joi, 11 septembrie 2008

Ne-am Tras Firmă



***Pentru a sti exact ce se afla aici. Sa nu creada cineva ca este hotel, fabrica, discoteca, bar de negri.

26 de comentarii:

Anonim spunea...

Bah, fabrica cam e! (de ingineri)

Anonim spunea...

fabrica de ... prosti cu diploma!

Anonim spunea...

Am fost astanoapte pe Parvan si am fost uimit cat de fain ne arata faculta acum. Dupa calculatoare super tari cu miile, tot felul de alte echipamente de laborator, mobilier, termopane, gresii, amfiteatre, iata si o minunata noua fata a facultei. Concluzie: Robu > Toti rectorii din Romania la un loc!

Anonim spunea...

:)) ma tot intreb ce dracu castiga astia din ligi ca il ridica atat in slavi pe robu. un student obisnuit in mod sigur nu ar avea de ce sa faca asta, in cazul bun in care stie cine e robu asta de care se vorbeste atat de mult. daca ati face un sondaj prin facultate ati fi surprinsi cat de putini studenti stiu macar cum arata. si chiar nu vad nici o problema in asta. ce legatura are un student normal cu rectoru? nici una. studentul isi vede de treaba, invata, merge la examene si cu asta basta. de unde pana unde sa devina rectorul un personaj atat de celebru nu stiu.
deci e clar ca toti care ii ridica osanale lui robu sunt personaje din ligi interesate intr-un fel sau altul. sa gandim logic ca pentru asta ne numim studenti si nu utecisti cretini gata sa aplaude pe sef. robu a facut atatea in poli. cum? cu bani. a adus bani de acasa? nu. i-au fost dati de la minister. cum? pai avem un guvern PNL, adica partidul care incerca sa il racoleze pe robu si in cele din urma a reusit. cum sa il racoleze? pai i-a dat fonduri sa faca tot felul de chestii pentru a spune lumea proasta si neinformata ca robu e cel mai mare manager din univers. e simplu.
argumentul unora ar fi ca de fapt multi bani au fost din fonduri proprii ale upt. va sfatuiesc sa vedeti reactia ministrului educatiei cand la o prezentare robu a avut proasta inspiratie sa ii spuna lucrul asta. l-a rugat sa prezinte mai exact cum stau lucrurile cu fondurile si inainte i-a amintit cate sute de miliarde i-au fost dati de la buget in ultimii ani. asa ca nici nu mai are rost sa mai lungim comentarii pe tema asta. cine ii ridica statuie lui robu ori vrea sa castige ceva de pe urma asta, ori e pur si simplu un imbecil care nu merita bagat in seama.

Anonim spunea...

Da... Si si-au mai tras si o sigla albastra... Scris portocaliu... Plus cate un banner cand e cate un eveniment... Mai kitsch ca asa nu se poate...

Anonim spunea...

Cineva mai sus intreba de ce aia din li[n]gi ii dau atatea osanale rectorului si fac o mica introspectie.

Uite de ce aia din ligi il ridica in osalane:

1. Loc in camin asigurat (Boedin sta in G25, a stat in C20, camera 43...singur in camera - for free - dupa ce fusese exmatriculat si isi pierduse anul, Craciun in C8, C11, singur in camera etc)

2. Avantaje pentru promovarea la examene. In cel mai bun caz daca nu pot/puteau copia si ii prindea proful, apoi se intelegeau; ca doar asa cum scria prin post-urile anterioare: "se aminteste" "TATA ROBU". Apoi daca chiar nu sunt in stare sa promoveze nici intr-un caz, dar nici intr-un caz...se duc la tata Robu si prin inprejurimi plangandu-se ca "nu stiu ce au profii cu noi" si in final cu examen dat cu "comisii-comisii" promoveaza prin anu 6-7 :-). (Acelasi Bodin, ca si exemplu)

3. Dupa o aventura prin scoala in care au lins unde trebuie, prind un post de conducere in Politehica la Rectorat, sau prin jur. Sa mai dau exemplu? Imi e deja scarba.

4. Dupa o aventura la Poli dupa ce isi mai fac relatii; Poc se inscriu intr-un partid.

5. Oriunde in UPT cand au de a face cu cineva "cinstit, oneste", etc si nu-si pot face mrejele personale...se duc la tata robu, sau la cineva din jur...si sapa, si toarna dupa cum vor ei, si tata robu' le da dreptate. :-).

6.
7.
...
infinit mai multe altele

Si uite asa ajung sa ne conduca niste imbecili.

