miercuri, 1 octombrie 2008

“La Politehnică se face şcoală” Oare?

Aşa a spus astăzi (29.09.2008) rectorul universităţii timişorene, Nicolae Robu, la festivitatea de deschidere a anului universitar de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. De astăzi (29.09.2008) începe noul an universitar! Cel puţin pentru studenţii de la Universitatea Politehnica, care s-au strâns cu mic, cu mare la festivităţile de deschidere.
La Automatică şi Calculatoare (AC), alături de rector au mai fost prezenţi reprezentanţi ai firmelor Alcatel, Siemens, Hella şi BRD, cu care facultatea colaborează deja de ceva vreme, preşedintele Ligii AC, Mihai Vilcea şi, bineînţeles, decanul facultăţii, Octavian Prostean.
Noi am progresat enorm, numai anul acesta am dotat facultatea cu 1500 de calculatoare. De asemenea, condiţiile de a face sport sunt deosebite în Politehnică. Nu trebuie niciodată să fim mulţumiţi, trebuie să ţintim la mai mult, dar trebuie să avem o abordare pozitivă, să fim optimişti”, a spus rectorul. De asemenea, studenţii au fost îndemnaţi să se adreseze colegilor din Liga AC, mai experimentaţi şi care le-ar putea acorda ajutor în problemele cu care se confruntă.(SURSA: tion.ro)

***Asadar, in POLI se face scoala dupa spusele unora. Se asteapta cineva de la un profesor sa spuna ca la universitatea lui nu se face scoala? Pe studenti, din pacate, nu ii intreaba niciodata nimeni pentru ca in numele lor vorbesc "reprezentantii". Am putut vedea in destule ocazii ce anume vorbesc acestia si pe cine reprezinta cu adevarat.

17 comentarii:

ktx spunea...

la AC si ETC se cam face :)

Anonim spunea...

Si la ET se face.

Oricum astia care scriu p-aci habar nu au fiindca nu cred ca sunt studenti.

Anonim spunea...

Il rugam pe anonimul de la 16:42 sa ne arate exact pasajul din acest articol in care afirmam ca in UPT NU se face scoala. E problema fiecaruia ce intelege din ceea ce se scrie aici.

Anonim spunea...

se fac o p**a verde. ei se fac ca redau , altii se fac ca invata, traiasca hf-ul

Anonim spunea...

Poate ne spune "complextm" ce interes or avea firmele sa-si trimita in fiecare an reprezentantii la Poli sa laude aceasta universitate si sa premieze studenti? Oare sa n-aiba ce face cu timpul si cu banii? Sau mai degraba vin pt. ca apreciaza universitatea si pe Robu care ii invita?

Anonim spunea...

vin pentru o mana de lucru ieftina, nimic nou sub soareeee! :)))

Anonim spunea...

se pare ca poezia cu "firmele vin pentru calitatea materialului" nu se mai termina.

Anonim spunea...

De ce nu vin companiile cu pretentii de productie, sau servicii de calitate ridicata in Romania? :-)

Raspuns:
Pentru ca nu-si pot permite sa dea faliment! :-)) >~85% din cei ce ies absolventi pe usile UPT sunt niste ....==> zerouri barate <==, iar restul sunt platiti mediocru :-D, pe masura valorii lor.

Anonim spunea...

indiferent pentru ce motive vin ... important e ca vin.
iar unul din motivele pentru care aceste companii sunt in Timisoara este ca exista Politehnica in Timisoara.
asa ca orice ar vrea sa zica cine vrea sa zica intr-o anumita masura este si meritul rectorului pentru aceste parteneriate.

Anonim spunea...

"La Automatică şi Calculatoare (AC), alături de rector au mai fost prezenţi reprezentanţi ai firmelor Alcatel, Siemens, Hella şi BRD..."

complextm de unde ai scos firmele astea mai ales Siemens. In timisoara nici macar nu mai exista Siemens. Articolul asta nu e de anu trecut ?

Anonim spunea...

anonime,tu asta ultimul, care se pare ca nu stii pe ce lume traiesti: EXISTA SIEMENS, ba chiar ii zice SIEMENS FORTE, cred ca tu esti de anul trecut.

hai ciao.

Anonim spunea...

Tu blogger de la 02 octombrie 2008 09:10 care intrebi "De ce nu vin companiile cu pretentii de productie, sau servicii de calitate ridicata in Romania?" esti de pe alta planeta se pare. Pai tocmai ca in Timisoara SUNT VENITE, OMULE o gramada de companii de cea mai inalta clasa care se bazeaza pe inginerii dati de UPT si care au vorbit de multe ori la TV despre relatiile lor excelente cu UPT si cu Robu pe care l-au laudat de numa. Tu pe unde-ti duci veacul de ti-au scapat toate astea?

Anonim spunea...

daca vrei sa inveti in poli o faci cu mana ta, ca din ce predau, te alegi cu nimic, si firmele respective investesc cu 20 calculatoare si iau 30 studenti pe an pe putin care fac munca de jos, dar pentru alea 20 calculatoare, noi spunem ca au investit enorm....lol

Anonim spunea...

...ti-ar place sa te ia si pe tine "sa faci munca de jos"...

Anonim spunea...

Cine sa-i ia pe psihopatii astia ca in companiile serioase prima grija este ca angajatii sa fie ok ca cap sa nu perturbe atmosfera.

Anonim spunea...

Frumos mesaj pt. boboci tata Robu, veti d-aia te iubim noi ca se vede ca tu tii la noi cu adevarat (scuze pt. "tu", eu chiar va respect si tin la dv. domnule Robu dar... asa am simtit nevoia sa spun ca sa parem mai apropiati).

Anonim spunea...

Tot eu: evident ca ma refer la mesajul cu poza de pe coperta ghidului.