sâmbătă, 13 septembrie 2008

Ganduri Pentru Minister

In data de 16 septembrie va avea loc la Bucuresti o noua intalnire cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Intalnirea are urmatoarea ordine de zi:
1. Campusurile Studentesti.
2. Practica Privata.
3. Alocarea Burselor.
4. Alocarea subventiei camine-cantine.
5. Alte subiecte care vor fi convenite la inceputul intalnirii.

Daca aveti ceva de semnalat pe aceste teme sau pe oricare altele nu ezitati sa ni le transmiteti noua prin comentarii sau pe adresa haj_mihai_cezar@ yahoo.com. Pentru Organizatiile Studentesti au fost date niste chestionare ca in imaginile de mai sus in care li se cere parerea.

***Ce credeti ca au transmis Ligile noastre jegoase? Cu siguranta au spus ca toate merg perfect in Timisoara, ca lucrurile sunt exact cum trebuie sa fie, ca multumim tuturor pentru binefacerile facute. Nu ne asteptam ca personaje precum cei din ligi care mai comenteaza aici pe Blog sa aiba vreun cuvant rau de spus cu privire la temele date. De fapt e si normal, de vreme ce Ministrul este din PNL si Domnul nostru Rector este din acelasi partid nu se face ca vorbe rele sa fie spuse in familie.
Este foarte putin probabil sa se intample mare lucru dupa intalnirea de la Minister. Insa in mod sigur cu atat mai putine se vor intampla daca noi aplaudam, ne aratam zambitor si multumind cu plecaciuni pana la pamant pentru cele cu care am fost fericiti in calitate de studenti.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Pai numai ligile sunt acceptate la discutiile cu oamenii din minister?!!.. nu se poate asa ceva!
Normal ar fi sa fie luati in seama studentii consilieri si senatorii universitari, deoarece nu toti sunt din ligi. Acei oameni sunt alesi in mod democratic (cel putin la UVT) de catre o mare masa de studenti. Aceia sunt adevaratii reprezentanti ai studentilor, alesi in mod direct de catre acestia, nu prin alte maniere marsave de nepotism ordinar, cum practica majoritatea ligilor ANTI-studentesti!

Anonim spunea...

sunteti niste dobitoci si prin posturile voastre demonstrati ca nu aveti legatura cu viata de student...
In decursul timpului, indiferent de coloratura guvernului, la aceste discutii tot timpul au fost invitate organizatiile studentesti.
Nu este nimic politic, sau mai precis nimic propriu PNLului.
Nu pot fi invitati toti studentii senatori sau consilieri din motive tehnice evidente. Ma intreb cati dintre voi stiti cati studenti senatori si consilieri sunt numai in Poli?
eu pariez ca nici unul dintre voi nu stie...
Ori, ca sa-i strangi pe toti din tara ar trebui sa faci o manifestatie cu cateva mii de oameni in Piata Victoriei.
Nu sunteti decat niste propagandisti ieftini...atat "vlad tepes" (pardon, el s-ar putea sa fie doar un prostalau) cat si autorul articolului.

Anonim spunea...

anonime, vaca`i mata si pe tine te`a facut un mare BOU!

Anonim spunea...

intrebati pe cei din ANOSR, intalnirile astea au avut loc tot timpul si multe chestii de care beneficiati sunt datorita lor.

Anonim spunea...

Anonimul de la 19:28 poate sa stea linistit pentru ca stim cati studenti senatori sunt in POLI, iar daca vrea o sa ii oferim si o lista nominala.

In alta ordine de idei, scopul articolului a fost unul pur informativ.
1. NU am spus ca discutiile vor fi politice.
2. NU am spus ca doar acest guvern organizeaza astfel de discutii.
3. NU am comentat asupra celor care sunt invitati la aceste discutii.
Asadar comentariul anonimului din Liga de la ora 19:28 este complet pe langa subiect si pe langa cele enuntate in articolul de pe Blog.

Ceea ce am subliniat a fost faptul ca ligile din Timisoara in mod SIGUR nu vor avea nimic de spus negativ privitor la cum este viata de student la noi. De ce? Pentru ca RECTORUL UPT este inregimentat politic la partidul de la guvernare si nu se face ca tocmai lingaii sai sa se duca la Bucuresti cu vorbe negative despre cum organizeaza lucrurile.

Anonim spunea...

Profesore, profesore "complextm"... Mai bine mai pune de-o greva a foamei decat sa tot incerci sa manipulezi discutiile pt. a le orienta spre Rectorul UPT.

Omul asta a facut atatea lucruri extraordinare incat orice om cu scaun la cap il apreciaza si il va vota indiferent de simpatiile sau antipatiile politice, partinice. Dar nu numai ca a facut f.f. multe ci este si o persoana cinstita, deschisa, binevoitoare cu toata lumea si agreabila. Tocmai de asta v-ati pornit sa-l atacati, profesore ros de ciuda si activistilor psd-isti si pdl-isti care scrieti pe-aici.

