duminică, 13 iulie 2008

Cei Care Ne Iau Banii Zilnic

Nu v-ati intrebat niciodata cine este fericitul patron al magazinelor din Complex? Castigul la loto este in mod sigur o simpla gluma in comparatie cu ce inseamna a avea un magazin in Complex. Total inexplicabil, insa, este ca incepand de la Akoma (Camin 6) trecand prin cele doua magazine din Caminul 5, Caminul 3 si ajungand la magazinul din caminul de langa Roma, toate apartin acelorasi persoane. Daca asta nu e mafie, atunci care mai poate fi?

Cum poate macar sa se puna problema sa existe un astfel de monopol? Mai are rost sa ne intrebam ce e cu preturile imense din Complex? Din moment ce o firma face absolut ce vrea, ba isi permite chiar ca la un magazin sa aiba niste preturi, iar la cel de la cativa metri distanta cu totul altele.

Sa nu uitam cel mai revoltator lucru: toate acestea se intampla in niste CAMINE STUDENTESTI. Magazinele respective au sediile la parterul caminelor, in interiorul caminelor. Cum se poate asa ceva? Cine a incheiat astfel de contracte si cine a bagat sume imense de bani in buzunar de pe urma acestui troc?

Sa ne uitam ale cui sunt caminele: ale Facultatii de Medicina. Rector? Stefan Dragulescu, pe care il regasim in urma unei simple cautari pe internet ca mare vedeta nationala. Pe sistemul "spune-mi din ce partid esti ca sa iti spun cine esti", stimabilul domn Dragulescu se pare ca a cam trecut prin tot esichierul politic, naufragiind in cele din urma la PD-L. Asta sa fie motivul pentru care isi permite sa inchirieze spatii comerciale in niste camine studentesti? Asta sa fie motivul pentru care mii de studenti dintr-un Complex Studentesc sunt nevoiti sa isi faca toate cumparaturile de zi cu zi la suprapreturi?

***Cu cat intram mai mult in problemele Complexului, cu atat mai complexe devin. Dar nu ne poate opri nimeni si nimic in a limpezi toate lucrurile pas cu pas si a incerca, macar, sa stim cine este de vina sau cine trebuie felicitat pentru situatia in care a ajuns Complexul Studentesc din Timisoara. Problema pe care o constituie aceste buticuri din camine, care se aseamana atat ca estetica dar si ca servire cu niste magazine satesti, trebuie odata rezolvata. Nu putem inghiti la nesfarsit bataia de joc a unora si imbogatirea artificiala a lor pe seama noastra.

Pentru toate acestea si mult mai multe, ne reintalnim in toamna.
dsdfdsgsgdfsffulescu

5 comentarii:

Anonim spunea...

sa nu uitam de RETRO care este practic in C10 !!! si ala e o susrsa de zgomot...

Anonim spunea...

ca sa inteleg a aparut o situatie: consiliul consultativ e din sfera PD-L , dragulescu PD-L...cei din consiliu vor face ceva impotriva lui Dragulescu? evident NU pentru ca tot ce vor face va fi la comanda lui Dragulescu...din pacate totul se duce pe P**a, avem un presedinte care incalca constitutia, un premier vai si amar, cat despre ciuhandu si reprezentatii studentilor nu am vreo parere buna

Anonim spunea...

consiliul consultativ de cartier pe care il ridici in slavi e mana in mana cu buticacru asta.
dar mai conteaza, avem un consiliu consultativ de cartier pe care il venereaza hai.lamunte

devii penibil omule

Anonim spunea...

Daca tu ai inteles ca acest Blog ar venera pe cineva, te declaram IMBECIL si te invitam sa nu mai citesti articolele de aici pentru ca oricum nu intelegi nimic.

Anonim spunea...

na...ce? peste vara se face pauza de razboi? nasoool...nu mai am cu ce ma delecta...