luni, 28 iunie 2010

Pupincuristii S-au Sarbatorit La "Casa Politehnicii" Nr. 2

Unde a sarbatorit Linga AC 20 de ani de pupat in fund? La "Casa Politehnicii 2" de pe Bd. Mihai Eminescu Nr. 11, adica un loc extrem de elegant in care UPT-ul a bagat bani grei. Da, inainte de biblioteca ce pare a nu se mai termina odata, a fost mai important sa se investeasca intr-un loc super luxos unde Conducerea UPT sa faca diverse chefuri.

Iata ce spune Andrei Lobont, un oarecare lingau din Liga AC, despre acest eveniment:
"Astfel, noi, noua generaţie de voci a studenţilor, vom organiza un cocktail duminică, 27 iunie, ora 19:00 la ”Casa Politehnicii 2. Aici vor fi invitaţi membrii alumni ai Ligii AC, de la membrii fondatori, până la coordonatorii proiectelor de anul acesta, partenerii noştri ce ne-au ajutat la evenimente, membrii onorifici, organizatori şi, nu în ultimul rând, profesorii din cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, precum şi reprezentanţi din partea Rectoratului Universităţii “Politehnica”.
(Se pare ca toata lumea e prezenta la un chef al unei Ligi Studentesti, mai putin studentii)

Sa privim cateva imagini cu aceasta locatie si sa ne bucuram cu totii de ce s-a facut cu banii nostri. Noi, cei care am platit pentru toate acestea, le vedem doar in poze. Conducerea UPT si lingaii din ligile studentesti le vad chiar in realitatea si profita pe cat se poate de ele:


Asadar, noua generatie de lingai in fundurile Conducerii UPT isi organizeaza serata dansanta intr-o locatie oferita chiar de catre UPT, urmare a unei cereri aprobate chiar de catre Conducerea UPT. Vine intrebarea fireasca: ce avantaj ar avea ligile studentesti daca ar reprezenta cu adevarat studentii? Nici un avantaj, decat cel al unei constiinte curate ca isi fac datoria. Ce avantaje vin din faptul ca au in permanenta limbile maro? Spre exemplu, fac chef la "Casa Politehnicii Nr 2", adica acolo unde nici un student in afara de ei nu a calcat.


***Felicitari, inca o data, adunaturii de parveniti si milogi din ligile studentesti - in acest caz Liga AC. Cu astfel de ocazii mai putem si noi sa vedem unde se duc banii de pe taxele de studiu, nenumarate prezentari speciale, recontractari, etc. Nu condamnam bunul gust desavarsit a ceea ce domnul Rector Robu a facut cu banii nostri, insa ne intrebam: Ne permitem asa ceva?

In timp ce studentii sunt inghesuiti 6 in camere (fara sa mai adaugam si gandacii), in timp ce sunt camine care nu au inca utilitatile elementare gen bucatarii sau masini de spalat, in timp ce la asa-zisa "Cantina UPT" mananci prost si scump, e normal ca UPT sa investeasca intr-un astfel de "Hotel"? Pentru cine?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Mai ce bine arata Casa Politehnicii 2, asta cand a mai facut-o dl. Robu? Omul asta chiar a facut minuni! Cine-mi spune si mie unde-i aceasta Casa a Politehnicii 2 si cum pot sa folosesc si eu ceva din ea? Pot sa mananc acolo?

Anonim spunea...

http://www.upt.ro/casapoli2.php

nu e o cladire construita pentru studenti, universiteatea are si parte anteprenoriala in caz ca nu stiati, aceasta cladire este un hotel cu restaurant, sala de conferinte si toate cele, uitati-va la prezentarea dp pagina de mai sus si nu mai vb in necunostiinta de cauza..

cum vii dinspre complex pe podul michelangelo a treia strada la stanga mergi un pic si esti acolo

Anonim spunea...

Cica vor participa "nu în ultimul rând, profesorii din cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare". Ma intreb daca profesorii de la calculatoare, care nu baga in seama liga au fost invitati sau au participat: prof Vladutiu, Cretu, Jurca, Minea, Marinescu, etc. Majoritatea membrilor ligii sunt de la calculatoare nu de la automatica.

Anonim spunea...

Profesorii enumarati de anonimul de la 11:20 sunt profesori ce relationeaza constant cu Liga AC, oferindu-si sprijinul in nenumarate cazuri.
Nu vorbi fara sa stii ca daca nu dai din gura ca ....

Carmen spunea...

Eu cred ca esti invidios ca nu ai fost invitat!:D Dar in calitate de ce? AAA, nu ai nicio calitate, acesta e raspunsul. De ce nu ai nicio calitate si lumea nu te remarca(in sensul pozitiv, evident)? Pentru ca tu nu stii decat sa desfintezi, sa darmai, sa destrami, sa denigrezi. Acesta este cel mai usor lucru din lume, crede-ma! Oricine il poate face si multi chiar mai bine decat tine! Ei bine, ai aflat! Nu excelezi nici in domeniul acesta pe care ti l-ai ales!:P Spre deosebire de tine, oamenii din Liga AC au construit ceva, au proiecte pe care le deruleaza, vin in sprijinul studentilor si isi castiga dreptul de sta langa oameni importanti sau de a participa la evenimente elegante. Asta se datoreaza meritelor lor(care nu sunt cele despre care vorbesti tu), respectului pe care l-au castigat si in fata profesorilor, pentru ca ei se implica in viata studenteasca (nu ca tine daramand si negand, ci cladind).

Anonim spunea...

8-|

Omu' cu blogu' are dreptate în majoritatea cazurilor (90% din ele). Dărâmat/distrus/negat sau alte chestii negative...Mdea.
Dragă dră Carmen, ţara în care trăim e deja desfiinţată/distrusă/negată sau ce alte cuvinte care să denote ”negarea” mai găseşti. Adevărul e că toate trebuie schimbate. Şi domnu' blogger (respectele mele) ştie foarte bine de ce începe de aici lucrul acesta, din cadrul facultăţii. Pentru că e ultimul loc în care încă se mai pot naşte OAMENI.

Aici e ultima şansă de formare a lor, de formare a caracterului (dacă în 12 ani de şcoală preuniversitară nu s-a putut); şi eu am învăţat o ”zdroaie” de lucruri stând aici, altele decât cele dobândite la facultate. Sunt multe lucruri care merg foarte rău şi punctul de start e aici, pe băncile faculţăţii, prin cămine, prin ”ligi”, etc. Cineva trebuie să se ridice cu tupeu să zică ”NU! PÂNĂ AICI CU TÂMPENIILE!”. Cineva cu mult tupeu şi care să fie informat cu orice detaliu. Că unele puncte mai scapă, e ceva uman. Dar, per total, dl blogger are dreptate în ceea ce spune. Sistemul e deja ”putred” şi trebuie curăţat. Altfel, ne îndreptăm, cu paşi repezi ŞI siguri, spre Ţara Nimănui, dragă Carmen.

O zi bună şi spor în continuare la treburi, dl blogger! (a friend)

Joleen spunea...

Bai,faina sala de fitness&stuff au!

Anonim spunea...

wtf?! ce-a fost in capul omului cand a achizitional scaunele alea rosii?! park au o p**da in ele. :=))

Anonim spunea...

Intrebarea mea e de unde au avut bani sa faca bairamu asta???

Anonim spunea...

Din banii fraierilor

Anonim spunea...

Hey very nice blog!

Here is my blog: waist to hip ratio chart