luni, 8 septembrie 2008

De Ce (Sa) Nu?

Am observat ca articolul precedent in care abordam, ca fapt divers, informatia ca Rectorul UPT ar candida la urmatoarele alegeri parlamentare a inflacarat putin spiritele.

Se da ca exemplu cazul lui Ecaterina Andronescu. Dar stati putin, nu cumva e aceeasi persoana impotriva careia au protestat nu de mult studentii Politehnicii din Bucuresti? Ce facem acum? A devenit brusc exemplu pozitiv? Sau poate in disperarea unora nu mai conteaza ce si cum, ci pur si simplu aruncam acolo cu argumente sa se adune si sa dea impresia ca e normal si asa trebuie sa fie. Din pacate aceasta abordare este specifica oamenilor din organizatiile studentesti pentru ca asa au invatat ei ca trebuie sa faca la trainingurile cu titluri expresive gen "Cum sa fi cel mai argumentacios intr-o discutie" sau "Cum sa fi liderul grupului de prieteni din scara blocului tau".

Ne intrebam cum se face ca tot personaje din profesii bugetare simt nevoia arzatoare sa se implice in politica. Asteptam si momentul in care un muncitor dintr-o fabrica o sa candideze la parlament si in plus sa mai si castige un loc acolo. De ce nu o sa se intample? Pentru ca daca produci ceva prin munca ta, atunci esti platit in functie de cat produci si in mod sigur nu iti permiti sa iti bati joc de timpul tau de lucru. Se vede treaba, deci, ca preocuparile politice raman tot in seama unora care au trait pe principiul "timpul trece, leafa merge". Adevarul este ca iti trebuie un oarecare antrenament de stat degeaba pentru a rezista atatea ore lungit pe scaunele din Parlament citind presa si navigand pe internet (asta in cazul in care faci imensul efort sa participi la sedinte).

De ce nu e corect ca un profesor sa fie implicat politic? La fel de bine cum nici un preot sau politist sau judecator sau procuror nu e normal sa faca parte dintr-un partid. UNICUL motiv pentru care in zilele noastre o persoana vrea sa se implice politic este sa aiba de castigat ceva in plan personal. Esti din partidul la putere? Te numim rector, presedinte de comitete si comitii, sef printr-un inspectorat; ceva in mod sigur o sa se gaseasca mereu daca trebuie. Cine nu a auzit niciodata expresia "il bagam ca e omul nostru" inseamna ca a trait pe alta planeta sau e implicat direct in astfel de modalitati de rezolvare a lucrurilor. Sau mai sunt unii care cred in posturi ocupate "prin concurs" sau licitatiile electronice care sunt incoruptibile? Poate va mai amintiti pentru ce primea un ministru Palinca si Caltabosi; exact pentru a manevra o licitatie electronica "incoruptibila".

***Asadar, dragi creduli care inca sunteti convinsi ca v-a adus barza pe lume sau ca Mos Craciun exista, incercati sa reveniti putin in realitatile Romaniei anului 2008. Cat despre cei care stiu foarte bine ca cele expuse mai sus sunt adevarate dar totusi incearca sa mai prosteasca pe credulii din prima categorie: nu sunteti decat niste jigodii care nu o sa aiba viata lunga intr-o viitoare posibila societate normala.
Din pacate traim niste vremuri in care, cum bine spunea un oarecare analist politic, "Adevarul umbla cu capul spart" si la mare pret este parvenitismul, pupatul in fund, abilitatea de a te descurca prin relatiile create prin orice mijloace.
Este remarcabil ca pentru culorile unei echipe de fotbal au iesit in strada cateva mii de persoane. Dar oare cand se va intampla acelasi lucru si pentru ca preturile sar in aer, pentru ca salariile sar si ele insa sub nivelul marii, pentru ca oameni din functii cheie sunt corupti, pentru ca cei alesi isi bat joc de cei care i-au ales? S-ar putea ca ceea ce s-a intamplat zilele acestea in centrul Timisoarei sa fie doar un spirit de turma si nicidecum o actiune izvorata dintr-un spirit civic. Daca ar fi fost vorba de civism, atunci cu siguranta se putea observa si in alte ocazii (exceptand '89) decat atunci cand vine vorba de niste culori ale unei echipe de fotbal.

