatorul acestor evenimente) - vin sa contrabalanseze invazia de prost gust si incultura de care avem parte zilnic.

In ce constau aceste seri?

Proiectii de filme in fiecare Miercuri de la Ora 20:00 in Aula Magna (Etajul 1 - UVT).

Miercurea aceasta, 08.12.2010, va rula filmul "1984" - ecranizare a romanului cu acelasi nume al lui George Orwell. Intrarea este libera pentru toti cei care vor sa vizioneze un film de calitate. 

***Pentru mai multe detalii si proiectii viitoare, accesati eugenghencioiu.wordpress.com si veti fi la curent cu ceea ce va mai pregateste "Asociatia Studentilor La Psihologie din Timisoara" (ASPTm).

vineri, 3 decembrie 2010

Originalitate

Dupa ce de mai bine de 2 ani defilăm pe acest Blog cu sloganul "Ia Atitudine" (a se vedea si in Logo), păcălicii din Ligile Studentesti au venit acum cu o idee originala de campanie:

***Adevarul este ca acum ar fi imposibil sa mai spunem ca ideea lingailor este una proasta, atata timp cat ideea ne apartine.

Si la final un mesaj pentru "reprezentantii nimanui": Nice try, but still a fail ;)