duminică, 26 octombrie 2008

Daca am fi rai...

...am fi prezentat imaginea de mai jos in locul subiectului cu petrecerea presupusa a fi pentru studenti, dar de care in realitate nu a stiut nici un student.

Ce observam aici? Cei din liga sunt luati la misto chiar de catre colegii lor (pentru ca in mod sigur doar ei citesc site-ul ligii).
Mai observam ca de aceasta data este posibil ca "petrecerea" sa fie anuntata cu mai multe zile inainte ca ea sa aiba loc. De ce? Pentru ca de aceasta data este vorba de interesul Ligii de la Mecanica de a-si aduna studentii din fiecare an (Anul 2 in acest caz) pentru a-i ademeni in li[n]ga. Vor simti pe propriile urechi participantii la "petrecere" de cate ori li se va aduce aminte cine "le-a facut-o" ca sa nu mai amintim de bannerele cu Liga care in mod cert nu vor lipsi. Stim cu totii micii si berea oferite de partide oamenilor cand vor sa le cerseasca voturile.
Mai observam, totodata, o reclama care troneaza in fruntea site-ului Ligii de la Mecanica. Cine incaseaza banii de pe urma ei? Cine si cu ce drept foloseste titulatura de "Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica" pentru a face bani care pleca direct in buzunarul personal?

***E bizar ca orice s-ar prezenta aici, celor din ligi li se pare lipsit de importanta. Asta probabil pentru ca ei considera ca le este permis orice si nu exista nici o fapta care sa le fie interzisa.
Ei pot sa pupe in fund seful pentru a ajunge niste sefi mai mici, pot sa promoveze examene (sa obtina burse) doar pentru ca sunt din liga, pot incasa bani in propriul buzunar in numele studentilor, pot minti, pot sfida, pot orice pentru ca ei se cred "alesii studentilor". O parte de dreptate se poate spune ca au; intr-adevar sunt alesii studentilor, a celor 10 - 15 studenti care pot fi manipulati sa ia parte la asa-zisele alegeri jenante de la ligi in care de cele mai multe ori exista candidati UNICI pe fiecare post.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Organizeaza si tu fraiere o actiune ca a noastra, fa-ti si tu bannere, lauda-te, fa tot ce facem noi si pe langa asta tot ce-ti trece prin capul ala prost dar demonstreaza cat de bine reprezinti interesele studentilor prin audienta pe care o ai. Iti spun eu cata lume ai strange: ar veni complextm, vaidenoiromanii, profesorul, dorin, adrian, maria, studentulx adica o singura persoana pt. ca e clar ca o singura persoana bloggeaza sub toate aceste nume. Noi am umplut si vom umple oricand dorim orice amfiteatru din Mecanica si chiar orice amfiteatru din UPT!

Dorin spunea...

Ba tu esti monument de prostie... daca inca crezi ca suntem o singura persoana hai sa ne intalnim undeva sa vezi ca suntem mai multi... pe una din persoanele care posteaza pe blog cu complextm le cunosc... pe vaidenoiromanii nu l-am vazut in viata mea... si pe adrian il stiu si ii membru de liga... in fine daca vrei sa vezi si tu cat esti prost spune. Daca nu, persevereaza.

Anonim spunea...

cum anonim tura asta nu ai mai folosit cuvantul sociopat? ma dezamagesti! tocmai cand in sfarsit am realizat cu totii ca ai invatat si tu un cuvant nou (sociopat)l-ai si uitat?! nu esti prea inteligent... si tin sa precizez ca in cazul in care cei enumerati constituie personalitati multiple ale aceluiasi individ ai si u drepate, o data in viata, dar cum nu se pune problema de asa ceva (stiluri diferite de expimare),nu esti decat un frustrat cu un vocabular limitat care ii denigreaza pe cei care nu ii proslavesc idolii si credinta ( aka robu si ligile). esti o nulitate (scuze ca ti-am folosit modus operandi)

Anonim spunea...

frustratule (anonim), de ce esti asa stresat?? de cine ti-e frica?? daca ai fii destept nici nu ai lua in seama comentariile noastre, dar se pare ca nu esti....[maria, pentru tine...mi-a fost lene sa ma mai loghez pentru cineva nesemnnificativ]

Anonim spunea...

O organizatie se distruge din interior, in concluzie: inscrieti-va in liga! Oricum e un organism cuprins de cancer, cat mai poate sa supravietuiasca? :P

Anonim spunea...

m-am cam saturat de liga de la mecanica .... altceva nimic ?

Anonim spunea...

Hai la liga ca de data asta te acceptam si pe tine, complextm, vaidenoiromanii, profesorul, dorin, adrian, maria, studentulx, student sociopat. Ne trebuie o persoana pe post de exemplu negativ, pt. noul nostru numar intitulat "vedeti sa n-ajungeti ca el".

Anonim spunea...

draga anonim suntem deja in liga =))

Anonim spunea...

Deci va rog , nu mai faceti asemanari intre ligile astea mizere , si partidele politice (care dadeau mici si bere acum 4,8 ani) . Eu , cat si Organizatia de Studenti a PD-L pe care o reprezint , ne simtim jigniti ca s-a facut o asemenea comparatie ! O seara faina!