marți, 2 septembrie 2008

In POLI (cica) Nu Dai Spaga

" mai facem ceva referitor la asta? daca da va rog sa anunte cineva de cand tre sa venim in tm pentru asta vreau sa stiu cand ne apucam de "In Poli nu dai spaga 2" sau dak ne mai apucam...
Ms si o zi faina la toti !

PS: nici de Ghidul Bobocului n-am vazut sa se scrie ceva pe aici, ala se mai face? s-a facut deja? mai e nevoie de ceva ajutor? "

***Probabil majoritatea sunteti deja familiarizati cu vrajeala de doi lei cu care se defila anul trecut la cazari. In timp ce plicurile umblau de la cine la cine trebuie, la doi pasi tricourile "In POLI Nu Dai Spaga" erau la mare cinste. In mod cert ideea sloganului nu a putut veni de la altcineva decat de la un li[n]gau, deoarece nu se adreseaza celor care iau spaga, ci tot noua studentilor. Asadar nu luatul de spaga e problema, ci datul. Noi suntem de vina ca dam, nu manevrarii din sistem care iau si asteapta.
Dar cand coada la "Social" e intretinuta necontenit de "oamenii de baza" ai ligilor cu diverse probleme, cand tocmai unii din cei care poarta tricourile pline de avant patriotic sunt rasfatatii sistemului, atunci sa ne mai asteptam la ceva serios? Sau poate ca e doar o alta actiune bifata in agenda unora cu rezultatele nule cu care ne-au obisnuit deja "reprezentantii nostri".

9 comentarii:

Anonim spunea...

Se pare ca cei din ligi sunt cu adevarat plictisiti si cu mintea odinita si incearca sa mai obtina un loc doua in camine.

E chiar simplu. Anul trecut eram in C9 in vremea cazarilor si am luat parte involuntar la o scena petrecuta in biroul doamnei administrator NERGHIS Mariana.

Fiind pe hol si asteptand sa intru la dna administrator am fost nevoit sa astept putin pentru ca biroul dansei era plin de abramburici dinastia cu tricouri de propaganda cu spaga.

Asteptand acolo, iar usa fiind deschisa am obserat cu un tip din liga, era si senator (asta scriu pentru ca am auzit spunand: "Eu sunt student senator!")... a aranjat ca o cunostina de a lui sa primeasca loc in C9. :-) Vorbea nestingherit cu Dna Mariana daca i-a aranjat locul la cunostinta lui. Din cate am inteles deal-ul a fost aranjat cu succes.

Asta e doar un exemplu si ar mai fi multe altele, iar concluzia mea e ca toata mascarada ligilor cu sloganul legat de spaga e doar o miscare instrumentala ca ei sa obtina favoruri.

Cum putea Dna. Mariana sa-i spuna NU la senatorul care a rugat-o sa-i rezolve locul in camin unei cunostine? Ar fi mesrs jigodia sa o dea in gat apoi peste tot ca "i se pare" ca dansa a primit ceva suspect de la X Y Z, ca doar asa sunt ei obisnuiti (sa bage strambe).

O alta intrebare ar fi ... Cate cunostinte "a mai rezolvat acel senator" si cat au cotizat acele cunostinte?

Alte interogatii interesante. Cati senatori sunt care si-au rezolvat la cunostinte locurile in camin? Cate atentii primesc administratorii de camine in timpul cazarilor?

Stati linistiti ca nimeni nu va lua nici o decizie. Sistemul merge mai departe asa cum ne-am obisnuit.

Dormi pe pace studentule, ca "Poli" inginer te face. :-)

Anonim spunea...

Ne bucuram sa-ti auzim din nou aberatiile, FRUSTRATULE care neprimind ajutorul la care te-ai asteptat din partea Ligii Mecanicii ca sa faci baremul de credite ai ajuns exmatriculat din Poli. Ca de obicei, spui numai tampenii dar ... doar pt. asta ti-ai creat acest blog, nu?
Cine te crede pe tine, ratatule, ca trebuie sa dai spaga la administratori, cand toata lumea stie ca locurile nu le dau administratorii ci sunt obtinute prin precazare pe baza de clasament PERFECT CORECT si TOTAL TRANSPARENT?
Daca tot nu mai esti student, inchide-ti blogul si preocupa-te sa faci bani ca sa-ti permiti ... sa mananci la Fast-food-ul UPT, ca se poate, si daca nu mai esti student (evident, daca nici pt. asta n-ai bani, singura varianta ce-ti mai ramane este painea cu mustar!).

Anonim spunea...

Pentru individul din liga care a luat-o razna in comentarii si arunca cu jigniri: daca mai continui asa o sa scrii degeaba pentru ca mizeriile tale vor fi sterse. E bine ca ai avansat si nu mai pui cate 3 comentarii unul dupa altul sub nume diferite dupa care sa ne acuzi pe noi ca am face asta.

Anonim spunea...