Nu sunt cadru didactic si ce am scris mai sus se baseaza pe experienta mea la poli si reprezinta o parere personala. Pe de alta parte consider ca lumea trebuie sa stie care sunt procedeele celor din liga de la mecanica cel putin, pentru a se feri de ei.

Anonim spunea...

BA E TOT MAI CLAR CA ESTI (LA CAT ESTI DE JOSNIC NU MERITI SA-TI SPUN DV.) CADRU DIDACTIC ACTIVIST PD-L SAU PSD SAU PRM ETC. SI ESTI TURBAT CA INTRAREA LUI ROBU IN POLITICA V-A DAT TOATE SOCOTELILE PESTE CAP! CREDEATI CA TOT VOI DE VOI VETI FI SI DE-ACUM INCOLO!

PE ROBU IL STIU NU NUMAI STUDENTII DIN POLI CI O MULTIME DE STUDENTI DIN TOATA TARA SI TOTI IL CONSIDERA CEL MAI BUN RECTOR. AU FOST PE-AICI O GROAZA DE STUDENTI DIN TOATA TARA SI DIN MULTE TARI LA ZTS, ISWINT ETC. SI TOTI AU AFIRMAT CA NICI UNDE NU EXISTA ASA DOTARE SI ATATEA REALIZARI CA LA NOI, ASA ABORDARE MODERNA A INVATAMANTULUI SI ATATA DESCHIDERE FATA DE STUDENTI CA IN UPT SI IN SPECIAL LA ROBU. CAT DE BUN SAU RAU E ROBU NU STABILESTI TU CI FIECARE CITITOR CARE A VAZUT RAPORTUL LUI ROBU PE ANII 2004 - 2008 (e pe www.upt.ro, link-ul Rapoarte, apoi Raport 2004 - 2008 - sinteza).

CU ADOMNITEI NU-I CUM SPUI TU CA AM FOST DE FATA! N-A FOST ATENT ADOMNITEI CA ROBU TOCMAI CA A PREZENTAT SI VENITURILE NEBUGETARE SI CELE BUGETARE ARATAND CA AMBELE AU CRESCUT MULT (inca o data uita-te pe www.upt.ro, link-ul Rapoarte, apoi Raport 2004 - 2008 - sinteza ca gasesti totul acolo!).

Anonim spunea...

:)) Incultilor astora din ligi li se pare ca toata lumea e sugace d.p.v. politic, precum rectorul lor iubit.
Neintruitii au acuzat Blog-ul de colaborare politica, au acuzat Consiliul Consultativ de Cartier de partizanat politic... urmeaza sa-si acuze propriile persoane :)) Sunteti puternici :)) ;)

Anonim spunea...

Ne bucuram ca cel din li[n]ga crede ca a ajuns in sfarsit la o concluzie in legatura cu identitatile noastre. Noi ii comunicam pe aceasta cale ca am ajuns mai repede decat el la concluzia ca este un simplu lingau, nimic mai mult.

Suntem studenti si nu avem nici o legatura cu politica, ci doar cu bunul simt. Iar cand bunul simt este tarat prin mizerie atunci ne simtim datori sa semnalam. Fie ca a fost vorba de Bodin, fie ca a fost vorba de alte personaje din ligi, fie ca acum este vorba de Mai Marele Robu.

Am fost pe rand studenti repetenti, studenti nedreptatiti de ligi, cadre didactice revoltate, iar mai nou oameni politici pusi pe a face rau Prea Bunului Domn Robu.

Comic este ca toate comentariile PRO ligi sau PRO conducerea UPT sunt facute de persoane extrem de bine informate, care de cele mai multe ori afirma chiar ele ca au fost de fata cand s-au intamplat anumite lucruri. Uita ca se contrazic singuri cand tot ei spun ca sunt simpli studenti, dar nici noi nu ne asteptam la prea multa logica din partea unor astfel de oameni.

Anonim spunea...

Hei omule, eu unul n-am spus niciodata ca sunt simplu student, ci am lasat clar de-nteles ca activez intr-o liga. N-ar fi nici un secret in care, ca sunt mandru de ea dar n-am chef sa-ti spun pana nu e facut public proprietarul blogului ca sa stiu ce credibilitate sa-i dau. E clar?

Anonim spunea...

Raspuns celui care a postat cu majuscule si a celui anterior postului curent:

Uite domnule, in ceea ce il priveste pe Domnul Robu, eu unul ii doresc succes in cariera politica si ii tin pumnii sa ajunga Prim Ministru; ca de acolo se poate face cel mai mult bine pentru natie.