(Speram ca este ultimul articol pe teme politice, pentru ca nu despre asta ar trebui sa se vorbeasca aici. Frumos ar fi ca nici dragii nostri profesori sa nu ne mai ofere astfel de ocazii. )

24 de comentarii:

Anonim spunea...

Offtopic...dar macar sa stim pe cine putem taxa:

http://www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii/

Anonim spunea...

Mai terminati mai cu politica daca vreti sa nu compromiteti total acest blog!

Anonim spunea...

Fara sa fiu un aparator al clasei politice as dori sa pun si eu niste intrebari.
Cum dumnezeu poti sa schimbi ceva daca nu implicandu-te?
Sa stiti ca vina pentru ce este in tara asta nu apartine numai celor care ruinat-o... ci si celor care au permis asta, da , a noastra, a tuturor. Unde ne e mentalitatea? De ce nu luam atitudine? Altfel decat sa ne plangem ca suntem furati.
Ce propuneti dragi colegi? Sa stam si sa ne lamentam? A lua atitudine inseamna sa incerci singur sa rezolvi ceva, nu sa astepti pe altii mai curajosi.
Si vrand nevrand, traim intr-un stat democratic (chiar daca nu pare). Si, ca sa incerci sa duci tara pe o directie mai buna trebuie sa ajungi la conducerea ei. Ca sa ajungi acolo trebuie sa intri in politica.
Nu incerc sa fac lobby cuiva, ci doar sa demonstrez ca sunteti patetici in tentativa de a discredita pe cineva.
Lamentarile voastre nu au niciun efect. Doar scot la iveala caracterul vostru slab.
Sistemul este corupt. Dar cine vreti sa-l schimbe? Credeti ca dintr-o vointa intrinseca va gasi directia corecta? Ca il apuca pe vreun mos comunist remuscarile si ne scapa de coruptie?
Bine ca toti cei ce incearca sa se implice sunt corupti, cauta bunastarea personala, numai voi sunteti inocenti, saraci... dar cinstiti!
Modul in care scrieti este populist. Acuzati persoane de manipulare, cand chiar voi incercati sa faceti asta, pentru ca nu sunteti in stare de unii singuri sa realizati ceva. Multi va vor sustine, deoarece ei cred ca vina pentru nefericirea lor o poarta statul... si ei sunt in situatia asta, nu pentru ca sunt incompetenti, ci doar deoarece e o conspiratie mondiala impotriva lor.
Ma scarbiti prin lamentarile voastre. Macar daca ati INCERCA sa schimbati ceva. Dar nu, e mai comod sa stati si sa criticati. Patetic...

Anonim spunea...

Andrei, din ce scrii tu acolo, a te implica inseamna a intra in partide/organizatii si a te lua de gat cu toata lumea. Nu poti sa bagi acolo mii de stundenti/oameni ca "sa se implice". Nu putem deveni toti justitiari intr-un partid. Fiecare se implica cum poate. Spre exemplu eu platesc impozite la stat ca politicienii sa aiba salar, masini, cazare, etc. ca sa poata avea grija de tara. Daca toti am fi politicieni cine ar mai produce ceva in tara asta? De-aia avem stampila in mana. Altii au ales sa fie jurnalisti si sa filmeze genti cu carnati si caltabosi. Si ei se implica. Uite ca o mana de stundenti au facut un blog in care arata ca nu toata lumea e multumita de cum e sistemul. Si ei se implica. Voi sunteti in Liga si aveti si voi ceva putere, doar ca NU va implicati acolo unde trebuie. De ce?

Tu erai cel care se opunea imbinarii politicii cu invatamantul. Uimeste-ma, si tu o sa te inscrii in partid? Sau poate te-ai inscris deja...

