vineri, 5 septembrie 2008

Examen La POLI

" Nu stiu cati dintre voi stiu in ce conditii s-a desfasurat examenul restanta la DETI..dar banuiesc ca pe nimeni nu a deranjat galagia de afara (faptul ca in timp ce noi aveam de sustinut un examen asha de "ushor "cum era DETI, muncitorii lucrau de zor la spargerea gresiei de pe holurile Dragei noastre Facultati)din moment ce eu am fost singura persoana care a ridicat aceasta problema la Dl Nafornita. Banuiesc ca ceilati s-au putut concentra foarte foarte bine ca sa poata sa formuleze niste raspunsuri pe masura subiectelor. .deci va multumesc dragi colegi ca m-ati sustinut cand Dl Nafornita radea pe seama acestui lucru, si va doresc ca si de acum in colo sa aveti parte tot de o asha concetrare foarte foarte puternica la examenele care vor urma..macar gresia a iesit superba, ca la un hotel de 5 *****
Banuiesc ca la examenul urmator, vom avea ca supraveghetori, muncitorii care, in timp ce noi vom da examen, ei vor monta termopane, parchet si tot ce mai vreti voi. Sanatate sa aveti..caci, in rest.... " [Mesaj preluat de pe un grup al unor studenti din POLI]

***Cuvintele unui student de la Poli. Asta este pentru bobocii care vin cu sperante nerealiste si se asteapta sa gaseasca ceea ce li s-a promis sau li se va promite.

7 comentarii:

Anonim spunea...

intr-o tara de kkt(.ro),o universitate de kkt(poli), o facultate de kkt(ETC), cu niste profesori de kkt(belega,nafo,isar,dandea,etc.)

...mai ai curaj sa visezi la ceva?

Anonim spunea...

ma puisor, nu mai scrie de examenele la care te duci tu, ca se prinde dracu lumea cine esti. dupa ce ca nu ai coaie, folosesteti macar capul

Anonim spunea...

xtz:

La un exercitiu simplu de gandire responsabila putem concluziona ca Politehnica e o Universitate buna, raportat tarii noastre,insa raportat la tari civilizate Politehnica nu numai ca nu e buna de nimic, dar ar merita DESFINTATA.

Pe de o parte doar o Politehnica avem in Timisoara si trebuie sa o respectam!

Pe de o alta parte valoarea unui om e data de apartenenta la o comunitate de valoare; iar valoarea unei Universitati, sa zicem, e data "de spiritul ce domneste intr'insa". :-).

Anonim spunea...

..."spirit", pe care unii oameni (Robu&Team) pur si simplu il considera normal. Daca nu l-ar considera normal, ar lua masuri. Si acum iar ma repet si luam povestea de la capat. Mai citeste si alte post'uri de-ale mele pe aici poate poate intelegi.

Anonim spunea...

uite-l ma pe ala de are coaie... nu are nici macar tupeu sa spuna ceva despre el. ma gasco, sunt satul de astia ca tine. vezi-ti de oole tale si nu-ti mai face tu griji ca nu au altii. si-n plus... mi se rupe de lume, ce kkt poate sa`mi faca? ma pish pe astia ca tine, care reprezentati "lumea". hai ciao ca m-am distrat destul.

Anonim spunea...

Cel mai bun lucru pe care l-ati putea voi face, agramatilor, ar fi sa va transferati la universitati de trei lulele, ca voi. Cum dracu sa treceti voi de unu ca Nafo, daca nici macar sa scrieti corect romaneste nu stiti!?

Anonim spunea...

nafornita nu este profesor de limba romana...asta daca nu ai aflat inca. deci poti sa iei 10 la examenul lui chiar nestiind limba romana. tu poate crezi ca nafornitza e nume de manelist sau actor de telenovele...daca e asa esti un fericit. vorba aia "daca eram un pic mai prost eram fericit".