miercuri, 12 ianuarie 2011

"Scînteia 2011"

Probabil putini dintre voi stiti ce a fost candva "Scînteia". Dupa cum puteti citi si daca dati click pe link, "Scînteia" a fost ziarul Partidului Comunist Roman sub titlul caruia statea scris "Organ Al Comitetului Central Al Partdului Comunist".

Pentru ca unele obiceiuri raman in sangele unora, iar daca au avut parinti securisti si turnatori sau bine infipti in conducerea Partidului Comunist e greu sa fie prea diferiti, avem si in ziua de azi niste demni urmasi au comunistilor care duc in continuare stindardul "Scînteii" de altadata. Micutii rosii ai zilelor noastre sunt niste indivizi adunati in Ligile Studentesti care ar face cinste oricarui membru de partid comunist.

Iata o fiţuica publicata de cativa lingai de la Facultatea de Automatica si Calculatoare, pusa in paralel cu "Scînteia" originala din anii comunismului:

Avem anunturile triumfaliste cu privire la marile realizari:

2011:

1986:

Avem înfierarea actelor care contravin "ordinii si disciplinei":

2011:

1900 toamna:
Si cireasa de pe tort; va rugam sa faceti loc pentru imaginea idilica a "Conducatorului Iubit". Daca o sa va uitati bine la sfarsitul articolului o sa vedeti si culmea lingismului - sa pupi pe cineva in fund, dupa care sa ii si multumesti pentru ca ti-a oferit prilejul:

2011:
Anii '70:


***Responsabili pentru aceasta atrocitate publicistica si sfidare a bunului simt sunt: Iapa Catalin, Cocalarla Andrei, Oros Valentin, Minnim Manuela, Draghici Alex si alti cativa. Iapa Catalin este, ca de obicei, fruntas cand vine vorba de mizerii sinistre, el fiind si semnatarul limbii in fund aplicata pe o intreaga pagina "Întâiului Conducător Al Poltehnicii".

Felicitari "Echipei redactionale" care a arătat o data in plus cat de dărâmată este reprezentarea studenteasca si cat pupincurism poate exista intr-o Universitate de Stat din Romania. In caz ca inca va mai intrebati de ce merg lucrurile prost la noi in tara, imaginati-va ca astfel de personaje sunt cele care avanseaza in functii si ne vor decide viitorul.