Daca Robu vrea politica atunci sa lase Poli pe mana altora, si sa incerce sa faca ceva pentru Poli de acolo de sus. Daca el vrea sa ia atitutidine atunci sa se dedice politicii, nu sa isi faca abonament pe ruta Giarmata - Baneasa, Otopeni doar de dragul de a fi si senator si rector (tot pe banii nostrii). Nu moare Poli fara Robu si nici Robu fara Poli.

Anonim spunea...

Salutare domnilor! Ar trebui sa programati o intalnire in care sa lamuriti cum stau lucrurile :) Nu stiu in ce masura o sa se si poata pentru ca va marturisesc ca eu am incercat sa ma intalnesc la un momentdat cu Mos Craciun, dar nu mi-a iesit...probabil ca nu exista, oricat ne'ar face unii sa credem altceva :)
Politica e o curva si asta nu ar mai trebui sa fie vreo treaba noua pentru nimeni... De texte demagogice cre' ca suntem plini cu totii...si cand aud cate un politician ca imi vrea binele instantaneu imi provoaca greatza. Se zicea prin articol de Cioroianu...am fost si eu intr-o sala de lectura cand a fost prin complex si regret si acum ca am dat mana cu el. Am tot sperat sa mai vina si sa ii arat ca daca el are obrazul gros atunci si altii pot avea obrazul gros cu el.
Mie imi pare rau ca profesori care ar trebui sa fie niste persoane respectabile se baga in politica. Imi pare si mai rau ca sunt studenti care nu stiu de ce se simt datori sa gaseasca motivatii unor astfel de gesturi... Acuma nah..fiecare isi stie interesul si resorturile care ii determina propriile actiuni.
Nu stiu daca "lamentarile" de care spunea cineva mai sus pot fi luate drept slabiciuni... Cre' ca sunt doar urmarile lipsei de putere a oamenilor simpli care nu au ce face decat sa dea din gura...sau tastatura :) Stiti cum e aia...cainii latra, ursu merge din pacate si il doare in fund de catzei...asta este. Ca mai sare cate un catzel si il musca de fund...aia e alta treaba...dar mare lucru nu e. Daca ar sari 100 de catzei la gatul unui urs...cre' ca ar simti ceva mai mult. Doar ca dupa cate vad pe aici treaba sta altfel...catzeii se musca intre ei...si ursul isi vede de treaba nederanjat :)
Sistemul este corupt si asa va fi pana la sfarsitu lumii...poate sa intre si Dumnezeu in politica pentru ca tot asa vor ramane lucrurile. Si nu cred ca domnul nostru rector Robu nu stie acest lucru...ba pot sa presupun cu eroare de 0% ca stie foarte bine cum stau lucrurile...ca nu degeaba e rector :) Sa crezi ca poti sa schimbi ceva de unu singur...e o gluma proasta...
Sa nu mi-o luati ca o dovada de ingamfare...da' va spun sincer ca mie mi-ar fi intr'un fel jena sa fiu coleg cu Irina Loghin, Dolanescu si altii de genul asta. Da' nah...din nou e ceva subiectiv...fiecare stie ce stomac are si pana unde poate merge pentru anumite deziderate.

V'am plictisit destul...Va salut! Si celor cu blogul le urez la mai multe articole care sa se lase si cu urmari in constiintele celor care le citesc.

Cu respect, Emilian a.k.a. MeFisTo (ca vreau sa ma cunoasca si pe mine lumea dupa nume :D )

Anonim spunea...