Pe de o parte pentru a avea succes e nevoie de a-si face clara situatia si sa se dezica de persoanele din juru'i care-i strica imaginea. Aici ma refer la cei din ligi ce s-au cocotat in rectorat. Direct ma refer si la tine, evident; iar cel mai probabil esti prea amintitul din multe posturi si articole de pe bLog?

- Bodine tu esti ?

Pe de alta parte vremea cand domnul Rector se va lepada de voi e aproape :-)

Tie, Florine, iti doresc un singur lucru:

Sa iesi la pensie de la Rectorat!

Asta e ultimul meu post pe bLog.

Am si lucruri importante de facut.

Anonim spunea...

muie bodineeeeee daca te prind iti rup picioarele!!!

Anonim spunea...

Mai fraierilor eu credeam ca asta-i un blog serios nu unul creat ca sa va tot legati voi de acest Bodin care habar n-am cine-i si nici nu vreau sa aflu sau de ligi care iarasi nu ma intereseaza. Da sunteti ultimii oameni ratatilor legandu-va de domnu Robu care a transformat Politehnica intr-un santier si a schimbat aproape in totalitate mobilierul si dotarea din laboratoare. Laburile noastre si toata scoala de fapt nu-s cu nimic mai prejos de ce am vazut la Universitatea Tehnica din Munchen si la Universitatea Pierre et Marie Currie din Paris pe care le-am vazut la fata locului. Robu trage pt. scoala asta din noapte pana-n noapte, pe cine mai vedeti voi facand asta? Si va spun eu si orice student senator sau din ligi sau de la noi de la AC care-l stim oricat e de ocupat ar fi pt. studenti isi face timp si sta de vorba cu oricine incercand sa-l ajute.

Anonim spunea...

anonimule.... IA PULA!!!

Anonim spunea...

Acesta este un Blog creat pentru "a ne lua" de cei care profita de pe urma studentilor in orice mod. Daca prin ceea ce facem ti se pare ca nu suntem seriosi, atunci rezulta in mod simplu ca esti de cealalta parte a "baricadei".
Vedem acum cu totii de ce s-a facut ceea ce s-a facut prin Poli: ca sa fie argument pentru candidatura ce va urma.

Anonim spunea...

Trebuie sa fii tare redus la intelect sa crezi ca cineva poate obtine bani asa cum spui tu. Banii se dau pe proiecte si apropo am auzit saptamana asta la adio ca d. Robu a mai facut un proiect trasnet evaluat si declarat castigator de experti europeni (toti straini!) care aduce Politehnicii o finantare de peste 17 milioane Euro pt. construirea si dotarea unui nu stiu ce institut de cercetari de cel mai inalt nivel. Si expertii europeni ii dau bani domnului Robu tot ca sa-i sprijine candidatura?

Anonim spunea...

Dar camine?? Camine Domnule Robu cand ne faceti?? Ca ne-am saturat sa stam cate 6 in camera doar ca Poli sa se laude ca da camin la toata lumea.

Anonim spunea...

Ma omule, de ce crezi tu ca alte universitati n-au primit atatia bani cat UPT si n-au reusit sa-i cheltuiasca nici pe cei pe care i-au primit? Iti spun eu: N-AU AVUT UN RECTOR CA DOMNU ROBU ! Daca n-ai trai asa izolat cum traiesti dupa toate semnele ci ai fi intr-o liga sa intri in contact cu colegi din alte universitati ai sti ca alte universitati au primit mult mai putini bani ca UPT si N-AU REUSIT SA-I CHELTUIASCA NICI PE AIA.

CONCLUZIE: NE TREBUIE MAI MULTI CA DOMNU ROBU IN TARA ASTA. El e omul pe care Timisoara trebuie sa-l sustina sa o reprezinte ca sa puna capat sirului de mediocritate cu care s-am prezentat in politica pana acum.

Anonim spunea...

Am avut saptamana asta o restanta cu dl. Robu si acolo o colega s-a plans ca stam 6 in camera. Dl. Robu s-a cam suparat ca unii nu inteleg ca s-a stat 6 in camera ca sa se poata face lucrari capitale la caminele ajunse in ultimul hal (si trebuie sa recunoastem ca acum acele camine (22, 21, 20, 19 arata excelent) si ca era necolegial ca o multime de studenti sa trebuiasca sa stea in gazda. Ne-a spus ca la anu nu vor mai fi probleme pt. ca ies din Poli 2 promotii deodata (ultima cu 5 ani si prima cu 4 ani) si ne-a povestit despre nu stiu ce proiect al sau de a construi camine noi ultramoderne pt. studentii de la Poli si parca de la Vest si Medicina sau Agronomie, n-am fost prea atent ca incercam sa ma concentrez pt. examen.