Pentru domnul din Li[n]ga/Senator/etc.

Ba tu iar confunzi capra cu varza. Chiar nu intelegi ca nu suntem una si aceeasi persoana? Chiar nu vezi cat de adanc te afunzi in penibilitate.

Partea cu "Perfect Corect" si "Total Transparent" nu o inteleg. De ce? 3 ani la rand am avut oameni de la Vest si Medicina in camerele de langa mine. Intr-un an era chiar si un bodyguard smecher care tot iesea pe hol si ne imprastia repede. Apropo...in cei 3 ani am stat in C8 si C9.

Deci pune chestia asta cu "Perfect Corect" si "Total Transparent" acolo unde studentii mananca cu miile la cantina Politehnicii, ca e de domeniul fantasticului.

Anonim spunea...

Comentez post-ul celui din liga:

"Ne bucuram sa-ti auzim din nou aberatiile"

Si eu ma bucur ca VOI va bucurati. Afla ca in societatea civila romaneasca valoarea unui om e data de apartenenta la comunitate. Cum tu esti un mojic din ceva liga obscura pe care orice om rezonabil o evita, da-ti si tu cu parerea despre valoarea pe care o ai.

"FRUSTRATULE"

Ma cunosti? Pot fi chiar seful tau.

"care neprimind ajutorul la care te-ai asteptat din partea Ligii Mecanicii ca sa faci baremul de credite ai ajuns exmatriculat din Poli."

O data eu inteleg de aici ca o liga da ajutor numai daca poate obtine in viitor o favoare, deci va bazati activitatea pe favoritisme. Apoi ce putere are Liga de la mecanica in a ma ajuta pe mine sa-mi fac baremul de credite? Stiu si eu ca aia din liga de la mecanica baga strambe la profi impotriva propiriilor colegi. Fiecare student se ajuta singur invatand.

"Ca de obicei, spui numai tampenii dar ... doar pt. asta ti-ai creat acest blog, nu?"

Asta nu e un bLog creat de mine. Nu stiu cine e ownerul, insa cred ca e un om cu o inteligenta superioara. (Sper ca nu si-o ia in cap si sa faca treaba buna in continuare) Tampenii nu spun, ci descriu intamplari reale la care am luat parte prin UPT.

Sincer sa fiu, mare lehamite mi s-a facut cand am luat parte la intamplarea ce am descris-o in post-ul anterior si cred ca e de interes public. De ce nu ar trebui sa stie studentii lucruri ce sunt de interes general?

"Cine te crede pe tine, ratatule, ca trebuie sa dai spaga la administratori, cand toata lumea stie ca locurile nu le dau administratori"

Ma faci ratat si ma simt obligat sa repet. Poate sunt chiar un coleg de-al tau. :-)

Te contrazic din nou, administratorii de camine pot sa dea locuri, caci au o gramada de camere in fiecare camin ce sunt rezervate. Pe de alta parte toti sunt oameni, chiar si Dna de la Social care planifica alocarea locurilor in camine.

"PERFECT CORECT si TOTAL TRANSPARENT"

Categoric NU! Ai vazut tu publicate pe internet oglinda fiecarui camin cu nume concrete pentru a putea fi verificate periodic? Afla ca in caminele alea locuiesc o multime considerabila de studenti de la Medicina, UVT si chiar paraziti care nu au ce cauta in camine. Unii chiar stau singuri in camere de 2 si nici nu platesc nimic si nici nu sunt studenti la UPT. Ce parere ai ?

In restul postului tau.
:-))

Anonim spunea...

E evident pentru toata lumea ca in Poli se da spaga si se fac o gramada de chestii neregulamentare in privinta locurilor de camin. DA, stau studenti de la Vest si Medicina in camine de Poli. Pe unele aviziere sunt si afisate taxele pe care le au ei de platit. (ceva de genul: Student Poli fara taxa xxx lei, Student Poli cu taxa yyy lei, Student Univ. de Vest zzz lei). Dar... In PULI nu se da spaga ;))

Anonim spunea...

Trebuie sa recunosc...in Poli nu se da spaga....da se ia la greu!!!

Anonim spunea...

Daca nu s-ar da spaga in poli si daca nu s-ar merge pe sistemul favoritismelor, TOATA LUMEA AR PRIMI LOC in camin si foarte multi ar primi locuri in camine cu camere de 2.

Nemultumiti ar fi numai cei care nu merita sa stea in camine de 2, sau sa stea in orice camin. :-).

Anonim spunea...

Du-te ma si te plimba, ce student din UPT n-a primit locul meritat pe baza de medie? Nu-i total transparent procesul de acordare a locurilor in caminele UPT? Rad de tine de se sparg miile de studenti normali auzind ce aberatii sustii!

Ligile + domnu' Robu = exemplu de colaborare in favoarea studentilor

Robu = Rectorul cel mai iubitor de studenti si mai competent

UPT = cea mai ca lumea universitate din Romania