Se pare ca nu pricepeti. O sa aprofundez poate o sa am mai mult noroc. Nu apar pe Robu sau pe altcineva, ci atac ideile voastre preconcepute conform carora toti cei ce atenteaza la vreo functie de conducere ar fi corupt.
Intr-adevar, sunt persoane cu intentii necurate la conducerea partidelor, a ligilor studentesti, a facultatii, a statului. Dar de ce generalizati? Rationamentul vostru inductiv este defectuos. Faptul ca sistemul e plin de corupti nu inseamna ca toti cei ce doresc sa intre in sistem vor fi la fel. Poate au intentia sa-l reformeze.
Stiu ca incercati sa sensibilizati "opinia publica". Dar totusi, nu vad scopul. Voi indemnati la revolta (care ar duce mai mult la anarhie decat la o indreptare a situatiei).
Nu am vazut solutii pe blogul asta. Ori daca va credeti detinatorii adevarului absolut, de ce nu cautati sa schimbati ceva, veniti cu un candidat pentru sefia ligilor studentesti, faceti lobby
pentru o persoana de incredere, o persoana corecta, asa cum sunteti voi.
Repet. Daca voi chiar doriti sa va implicati, propuneti pe cineva si sustineti-l. Veti avea studentii de partea voastra.

Anonim spunea...

Chiar nu trebuie sa aprofundezi nimic...pe bune...nu ne subaprecia intelectul :)
Asta cu implicarea e o poveste frumoasa...am incercat'o si m'am lamurit. Au fost alegeri la liga etc in care speram sa se schimbe rahatul care era...inactivitatea. Ce s'a intamplat? Pai va spun eu...cei "implicati" care nu au facut nici o ceapa degerata au invartit ce au putut invarti in asa fel incat sa lase la conducere pe "oamenii lor". Si deh...au fost alegeri "democratice" :)) Deci sa nu imi mai spuna mie cineva ceva de implicare...ca atunci cand te implici intr'o cocina cu porci...singura sansa e sa te umplii de rahat.
Cand a fost cu alegerile minune cu consiliul de complex...am vazut de la o posta neregula in alocarea locurilor si am incercat sa vorbesc cu sefii de ligi sa le spun parerea mea. Tu, andrei, nu ai avut timp de intalniri pentru ca erai ocupat...acuma ca nu ai avut chef sau chiar erai ocupat...asta nu stiu. Mishu de la AC intr-adevar a fost super deschis la dialog...da' tre sa recunosc ca m'a cam vrajit...sau poate ca nici el nu stia exact cum stau lucrurile...nu vreau sa acuz aiurea. In rest...din alte parti pace si liniste.
Deci e cam aiurea sa tot auzim placa asta cu "implicati'va"...dar in realitate am impresia ca nu se prea doresc oameni care sa se implice pentru ca celor deja "implicati" sa nu le fie pus in primejdie statutul.
De unul singur nu ai ce face nicaieri...si ganduri de genul "o sa schimb eu totul"...astea sunt pentru visatori. Sunt convins ca in ziua de azi mai sunt foarte putini visatori autentici...majoritatea isi stiu foarte bine interesul...si de cele mai multe ori interesul lor nu prea coincide cu interesul celor din jur.

Anonim spunea...

Asa cum se intrezarea de mult acest blog nu are nici o legatura cu interesele studentilor. El a fost creat din frustrarea unui cadru didactic caruia apoi i s-au alaturat 2-3 studenti nebagati in seama de ligi (liga MC) iar mai nou unul sau mai multi politicieni sau superteri de politicieni care si-au vazut planurile date peste cap prin intrarea in cursa electorala a domnului Robu, care de departe e cel mai tare candidat din Timisoara, singurul care are ceva solid in spate si este atat de apreciat (inainte sa-l criticati, analizati-i CV-ul si raportul pe 2004 - 2008 pe site-ul UPT www.upt.ro, linkul "Rapoarte", iar mai departe "Raport 2004 - 2008 -sinteza". IMPRESIONANT! Trebuie sa fii nerusinat la max sau bolnav la cap sa critici un asemenea OM.

Tot ce spun eu e dovedit de frecventa cu care lansati noi subiecte politice la adresa acestui DOMN ADEVARAT.

Sunteti de rasul curcilor!

Anonim spunea...

