duminică, 8 martie 2009

Fiecare cu ce-l doare

Cu ceva timp in urma, anii terminali din UPT au avut proasta inspiratie sa apeleze la ajutorul Ligilor Studentesti pentru a sustine o cerere in baza careia studentii care nu indeplineau baremul de maxim 30 de credite restante sa beneficieze de cel putin o prezentare speciala. Bineinteles ca nu a sustinut nimeni punctul de vedere al studentilor, chiar daca s-au strans sute de semnaturi de la acestia.

Nesimtirea a fost totala si dezinteresul sfidator din partea celor care au in fişa postului "Reprezentarea Studentilor". Probabil ligile au fost prea ocupate sa organizeze la inceputul acestei saptamani un campionat de fotbal intre membrii lor, la Baza 1.

Pentru ca pe cei carora ar trebui sa le pese ii doare in fund, oferim noi un sfat celor aflati in dificultate legat de credite.
Citam din "REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A PROCESULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT DE FORMARE INIŢIALĂ DIN UNIVERSITATEA "POLITEHNICA" DIN TIMIŞOARA":
"Art. 25. [...] examene / colocvii parţiale se organizează –şi este obligatoriu să se organizeze– numai la disciplinele cu cursul desfăşurat pe parcursul tuturor celor 14 săptămâni de transmitere de cunoştinţe şi formare de abilităţi pe care un semestru le conţine. "

Regulamentul complet aici.

***Asadar, daca cererea comuna facuta de anii terminali de care si-au batut joc Ligile Studentesti a sfarsit prost, va sfatuim pe fiecare sa faceti cereri individuale in care sa va cereti dreptul (in cazul in care nu ati beneficiat de partiale pe parcursul semestrului).

Un comentariu:

Anonim spunea...

ba da ...imediat o sa imi pese mie de fraierii care nu au stiut ce ii aia scoala,nu au fost in viata lor la un curs,nu stiu ce ii aia sala de lectura si asa mai departe...trebuia sa se gandeasca de 2 ori inainte sa doarma toata ziua si noaptea sa joace cs sau alte porcarii pana uita sa mai si manance...cred ca aici intri si u...prietene cu blogul tau d kkt