Anonim spunea...

vreau sa va invit astazi la ora 18.00 la sediul cospol pentru a completa alaturi de cei din ligi acele chestionare. hai sa vedem cati viteji vor fi acolo ca aici pe blog sunt tare multi. daca va intereseaza cu adevarat de studentie hai sa mergem sa ne implicam!

Anonim spunea...

buna asta cica sa venim la sediu cospol. suntem pe la casele noastre prietene nu atarnam ca voi prin complex fara sa munciti nicaieri. vreau sa vad eu cati din ligi care au stat in complex peste vara au contracte de munca asa cum ne-au cerut noua restului de studenti. jigodiile dracului ce sunteti.

Anonim spunea...

mie mi se pare foarte clar ca acest blog are ca unic scop sa loveasca in Robu.
Pe mine ca student oricum nu ma reprezinta niste mizerii ca si acest "complextm"...de altfel, am dubii mari cum ca el ar fi student.

Anonim spunea...

Dupa cum am mai spus: la inceput era foarte "clar" ca acest Blog este facut sa loveasca in Bodin, in spatele blogului era cineva care avea ceva de impartit cu el. Apoi s-a trecut la alte "certitudini", ca avem ceva cu liga de la mecanica. Apoi ca avem ceva cu toate ligile, ca nu facem diferentiere intre cei buni si cei rai. Acum pentru ca am atins si aceasta problema la ordinea zilei cu intrarea lui Robu in politica este "clar" ca menirea noastra este sa dam in Robu.

Dragilor sunteti penibili cu toate "certitudinile voastre". Chiar prin ceea ce spuneti dovediti ca nu facem diferenta ca este X sau Y, ci semnalam problemele indiferent in ograda cui se afla. Faptul ca lingaii au intrat in panica si vor sa dea dovada ca sunt devotati Rectorului ne face sa zambim.

Tineti minte cei din ligi: Robu nu are nevoie de apararea voastra pentru ca mai mult ii stricati imaginea decat sa il curatati de acuze.

Anonim spunea...

N-ai inteles nimic "complextm". Intr-adevar dl. Robu (nu Robu cum spui tu) n-are nevoie de apararea noastra ca cei ce-l acuza sunt ridicoli in fata tuturor celor f.f. multi care-l cunosc f. bine si stiu ce om de calitate e. Noi nu sa-l aparam pe el intervenim ci sa combatem toate porcariile debitate, de dragul adevarului pur si simplu.

Anonim spunea...

Ca membra AIESEC am auzit multe despre dl. Robu de la colegii din Poli (eu sunt la Vest). Si daca a zecea parte doar din ce se spune despre el ar fi adevarat si tot ar trebui considerat un om extraordinar. Eu una sunt lamurita puteti voi inventa ce vreti pe acest blog si se simte din cosmos ca inventati.

Anonim spunea...

Ca membra aiesecs nu reprezinti cu nimic mai mult sau mai putin decat parerea unora din ligi. Va invartiti in aceleasi cercuri si e normal sa auziti aceleasi lucruri pentru ca vi le spuneti voi intre voi.

Anonim spunea...

Eu am venit pt. restante cu trenul de la Deva si m-am nimerit intr-un compartiment cu 2 doamne si 1 domn care vorbeau despre faptul ca Robu a intrat in politica. Vreau sa-ti spun ca si ele si el il laudau f. tare pe Robu si spuneau ca e omul pe care Timisoara trebuie sa-l sustina pt. ca e singurul timisorean care are stofa sa se impuna la nivel national. Si culmea, dupa cum vorbeau erau mai degraba cu pdl-ul decat cu pnl-ul.

Anonim spunea...

Dl. Robu marele Timisorean..., ma pufneste rasul. Totusi putin respect pentru un cadru didactic care a incercat mereu sa fie altfel :) si alaturi de studenti! Pacat ca se complica cu Bodin: 'cei din ligi: Robu nu are nevoie de apararea voastra pentru ca mai mult ii stricati imaginea decat sa il curatati de acuze.' mare dreptate ai! insa ce ar fi daca ati discuta cu Dl. Robu in loc sa dati in el..., tot ce lipseste aici este dialogul!

Anonim spunea...

Derbedeul care a postat al II-lea mesaj probabil vrea sa o marleasca pe muma-sa! Ambulantule, nu e nevoie sa aduni TOTI studentii senatori sau consilieri, amatorule!.. care te dai mare reprezentant al studentimii timisorene.
E suficient sa chemi o parte reprezentativa din senatorii fiecarei universitati, inaptule!
Nu trebuie sa fie chemate la consultari TOATE fabricile de diplome din tara asta, ci doar centrele serioase care au un cuvant de spus in mediul universitar romanesc(Bucuresti, Cluj, Iasi,Timisoara si f putine pe langa).
Te asigur, saltimbacule, ca nu ai aduna mai mult de... un amfiteatru de oameni... Mii de neuroni iti lipsesc tie, golanule; si nu insinua aiurea ca ai avea nevoie de Stadionul National ca sa ii bagi pe toti.
Stai in banca ta redusule decat sa intervi in discutii care te depasesc!