Mai bolnavilor psihic, nu vedeti cat sunteti de penibili? Pai ce oameni vreti in politica ma, ca si pana acum, niste gainari sau oameni care au confirmat CINSTE, PERFORMANTA si OMENIE?
Robu a gresit ca nu a facut pasul asta mai demult, pt. ca a obtinut demult recunoasterea calitatii sale ca nu degeaba a fost ales prorector in 1990, 1992, 1996, 2000 si rector in 2004 si 2008, vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor in 2008.
Noi studentii cei multi il iubim (nici un rector din tara nu e asa apropiat de studenti ca el si UPT condusa de el e recunoscuta ca are cele mai bune realizari), doar profesorii care il invidiaza si studentii de trei parale il critica.

Anonim spunea...

Dl. robu == CINSTE, PERFORMANTA si OMENIE?

Ok; sa o luam de la inceput

1.CINSTE:

Sa ne lumineze si pe noi cum a fost cu GISC-ul. Systemul a fost vandut, sau donat la mai multe universitati? S-au incasat bani pe el, sau nu? Cati ? Impozite s-au luat la stat din banii aia? Cu alte cuvinte, au fost declarati banii resprectivi? (daca e cazul) Au existat zvonuri potrivit carora GISC-ul a fost initiat de studenti; iar daca DA, atunci ei si-au asigurat drepturi de autor, sau LE-A FOST LUAT dreptul de autor in stil Politehnist? CINSTE ZICETI? Sa demonstreze! Parerea mea e ca in cazul asta e ZERO CINSTE!

2. PERFORMANTA:

A. Poftim?! Lucruri ce eu nu le-am inteles sunt: Cum a avut dl. rector timp sa scrie atatea lucrari stiintifice si carti si sa fie in acelasi timp si prorector/rector si sa obtina odata punctajul necesar pentru a ajunge profesor, iar apoi sa se mentina asa?! I-au scris studentii lucrarile?! Eu doar intreb gandindu-ma ca unele cadre didactice au fost degradate, ori exmatriculate pentru ca nu au acumulat numarul suficient de lucrari stiintifice si activitati necesare, la evaluarea periodica.
PE DOMNUL RECTOR CINE-L EXMATRICULEAZA?

I-a citit cineva Cartea aia galbena de Arhitectura Microprocesoarelor; sau cum naiba se numeste? E plina de errori gramaticale si de rezultat. Asa carte poate scrie cu piciorul oricine.

Asadar PERFORMANTA, NU!

B. Poftim?! Tinand cond de calitatea profesionala a oamenilor care i-a promovat, a se vedea Bodin&turma; oameni care au terminat facultatea nu in 5 ani, ci in 6-7 si care mai au si obrazul sa se inscrie la doctorat si sa si fie acceptati. PERFORMANTA NU!

3. OMENIE

Poftim?

Anonim spunea...

Comentariile de la 08:56, 09:10. Din nou aceeasi problema cand aceeasi persoana posteaza commenturi consecutive. Pe langa acest gest discutabil avem parte si de jigniri si exprimari demne de o persoana de cea mai joasa speta. Prin astfel de exprimari sa nu crezi ca ii faci vreun serviciu lui Robu prin faptul ca il sustii. S-au mai vazut primari castigatori din primul tur urmare a voturilor majoritare din partea tiganilor, asa ca pastreaza tonul putin mai jos si exprimarea mai ingrijita.

Acest Blog are cea mai mare legatura cu studentii prin faptul ca este deschis pentru problemele lor. Faptul ca anul acesta s-a hotarat micsorarea taxei pentru cazarea in camin din timpul sesiunii si faptul ca nu mai sunt dati studentii afara pentru o saptamana arata cel mai evident faptul ca este CAMPANIE ELECTORALA. De ce nu s-a intamplat acest lucru si anul trecut? De ce anul trecut a fost aceeasi taxa de 35 RON/zi si a ramas neschimbata? Pentru ca anul trecut nu intra Robu in Campanie. Deci trompetele rectorului sa dea volumul mai incet pentru ca nu reusesc sa prosteasca pe nimeni.

