duminică, 28 septembrie 2008

Sa manance si gura lor ceva

In lipsa de altceva mai bun de facut si pentru ca banii de la UPT trebuie (in aparenta) sa fie dati cu un motiv a aparut un site al "CosPol". Cand esti platit pentru a mima interesul pentru studenti si pentru informarea acestora se nasc astfel de initiative.Stim cu totii cat de vechi si proaste sunt site-urile facultatilor la care suntem fiecare. In aceste vremuri in care online-ul este tot mai important UPT continua sa nu acorde o atentie mai mare acestei interfete cu studentii. Decat sa se imbunatateasca site-urile deja existente ale facultatilor se prefera inmultirea lor cu altele cel putin la fel de proaste, simpliste, facute parca de un elev de clasa a 5-a. In cazul in care va intrebati daca cei din ligi sunt mai destepti decat un elev de clasa a 5-a, raspunsul este in mod evident NU (dar cu siguranta se cred mai destepti decat noi toti la un loc).
***Vorbim despre un ONG (CosPol), dar totusi observam ceva neobisnuit pe aceasta pagina, ceva ce nu este deloc in concordanta cu spiritul "non-profit". Reclame in dreapta, anunturi "Google" in partea de jos, intr-un cuvant PROFIT. Se incearca, in cel mai meschin mod cu putinta, a se profita de pe urma presupusilor studenti care au neinspiratia de a intra pe site-ul organizatiilor studentesti din UPT. Cat de jos mai pot merge unele personaje din ligi?

9 comentarii:

Anonim spunea...

chestia e ca am cautat site-ul lor si nimik, parca nu exista, nu imi dai o adresa sa vad si alte chestii ce sunt pe site?

Anonim spunea...

Mai tu crapi de ciuda si de frustrare ca nu te-ai putut afirma in liga si vorba aceea: "Daca nu poti sa urci atunci macar sa spurci".

Anonim spunea...

Ai inteles totul anonimule de la 15:48. Pe viitor poate ne faci placerea sa nu mai citesti acest Blog. Pacat de "timpul tau pretios" ca sa ti-l pierzi citind niste frustrari.

Site-ul cospol nu este facut pentru a informa pe studenti, ci doar pentru a mai adauga o "realizare" in portofoliul unora.

Anonim spunea...

Daca n-ai putut convinge pe nimeni in liga normala uite iti dau o idee: sa infiintezi Liga frustratilor si sa faci pt. ea un site si tu daca esti in stare (dar n-ai cukm sa fii). Si faceti-l pe profesorul care va da putinele note de trecere sau hai sa zicem mari pe care le aveti presedinte de onoare!

Anonim spunea...

Ia auziti ce spune un fost student al Politehnicii, absolvent cu media pe 5 ani 9.57 si cu 10 la examenul de diploma (absolvent de AC) si care are un frate in anul II la Ingineria autovehicolelor la Mecanica (n-are legatura cu liga sa ne-ntelegem!), de la care am aflat despre acest blog.

Citind ce se scrie pe-aici eu ma crucesc ca Politehnica a decazut atat in 2 ani de cand am terminat eu de a ajuns sa aiba asemenea studenti ca justitiarii de pe acest blog. Acestia ori nu-l cunosc pe distinsul profesor si om Robu ori nu sunt studenti. Pai noi regretam ca terminam vazand cate schimbari au loc in scoala si toata lumea, studenti si profesori stia ca meritul pt. toate este al domnului Robu. L-am avut profesor la mai multe materii, la toate explica excelent si era de o corectitudine exemplara. Il invitam la toate actiunile noastre si venea cu placere, jucam fotbal impreuna (ne dadea goluri cu carul), ne canta la chitara, ne sprijinea pt. tot ce doream sa facem si pt. a ni se face dreptate cand ne plangeam la el. Sa te iei de un asemenea om trebuie sa fii strain de Politehnica cel mai probabil. Mai bine v-ati lauda partidele si candidatii cu care tineti decat sa fiti ridicoli. Eu nu sunt pnl-ist (sunt pdl-ist si n-am de gand sa ma schimb) dar la Senat votez cu dl. Robu pt. ca il consider de departe cel mai valabil candidat nu doar din Timisoara ci din intreaga tara (si nu-mi fac nici o problema fata de pdl pt. ca de asta s-a introdus votul uninominal sa putem vota oameni nu partide!).

Anonim spunea...

multe site-uri, nu doar cel de la Cospol, sunt facute de un singur om...in Joomla, dupa cum se vede. iar toate acele reclame sunt pe numele lui, nu cel al politehnicii. deci sa fim seriosi...profit exista.

Anonim spunea...

Constatam ca cei din ligi au adresa acestui Blog ca Home Page.

"Fostul student" premiant despre care se vorbeste in comentariul anterior comite o mica eroare din neatentie si se exprima astfel: "Il invitam la toate actiunile noastre si venea cu placere". Actiunile, deci. Studentul premiant era (sau mai este) se pare si el un strajnic fruntas de liga.

Suntem curiosi cati din miile de studenti ai UPT au jucat fotbal cu Domnul Rector. Cati dintre miile de studenti ai UPT au fost batuti amical pe spate de catre Domnul Rector? Exact aceea care se simt datori sa ii sara in ajutor (chiar daca nu e nevoie). Noi nu avem nimic cu Domnul Robu asa cum in zadar incearca cei din ligi sa dea impresia. Noi avem o problema DOAR cu lingaii din ligi.

Ipocrit spunea...

Nu cred ca este facuta pentru profit. Sa fim seriosi. Cati oameni urmeaza link-urile respective si care este valoarea pentru fiecare click in parte.
Si noi am propus ca reclamele sa fie scoase imediat ce a fost facut public site-ul.
Problema v-a disparea imediat ce v-a fi gasit ceva care sa umple spatiul

Anonim spunea...

@alex milotin
nu pot sa cred ca la 20+ de ani poti gandi in felul asta.
iti faci liga de ras prietene!
daca vad sefii tai ce ineptii debitezi pe aici "v-ei" disparea :))
invata sa scrii, imbecilule!