duminică, 13 aprilie 2008

Practica de vara

Continental Automotive îţi oferă posibilitatea să lucrezi în domeniul automotive pe timpul vacanţei de vară.

Temele pentru proiectele de practica sunt urmatoarele:


***Oare nu ar trebui sa auzim de asa ceva de la "Ligile Studentesti"? Nu ei ar trebui sa fie "preocupati" de studenti si de nevoile lor?

Probabil ei stiu. Noi stim? Nu, pentru ca UNII au acces la informatie, altii nu au. Cine decide? Cine vehiculeaza informatiile in alte scopuri decat spre binele studentilor?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Aici te contrazic. Eu una am primit un mail de la o anume doamna, ce se ocupa cu studentii, ce lucreaza la Siemens, date despre practica de vara. Aici nu sun t de acord cu tine! E problema ta ce faci vara! Nu e problema unui colectiv sa iti dea mura in gura!! Esti la FACULTATe=> Facultativa=> cine e interesat se informeaza!
Daca tu nu mergi la workshopuri si nu esti interesat, nu mi se pare normal ca cineva sa se informeze pt tine si la urma sa nu spui nici macar banalul "Multumesc"!!

Anonim spunea...

Firmele vin la facultati si isi expun oferta. Facultatile trebuie sa transmita asta studentilor. Cum o fac?
De exemplu in UPT BODIN e probabil omul care ar trebui sa duca vorba de la Poli la studenti prin Ligi. Ce face BODIN? Da informatiile ligii de la mecanica si la celelalte ajunge informatia daca mai considera cei de la mecanica cum ca ar fi cazul.
Asa stau lucrurile si de aceea un personaj ca Bodin trebuie sa dispara. De ce se aude numai de mecanica? De ce ei sunt mereu in fata? Pentru ca il au pe Bodin acolo.
Restul ligilor nu stiu de ce admit asta. Probabil pt ca le e teama de repercusiunile care ar putea urma in eventualitatea in care s-ar dezice de bodin.

Anonim spunea...

Ce fain, intr-un a din zilele trecute Bodin o trimis pe grupul de la cosopl oferte de bursa la universitati din strainainte. Una era la o universitate din desert, care inca nu exista, una era la ceva univ din india, in cazul in care studentii vor sa se aprofuneze cunosterea limbii hinduse :))) (aici ma pravalesc de ras..) ... si inca una pentru o univ obscura din usa.

Chiar nu e clar ca baiatul asta e prost de bubuie?! Voi va coborati la nivelul unei fiinte cu IQ media dimensiunii la papuci?! (Muahahahahahahahha)

Anonim spunea...

Ce spun eu si ce intelegi voi. Dati`o tot cu liga de la mecanica, cand pe voi studentii nu va intereseaza mai nimic. Eu vad la mine la AC, la jobshop te duci, dai si tu pe o foita o adresa de mail si gata, esti asigurat cu primirea de mailuri. Dar pe cine intereseaza asta? Pe nimeni....Voi aveti treaba cu mecanica si cu Bodin. Despre ce e vb aici si despre ce discutati voi....

Anonim spunea...

ba niniveh tu esti de pe alta lume ma. tu nu intelegi ca primesti ce vor ei sa primesti? asta e mentalitatea ta? de paralitic care inghite ce i se da?
poate unii vor sa ia parte la deciziile privitoare la viata lor de studenti dar nu au chef sa se bage intr-o liga plina de tampiti. poate eu vreau sa vad ce discuta ei acolo in grupuletele lor, pentru ca ma priveste!
daca vor sa isi faca grupuri private unde sa nu permita accesul oricui, atunci sa nu le mai zica "grupul ligii studentilor", sa le spuna "grupul ligii UNORA".

Anonim spunea...

Copile, de pe alta lume esti tu. "SV FM TSR Recruiting Timisoara" recruiting.timisoara @ siemensvdo.com => direct de la Siemens=> nu e prin liga! Greu ne e la unii.