Cat despre moscraciun, adica presedintele ligii Mecanica, continua cu sustinerea evidenta pentru Stapanul tau pentru ca s-ar putea sa iti asiguri si tu un loc caldut la Rectorat cum si-a asigurat si Mentorul tau Bodin.

Cei din li[n]gi si alti astfel de indivizi nu mai folositi cuvinte mari precum "cinste" si "omenie" pentru ca le murdariti. Nu va mai panicati astfel pentru ca sunteti mai penibili decat in mod normal.

Anonim spunea...

Cine e Andrei?

Anonim spunea...

Puteati sa ma intrebati in prealabil cine sunt, fara a face supozitii.
Sunt student la calculatoare.
Dezinformati pare-mi-se?

Anonim spunea...

haha andrew christmas. ce e cu gluma asta proasta cu care te-ai gandit sa te scoti? ai realizat ca te faci de kko? :-)) abia astept sa vad pe rand alte exemplare din ligi cum se dezic de ceea ce au spus pana acum.

Anonim spunea...

Deja aflu lucruri noi. E spectaculos sa imi gasesc noi identitati. Fantastic!
Picati in derizoriu cu astfel de tenative de a va demonstra calitatile voastre de detectivi.
Spre dezamagirea generala... ma numesc Liviu.
Nu imi ascund identitatea. Nu am de ce.Daca doreati sa o aflati, cea mai simpla metoda era sa intrebati.
Din nou... sunteti PATETICI!

Anonim spunea...

Cum se explica oare ca de cand domnul Robu si-a anuntat candidatura aceleasi persoane care anterior isi aratau fixatia fata de Liga Mecanicii si de domnul Robu stiind probabil ce urmeaza (intrarea lui in politica, probabil cunoscuta ca intentie in anumite medii) trag cu disperare in dansul?

Evident, fara efect pentru ca domnul Robu e prea bine cunoscut de mii de studenti care-l apreciaza din toate punctele de vedere.

Tu cel ce contesti ce zicea unul de "Cinste, performanta si omenie" nu prea ai cum sa fii student (probabil esti aceeasi persoana suspectata pe buna dreptate zic eu si de altii a fi profesor cu cine stie ce ranchiuna la adresa domnului Robu) sau daca totusi esti e clar nu esti la AC. Eu sunt la AC si-mi amintesc cum o data ne-a povestit domnul Robu scarbit la un curs de AC (adica Arhitectura Calculatoarelor, nu a Microprocesoarelor cum spui tu dovedind ca n-ai cum sa fii la AC nici ca student nici ca profesor), unde ni se preda dupa acea carte galbena despre care vorbesti tu (carte excelenta, clara ca buna ziua si cu f.f.f. putine greseli de editare!!!), cum a intrat in posesia dovezilor ca un ziar a fost platit de cineva sa scrie aceleasi lucruri pe care le sustii si tu despre GISC.

Tin minte ca era mandru de GISC dar ne atentiona ca el vorbeste despre programul folosit de decanate pentru evidenta scolaritatii, pe care l-a creat el si pe care se si lauda ca l-a vandut si la alte universitati si nu de aplicatia web de afisare a notelor pe care o stiam noi, numita GISC 03, despre care spunea ca e o aplicatie neterminata dar utila si-asa in lipsa de ceva mai bun scrisa de un student sub coordonarea lui. Sunt convins ca asa cum n-am uitat eu faza asta n-au uitat-o nici ceilalti colegi pt. ca nu l-am vazut niciodata pe domnul Robu asa dezgustat: ne-a vorbit aproape o ora despre mizeria umana, cu exemple din pataniile lui de pe cand era prorector.
In concluzie: pacat ca nu sunt mai multi ca domnul Robu in Poli si in Romania. N-am avut prof. mai iubit!

P.S. Pana si cei ce-l mai copiau spuneau dupa aceea intre noi ca le e jena c-au facut-o, daca va puteti inchipui!

