marți, 30 septembrie 2008

Anunturile sunt Roz, dar situatia Neagra

Probabil ati observat in fiecare camin anuntul pentru administratori de retea.
***Lucrurile merg la fel de prost in acest inceput de an ca si in cel precedent, promisiunile sunt aceleasi (doar termenele limita sunt altele). Daca din partea altora nu vine nici un fel de ajutor, poate studentii reusesc sa se ajute singuri si sa organizeze (macar) mai bine ceea ce exista. La fel cum a fost norocul cu campania electorala de la locale cand ne-am ales cu parcarile asfaltate, poate o sa avem noroc si cu aceasta campanie electorala pentru parlament cand speram sa ne alegem cu o retea imbunatatita in Complex.
Nu spunem ca este bine sau rau faptul ca se intampla lucruri DOAR in campaniile electorale cand sunt facute pentru ca folosesc in primul rand altora. Speram, doar, sa nu fim luati de prosti si sa se stie ca ne dam si noi seama de aceste lucruri pentru ca sunt mult prea evidente.

12 comentarii:

Anonim spunea...

parca vazusem niste comentarii mai devreme postate la articolul asta?!
sau m-am inselat?

Anonim spunea...

nu te-ai inselat...au fost cenzurate de proprietarul blogului fiindca probabil nu erau pe placul lui:))

Anonim spunea...

NU a fost sters nici un comentariu de la acest articol.

Anonim spunea...

Aha, acum cand ai aflat ca reteaua din complex chiar se modernizeaza ca lumea peste ceea ce Robu a promis in prima faza si anume asa cum el a anuntat ulterior lansezi povestea asta cu campania. Pai cand Robu ne-a promis lucrurile astea nu se punea problema ca el sa fie candidat pt. Parlament, acum ce-ai vrea, daca e candidat sa nu se tina de cuvant, sa nu mai faca nimic? Pt. mine e clar ca buna ziua: omul asta a facut enorm pt. UPT, e supercompetent si se tine de cuvant cu tot ce promite. Ce motiv ar avea cineva sa nu-l voteze? Ca se-ntelege bine cu noi ligile e un merit in plus nu o vina!

Anonim spunea...

Unde si cand se modernizeaza? Vezi ca a trecut un an de cand tot se promite.

Da, situatia ramane tot neagra. Mergi si intreaba-l pe cel ce se ocupa de reteaua din complex si nu mai vorbi prostii! In camine cand se fac retelele? Ca si alea sunt mai mult decat invechite in aproape toate caminele.

Apropo, vezi ca subiectul discutiei e "reteaua din complex", nu "de ce sa il votam pe Robu?".

Ipocrit spunea...

Pentru unele promisiuni deadline-ul de rezolvare poate sa fie si mai mare de 1 an. Dar nu cred ca suntem noi in masura sa judecam asta.
Hai sa fim seriosi , nu e chiar atat de usor sa faci o achizitie de genul + ca livrarea poate stagneze si din cauza firmei (in cazul aceasta IBM).
Nu stiu cum numai unii au avut probleme cu reteaua de complex. Sau ca sa inteleg mai bine , cand strigati "Merge ca naiba netul" , va referiti la faptul ca nu merge deloc sau la faptul ca in retea tragi cu 5Mbs in loc de 10 ?

Pfff asa e cand unii oameni vor sa para nerecunoscatori. Le reuseste de minune :)

Anonim spunea...

nu stiu cum se face, dar seara cand e multa lume pe retea nu pot intra nici macar pe google. iar de pe retea poti lua cu ~200kb/s.

crezi ca daca ar merge seara cu 5mb/s lumea nu ar fi multumita? ultima data cand mi'a mers asa era acu 2 ani jumate.

te rog lasa mistourile deoparte ca nu dau bine CV.

Anonim spunea...

Duceti-va voi la Paris de exemplu sa vedeti acolo net in complex. Vreti sa stiti cum e? Jalnic ca viteza si pe bani! Si nu cu transferuri de filme si alte chestii din astea pe care nu cred ca le permite nici o universitate din lume in afara de UPT. Dar noi trebuie sa criticam chiar si atunci cand e dovedit ca achizitia a avut loc si ca urmeaza sa vina scule excelente de la IBM care costa o gramada. Dar pe noi nu ne intereseaza ca legea obliga la tot felul de termene noi vrem imediat altfel ... jap cu noroiul!

Anonim spunea...

Daca se cauta admini in fiecare camin.. ei au vr-o rasplata in munca patriotica pe care o fac? :)

Anonim spunea...

Un AN ti se pare IMEDIAT? Hai sa fim seriosi ca doar nu tine o licitatie juma de an si inca juma de an pana se trezeste IBM sa livreze produsele. Nu cred ca IBM isi permite sa nu livreze la timp.

Diferenta o face incompetenta anumitor persoane din Poli care au nevoie de 3 luni pentru constatari, apoi inca 3 luni se perinda licitatia pe birouri ca vine vacanta si nu au chef sa se ocupe, si in final se decide ceva. Asta nu vezi la Paris...iti zic sigur.

Anonim spunea...

rog anonimul din liga sa ne explice ce inseamna "scule excelente IBM"?

Anonim spunea...

I-auzi...transferuri de filme!? Pai voi dati jos ca porcii pe la faculta impreuna cu profii.