luni, 15 septembrie 2008

Secretarele si Politehnica

" Sunt anul I, defapt viitor II la DCLS. Am, atat eu cat si colegii mei, o mare problema cu secretarele acestui departament care refuza sa ne spuna notele pe motiv ca le este interzis prin regulament. Care regulament? Ma puteti ajuta. Am dat prezentarea 2 la Drept in iulie si nici acum nu ne stim notele. S-au afisat creditele, stiu ca am luat examenul dar nu-mi stiu nota. Unei colege i s-a spus ca notele sunt secrete si nu le poate afla. E posibil ca propria nota sa fie un secret?! Ele ne trimit sa vorbim cu profesorii,care sunt greu de gasit. Profesorii ne spun sa mergem la secretariat fiindca ei sunt ocupati sau nu au listele. De afisat nu afiseaza nimeni nimic.
O alta mare dezamagire o reprezinta site-ul departamentului. Nu stiu cine posteaza acolo regulamentele, dar e evident ca persoana in cauza nu stie sa dea un rotate: http://www.cls.upt.ro/ro/files/taxa_scolarizare_2008-2009.pdf. E trist ca tocmai Departamentul de Comunicare al Politehnicii are probleme in comunicarea cu studentii sai. Nu stiu cine se ocupa de site dar e jalnic. Ne batem cu pumnii in piept ca noi suntem cei mai cei dar, ne e rusine cand vedem un site de VEST. Vrem sa fim viitori profesionisti, dar cei care ar trebui sa constituie un exemplu nu sunt decat o adunatura de lenesi incompetenti.
Sper ca ma veti ajuta sa descopar regulamentul care le interzice secretarelor sa dezvaluie notele noastre. "

***Mesaj primit pe adresa complextm@yahoo.com de la o studenta.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Stiu ca au fost studenti care au amenintat ca dau in judecata UPT pt. ca face publice prin afisare notele care sunt informatii personale dar problema s-a rezolvat de mult prin contractul de studii prin care studentul accepta prin semnatura ca notele sa-i fie publice. Asadar secretarele alea ale voastre nu stiu pe ce lume traiesc. Regulamentele le gasesti toate pe site-ul UPT (www.upt.ro). Eu iti recomand sa mergi in audienta la dl. Robu si te asigur ca problema ti se va rezolva si secretarele alea tampite vor fi puse la punct.

Anonim spunea...

Pe bune du-te la Robu ca sigur te rezolva!

Anonim spunea...

care contract de studii? vreau sa vad si eu unul.

pentru fiecare secretara crizata tre sa merem la Robu?

Anonim spunea...

Hai sa o punem altfel...

Acolo doar una din secretare are acces la GISC, si aceea este doamna Angela Tripsa, cealalta secretara este a conducerii departamentului si oricum aia fac mai mult decat ii sunt atributiile.
Intr-un fel poate fi inteleasa si secretara Tripsa, este aiurea sa tot mearga zeci de studenti pe capul ei sa o tot intrebe de note.
Nu incerc sa scuz pe nimeni dar si secretarele alea sunt oameni si nu e drept sa atacam aiurea.

P.S.
Art. 33. La toate probele de evaluare, studenţii au obligaţia de a se legitima cu
carnetul de student şi de a prezenta acest carnet titularului de disciplină, în vederea
consemnării notei finale, indiferent dacă aceasta este de promovare sau nu. din REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A
PROCESULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT LA CICLUL DE STUDII “LICENŢĂ“
DIN UNIVERSITATEA "POLITEHNICA" DIN TIMIŞOARA

Anonim spunea...

intr-adevar nu puteam acuza pe nimeni, dar nici nu dorim ca doamna secretara mentionata sa se comporte cu noi de parca am fii animale. totusi, din banii cui isi primeste ea salariul?? macar sa isi faca munca pe banii primiti. nu suntem incuiati la minte sau incuiate(majoritatea fiind fete), intelegem k doamna secretara este ocupata, dar macar sa afiseze notele sa nu o mai deranjeze nimeni de la munca ei suprasolicitanta de a sta la povesti cu dna superceanu. si problema cu site-ul de asemenea, nu a mai fost actualizat de ani buni si singurele informatii utile sunt datele de inscriere pt anul I si bineinteles, taxa de inscriere si data limita de plata, ca nu cumva...o sa aducem problema in discutie la inceputul anului univ, sperand ca se va rezolva...

Anonim spunea...

GEORGETA CIOBANU SUCKS

Anonim spunea...

ritt sucks