marți, 26 august 2008

Informatii Utile

Data de 29 septembrie 2008 marcheaza inceputul anului universitar 2008-2009 la Universitatea Politehnica Timisoara.

Cazarea in Complexul Studentesc Timisoara se va face incepand cu 4 zile inainte de prima zi a anului universitar: 25.09.2008.

Bobocii platesc 30 RON (suma pe care studentii din anii mai mari au platit-o la confirmarea precazarii) plus taxa in avans pe luna octombrie plus zilele dinaintea primei zi a anului universitar (maxim 4). Studentii trebuie sa aiba asupra lor buletinul (cartea de identitate) in original, copie dupa certificatul de nastere si doua poze color (una pentru legitimatia de camin, iar cealalta pentru dosar), de asemenea se va completa la caminul la care sunt repartizati un tipizat cu datele din buletin. Bobocii (si nu numai) vor trebui sa duca in termenul cel mai scurt adeverinta de la facultatea la care studiaza din care sa reiasa ca sunt bugetari sau in regim cu taxa.

Pentru sesiunea de toamna va fi deschis caminul 2MV. Tarifele inca nu se stiu, insa vom reveni ulterior cu informatii.

Bazinul semiolimpic din cadrul Bazei sportive nr 2 nu se va deschide inca persoanelor din afara UPT deoarece cererea din interior este destul de mare.

***Cateva informatii utile care raspund unor intrebari care ne-au fost adresate. Contactati-ne pentru orice alte informatii pe care doriti sa ni le oferiti sau doriti sa va fie oferite.

5 comentarii:

Anonim spunea...

vad ca majoritatea informatiilor se adreseaza studentiilor de la politehnica...dar de la /despre/cu vestul nu ai nimic news...??felicitari pentru blog...e foarte tare... si foarte...sa zicem dazvaluitor:)toate cele bune!

Adi spunea...

am impresia ca trebuie si copii dupa certificatul de nastere

Anonim spunea...

da`mi voie sa te corectez putin.

m`am interesat direct de la administratore...pana in acest moment se stie ca toti care vin pt restante vor sta in 2mv cu tariful IMENS de 35 ron/noapte de persoana. Te rog sa te interesezi mai "adanc", dar eu asa stiu. Ce vreau sa mai subliniez este faptul ca am inteles ca pe data de 15 sept o sa fim dati afara din caminele pe care am stat in perioada verii. Acum vine intrebarea: Unde stam pana pe 25? Presupunand ca nu avem rude, prieteni... sau mai stiu eu ce in oras.

Felicitari pt blog!
Bafta

Anonim spunea...

Unde stati din 15 septembrie pana in 25? In cerul liber! :-))

Se poate linistit sa stati si in camine, pe cei din ligi nu-i da nimeni afara! :-)) Trebuie numai sa agitati putin apele.

Anonim spunea...

Nici aici nu v-a iesit nenorocitilor. Iar v-ati apucat sa criticati de dragul de a critica fara sens in timp ce noi am rezolvat scurt problema. A fost suficient sa-i spunem lu' tata Robu care-i situatia si ca de obicei el a intervenit instantaneu in favoarea studentilor.