miercuri, 30 septembrie 2009

Minunile din "Pădurea Fermecată"

Dupa ce s-a impartit prada si s-au strans şpăgile, in "Padurea Fermecata" s-a constatat ca au ramas cateva scorburi libere si mai ales ca destule vietuitoare (peste 400) au ramas fara adapost. Aveam, astfel, o situatie potential exploziva.

Pentru ca nu mai era rost de alte şpăgi, animalele salbatice care puteau recurge la ele s-au rezolvat deja de scorbură, s-a hotarat sa se dea liber la cazari. Sase, cinci, n-a mai contat marime sau rasa pentru ca cei privilegiati fusesera deja serviti. A venit si randul gloatei sa aiba bucuria de a-si gasi o frunza deasupra capului si un pat de muschi pe care sa isi intinda oasele.

De ce nu s-a procedat asa de la inceput? Bineinteles ca s-a stiut foarte clar cate vietuitoare si-au cerut loc intr-o scorbura, s-a stiut la fel de bine cate scorburi exista. De ce s-a recurs la solutia "multumirii tuturor" abia in al 12-lea ceas? Probabil ca spagile nu erau la fel de mari si de multe daca se stia de la bun inceput ca vor avea cu totii parte de cazare. Mai ramanea doar nişa scorburei preferentiale si a numarului mai mic de vietuitoare in scorbura, deci cam putin pentru o criza asa de mare.


***Salutam pe aceasta cale pe regii "Padurii Fermecate", cei degraba incasatorii de şpagă si manevrari de mare clasa. Pot fi linistiti pentru ca nimeni nu vegheaza asupra lor, au mână liberă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ne-au bagat muistii 5 in camera la master. staicu e un idiot

Anonim spunea...

:)). Normal. Doar la vest se sta decent si ce e in plus acolo vine la poli. Ma mir ca ne-au dat camine ...:|