Anonim spunea...

Cei din li[n]gi deveniti obositori si de aceea anuntam ca se va da delete la commenturi care depasesc limita normala de pupat in fund la Sef in scopul ajungerii unui Sef Mai Mic. Am observat ca se ajunge la telenovele in care Mos Craciun vrea sa treaca drept Mos Nicolae (sau invers?) si anumite personaje din ligi depasesc granitele bunului simt.

Anonim spunea...

pupincuristii de la liga, rectorat, etc... treziti-va la realitate! o sa vina vremea cand n-o sa mai aveti pe cine pupa si atunci ati pus-o toti. o sa muriti de foame pt ca nu stiti sa va descurcati in viata decat pupand in cur pe altii.

IPOCRITILOR!

Anonim spunea...

lasati ma rectoratu, uitati aici noutati http://anosr.ro/index.php?screen2=data/_despre_noi&screen=data/conducere

Anonim spunea...

Bravo "democratilor", "modelelor" de conduita, introduceti cenzura! Doar e dovedit de inaintasii vostri morali ca e cel mai bun obstacol in calea adevarului. Dar care intotdeauna i-a discreditat pe cei ce au practicat-o si din fericire niciodata n-a putut tine prea mult.

Anonim spunea...

Din articol: "Se vede treaba, deci, ca preocuparile politice raman tot in seama unora care au trait pe principiul "timpul trece, leafa merge". Adevarul este ca iti trebuie un oarecare antrenament de stat degeaba pentru a rezista atatea ore lungit pe scaunele din Parlament citind presa si navigand pe internet (asta in cazul in care faci imensul efort sa participi la sedinte)."

Parca ar fi vorba de studenti:-)). Timpu' trece, diploma vine. Participarea la cursuri parca e comparata cu participarea la sedinte in Parlament.

Aaa. Cu asa conducatori, asa studenti are Universitatea. :D

Anonim spunea...

Se vede treaba ca au inceput aburelile electorale pe blogul asta:)
Daca robu vrea sa candideze e dreptul lui si pe mine ca si student nu ma opreste cu nimic in a-mi lua diploma.
Imi pare ciudat insa ca unii dintre noi, care se dau "studenti" sunt interesati de ce face sau nu face robu. Un lucru pot sa il zic sigur: robu face. Cei care suntem in anii mari putem sa ne aducem aminte cum aratau caminele politehnicii inainte si cum arata acuma. De asemenea dotarea facultatii la care sunt se imbunatateste continuu.
Ca ligile il pupa sau nu in fund? Iara ma intereseaza prea putin.
Din nou intrebarea mea? De ce va intereseaza pe voi? Aveti ceva de castigat la chestia asta? Daca da de ce nu sunteti cinstiti sa spuneti pe blog?

Anonim spunea...

Voi ce-l criticati pe Robu sunteti de-o prostie rara si se vede asta en gros, probabil sunteti picati de el la examene pt. cat va duce sau mai bine-zis cat nu va duce capu! Pai daca omu asta are atatea realizari in Poli, ca altfel de ce l-ar fi ales lumea prorector de 4 ori in 1990, 1992, 1996, 2000 si rector de 2 ori in 2004 si 2008 prin vot secret de fiecare data, nu secret dar la vedere ca la PD-L si PSD, daca e respectat, cinstit si cumsecade de ce sa nu candideze? Cine sa candideze, tot impotentii pt. care lucrati voi sa faceti anticampanie domnului Robu?

Anonim spunea...

Eu vreau sa candideze Robu si sa intre in senat sa moara toate jegurile de ciuda. Cine vrea sa invete isi vede de invatat nu de shparle politice.
Asa ca bai domnilor bloggeri puneti mana pe carte ca altfel o sa ajungeti sa castigati bani numai in apropierea campaniilor electorale si nici atuncea prea multi.
Baga Robule mare si fa-le in ciuda la maimutele astea care se dau studenti.