miercuri, 28 octombrie 2009

Napoleon A Fost Doar Unul

...chiar daca in zilele noastre avem tot mai multi pretendenti la titulatura de "Napoleoni". Nu, domnilor, nu puteti sa faceti 10 lucruri de-odata chiar daca nu vreti sa renuntati la nimic pentru ca vreti sa sugeti banii romanilor din toate partile.
***Asteptam la sectiunea comentarii pe retardatii care cred ca suntem "pedelisti". Nu suntem pedelisti, suntem doar niste studenti cu creierul la ei si cu ceva bun simt elementar incat sa mai sesizam nesimtirile unora.

11 comentarii:

Anonim spunea...

In 29 octombrie a fost audiat
candidatul pentru ministerul invatamintului, Daniel Funeriu.
Aici gasiti CV-ul candidatului:
http://www.ad-astra.ro/docs/CV_Funeriu.pdf
Dl prof Robu, fiind membru in comisia de audiere a lipsit de la curs. Si ce credeti ca a facut? A votat impotriva. Cititi cu atentie CV-ul si comparati!

Anonim spunea...

Robu a votata contra pentru ca asa a impus disciplina de partid. Citind cv-ul lui Funeriu imi dau seama ce gunoi de om e Robu. Pai fratilor Cv-ul lui Robu e hartie igienica pe langa ce are acest om. Acest individ pe nume Robu este un boschetar academic, nu e vrednic nici macar sa-i toarne apa in pahar lui Funeriu. Romani de teapa lui Funeriu mai sunt in afara granitelor, dar aici in tara fie nu sunt bagati in seama fie sunt marginalizati de actualii si fostii actori politici.

Anonim spunea...

Categoric, Funeriu e superior lui Robu si ce e mai curios e ca amandoi sunt aradeni si e ff probabil sa se cunoasca.


...

Ce om mai e si Robu asta...

Anonim spunea...

un mare CACAT robu asta. cv-ul lu' funeriu e bomba pe langa al lui robu. dar na asa e in romania, aia mai prosti ii valideaza pe aia mai buni.

Anonim spunea...

votati robu garantat vanghelie :))

Anonim spunea...

Va recomand urmatorul link ce arata ca dl. Valcea candideaza pt posturile de student-consilier din UVT, Fac de Socio-Psiho.
Caracatita de la CoSPol isi intinde ramificatiile si in UNIV DE VEST.
http://osut.ro/?page_id=312

Anonim spunea...

hai bah terminati cu politica ca nicicare nu sunt buni...asta e sigur.

Anonim spunea...

Bai idioti pdl-isti a fi bun chimist nu inseamna a fi bun de ministru al educatiei. Dl. Robu e calculatorist si din start e mai presus decat orice chimist. Si in curand va fi el ministru al educatiei, stie toata lumea. CV-ul lui e oricum cel mai tare din tara pe management academic.
Apropo de cursul de Java. Eu ii sunt student d-lui Robu la acest curs si nu vad nici o problema ca n-a putut veni, vom recupera, care-i treaba?

Dorin spunea...

Pt retardu din 03 noiembrie 2009, ora 23:47:

Cateva intrebari de bun simt.

1. De unde ai dedus ca cineva care o comentat aici, sau autorul blogului, ar fi pdl-ist?

2. De unde ai scos-o cu calculatoristu' "mai presus decat orice chimist"? Asta ii dovada maxima de imbecilitate.

Si cateva concluzii si idei ajutatoare pentru raspunsuri:

1. Poate tu esti in politica (cel mai probabil PNL) si atunci presupui ca toti restu' care nu sunt de acord cu tine sunt in PDL. Daca crezi asta esti cel putin tampitel.

2. Stii care-s cele 2 stiinte exacte care stau la baza existentei unui calculator? Hai sa iti dau un ajutor: fizica si chimia. Nu ar exista obiectu' muncii la "atotcunoscatorii" si auto-supraevaluatii de calculatoristi fara astea 2 domenii. Asa ca gandeste inainte sa faci presupuneri, ca daca esti si tu "calculatorist" (cel mai probabil softist, ca aia is cu nasu pe sus, si se cred cei mai destepti cand de fapt is de la 0 in jos) nu esti un exemplu de supeorioritate al lor.

3. Trebuia sa te inscrii intr-o Liga (daca nu esti deja), la capacitatea de pupat in cur enorma care o ai, ai fi ajuns deja presedinte (daca nu esti deja).

Gandeste-te logic, daca tu nu mergi la un curs, profesoru' vine sa mai tina o data cursu'? sa recuperezi? Nu. Atunci de ce s-ar recupera cand nu vine profesorul?

Slujba lui ca profesor ii sa vina la curs, ca rector sa stie ce se intampla in universitate si sa administreze corespunzator si ca parlamentar sa-si reprezinte alegatorii (si nu numai) in Parlament, prin decizii, voturi si legi in favoarea lor (a alegatorilor). Daca ii greu sa le faca pe toate sa renunte la una... sau 2... daca nu sa le faca. Nu poti sa faci numa cate una cand vrei tu si sa fi platit pentru toate (din banii nostri). Ii ca si cum ai merge la un examen si ai lua note la 3 materii.

Pe scurt, anonimule, esti un catel bine dresat si indoctrinat sau pupe si sa linga si sa se gudure cum ii zice stapanu'/interesu'.

Anonim spunea...

"Bai idioti pdl-isti a fi bun chimist nu inseamna a fi bun de ministru al educatiei. Dl. Robu e calculatorist si din start e mai presus decat orice chimist." arata-mi o realizare a lui robu ca si calculatorist ca pe cv nu am vazut nimic. Funeriu este un romanas crescut dincolo si cu siguranta am i invatat multe de la el indiferent daca era matematician, chimist sau chiar informatician. Cat despre LCD-ul la care te holbezi, tastele alea de plastic pe care le apesi si scri tampenii , chiar si PET-ul din care bei suc si papucii de musama ce ii porti sunt sigur ca nu au de-a face nu nici un chimist, ele fiind create de extraterestri. Se vede ca nu ai respect pentru meseriile celelalte.

Admin posteaza ip-ul anonimului sa vedem de unde a scris. Oare e studentul lui robu sau e un individ care ii duce mapa :) halala linguseala.

Unknown spunea...

multi prosti posteaza pe blogul acesta.. (03 noiembrie 2009 23:47)