Anonim spunea...

Anumite comentarii ale unora din ligi ne fac in ultima vreme sa ne indoim ca ar avea intentii rele. Ne convingem tot mai mult ca acesti amarati lingai din ligi sunt doar foarte foarte prosti si cu o minte foarte foarte limitata.

Faptul ca un student ajuns la Poli poate sa creada sincer ca UPT a primit bani de la guvern pentru ca e Robu mare manager, este un semn evident ca acel student este extrem de prost. Ne incearca o tristete cand realizam cata prostie si stupiditate poate sa existe intr-un tanar student de 20 si ceva de ani. Atunci cand acel student mai este si mare reprezentant al altor studenti, situatia este cu atat mai tragica.

Trebuie sa intelegem un lucru extrem de simplu: UPT a primit bani din partea guvernului Tariceanu pentru ca RECTORUL sa fie racolat la partidul PNL. Pana la urma partea buna e ca s-a facut ceva, partea proasta e ca unii incearca sa ne prosteasca pe fata in loc sa spuna limpede adevarul. Asta suntem, niste marionete de care se folosesc niste papusari pentru a-si realiza anumite scopuri.

Anonim spunea...

I-o fi dat Tariceanu bani sa-l convinga sa se inscrie in PNL dar de ce tocmai el trebuia convins si nu alti rectori? NU e clar ca lucrurile stau invers? Dl. Robu a avut initiative si imaginatie si credibilitate nu de azi de ieri, dupa cum spune toata lumea si cu inteligenta lui a stiut sa prezinte proiecte pt. care Tariceanu normal ca i-a dat bani. Vazandu-i apoi si capacitatea de a duce lucrurile pana la capat era si normal ca Tariceanu sa faca tot posibilul sa-l atraga in PNL. Doar nu era sa-l intereseze rectorii care n-au avut idei si n-au fost in stare sa cheltuiasca nici banii putini avuti. Dar marea problema de logica pt. tine este cum explici ca dl. Robu a castigat chiar in perioada asta acel proiect cu finantare de peste 17 milioane euro de la Comisia Europeana cu juriu format in totalitate din straini? Ei unde-au mai vrut sa-l atraga?
Alo, treziti-va !

Anonim spunea...

Bateti campii "men"! Robu a obtinut banii pt. ca are tot ce trebuie ca sa-i poata obtine indiferent cine-i presedinte, prim-ministru, seful Uniunii Europene (asa ceva cred ca nici nu exista, nu?) etc. Cand Robu va fi si senator si rector atunci sa vezi, Poli va avea chiar tot ce-i lipseste si in sfarsit se va vedea si pt. celelalte universitati si pt. intreaga Timisoara ca avem un reprezentant adevarat in Senatul Romaniei!

Anonim spunea...

si eu merg pe mana lui robu!
ma bucur ca s-a hotarat sa se duca in parlament pentru a incerca sa schimbe "fauna" de acolo si pentru a avea si noi timisorenii un om reprezentativ acolo.

Anonim spunea...

Eu sunt la Vest si nu-l cunosc personal pe dl. Robu dar am fosti colegi de liceu la Poli la Calculatoare si n-am auzit la adresa nimanui laude mai mari decat la adresa lui, ca explica excelent, ca e corect, ca intotdeauna cand i se semnaleaza ceva intervine imediat in sprijinul studentilor, ca a schimbat tot prin Poli (la scoala, in camine si la baza sportiva unde a facut nu stiu ce bazin de inot trasnet), ca joaca fotbal cu studentii si canta fain la chitara si voce si nu mai stiu cate. Sper sa vina si pe la Vest sa-si faca campanie dar eu oricum il votez.

Anonim spunea...

bai, caminele 19,20,21 nu arata incredibil de bine... e de recunoscut ca totusi conducerea politehnicii incearca din rasputeri sa creeze conditii pt cat mai multi studenti, dar mai exista si dobitoci care distrug cu orice pret si pe care ii doare in .... >:P

Anonim spunea...

Da ce-au aceste camine omule? Caminele 19C, 20C, 21C si 22C sunt cele mai fain camine din Complex (ma rog, 19C inca nu-i gata dar e clar cum va iesi). Problema este ca se pare ca vom fi inghesuiti in ele cate 5 (chiar 6 in anii mici) in camera ca sa fie loc pt. tot natu. Ma rog, inteleg politica de a purta de grija tuturor, dar eu am fost invatat sa ma gandesc mai intai la mine si crede-ma, mi-ar fi mai bine sa fim 4 in camera iar cei ce n-au loc sa se descurce!