sâmbătă, 23 februarie 2013

Una Scurta Cu Liga De La Mecanica - UPT

Oare de unde o fi avut Liga Studentilor bani de asemenea manifestare gen nunta, cu ocazia implinirii a nustiucator ani de pupat in fund profesori si parvenitism din partea membrilor de frunte?
 
Nu se intelege clar daca e vorba de o liga a studentilor sau de vreo organizatie a profesorilor sau a lingailor profesionisti.




Probabil ati recunoscut deja cateva personaje principale: Florin Bodin, Andrei Craciun, Mihai Catana, care se pare ca nu vor sa mai creasca odata si sa-si vada de viata, ci prefera sa mai manance o ciorba gratis de la liga cu fiecare ocazie. Robu oricum e nelipsit de la orice piscotareala, in special acum ca ajuns primar e bagat in seama si mai mult.
 
 
***Va dati seama cat de bine sunt reprezentati studentii de genul asta de viitori politicieni mancatori de rahat.

4 comentarii:

edy spunea...

din toate articolele scrise de tine,reiese un singur lucru: ca esti un frustrat care ori a incercat sa aibe vreo functie intr-o facultatea din cadrul Politehnicii(fara reusita,normal),ori vre-un blogaras de 2 bani cu 1 vizitator zilnic pe care-l framanta toate chestiile la care el nu poate avea "acces",pentru ca daca ai fi fost doar un student simplu,care doreste sa termine o facultate,dar sa stie de ce o face,ce vrea sa faca cu viitoru',atunci probabil nu te-ar fi framantat toate lucrurile astea inutile.Dar tu la urma urmei vrei sa ai lume care sa se uite la ce faci tu, dar, din pacate, esti un cacat lipsit de orice talent, nascut dintr-o mama proasta, care s-a asezat din greseala, ca proasta, intr-o pata neuscata de sloboz.

Unknown spunea...

da-ne si noua un nume sau un numar de telofon ca de restu ne ocupam noi, sa ne zici si in fata ce ai scris pe blog:D

Anonim spunea...

Aaa, nu s-a schimbat mai nimic de cand am terminat poli, aceiasi pupatori in fund, aceiasi agresivitatea, viitorii politicieni romani!

ComplexTM spunea...

edy si mihai: sper ca macar atat va duce capu sa stiti ca ceea ce ati scris aici ar putea disparea. Comentariile pot fi sterse.

Dar de ce am sterge asemenea dovezi care atesta cum nu se poate mai bine prostia imensa ce inca domneste in ligile studentesti?

E greu de spus daca e preferabil ca in ligi sa fie lingai sau dobitoci irecuperabili. Nu mai speram demult la studenti care sa se gandeasca la reprezentarea cat mai buna a colegilor.