luni, 13 octombrie 2008

Schimbare la Liga AC

Dupa ce in mai multe randuri am punctat cateva "realizari" ale lui Vilcea Mihai in calitatea sa de presedinte al Ligii AC se pare ca acesta a simtit nevoia sa se retraga din fruntea organizatiei. Dar sa nu credeti ca si-a dat seama de impostura in care se afla si a inteles ca menirea lui nu este de a reprezenta studentii, ba dimpotriva.

O lege nescrisa spune ca nu conteaza daca pleci de undeva de prost, ci conteaza sa te adopte altii in alta parte de bun. Pe acest principiu a mers si fostul presedinte al ligii AC cand a ales pozitia de Vicepresedinte Educational in cadrul ANOSR (Asociatia Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania). Dupa ce nu a facut nimic in calitate de presedinte aici, nu o sa ii fie prea greu sa nu faca nimic si in calitate de vicepresedinte acolo, unde il va avea coleg de conducere pe Socaciu Adrian despre care o sa va oferim in viitor mai multe detalii.

Noul presedinte al Ligii AC este Catalin Iapa, adica un viitor lingau sau un viitor reprezentant fara ghilimele al studentilor. Dupa cum stim ca decurg lucrurile cand se schimba conducerile in Ligi, viitorul nu ar avea de ce sa sune prea bine.

***Asadar, Liga de la Mecanica ramane singura organizatie paralizata cu aceleasi personaje in conducere, care se pare ca nu o sa aiba niciodata bunul simt pentru a se cere afara. Dezinteresul generalizat pentru ceea ce inseamna Liga Studenteasca face sa nu existe nimeni care sa le ia locul si sa le semnalizeze celor de la Mecanica faptul ca le-a expirat de mult timpul de lins si pupat.

24 de comentarii:

Anonim spunea...

Mai idiotule e clar pt. toata lumea ca ai ramas traumatizat in urma esecului tau in tentativa de a te afirma la liga. Nu esti decat un frustrat care turbezi ca nu te ia nimeni in seama. Umple tu daca esti in stare o data macar o sala asa cum umplem noi la atatea actiuni ale noastre. Esti un cretin.

Anonim spunea...

cretin esti tu si toata liga ta de tot cacatul, ca si celelalte de altfel. ba cand iti zice unu ca esti idiot sa nu`l crezi, dar cand iti zic 1000 de studenti, ca toti ne pisam pe ligi, atunci sa te gandesti mai bine.

hai dute si canta la alta masa

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce se simt imediat cei din ligi sau apropiati ligilor dupa fiecare articol, mai mult nu inteleg reactiile atat de violente (verbal), credeam ca suntem studenti toti, adica oameni cu studii superioare ca sa vb ca la usa cortului. Ii blogul omului si poate sa zica ce vrea... nu e nevoie sa se ajunga la injurii (mai ales la de astea ordinare...).

pt anonim: ce actiuni... si mai ales ce sala?

pt dexter: nu cred ca gasesti 1000 de studenti in Poli care sa fi venit la scoala asta sa invete. Toti vor bere, Counter, chefuri si minim jumatate copiaza la toate examenele. Pe cei seriosi nu ii prea afecteaza chestiile astea sau nu au timp de ele... si eu zi ca daca mai raman 100 cu intentii bune si timp si seriosi suntem norocosi.

Oricum mesaju' meu era spre noua conducere LigaAC: "Bafta, si faceti ceva... orice bun sa fie... daca nu macar sa aratati ca aveti o directie". Nu trebe sa judecam inainte de a avea ce.

Anonim spunea...

Numai niste frustrati rupti de realitate pot afirma ca din 14000 sau 15000 studenti cati are Poli doar 1000 (sau 100, auzi!) vor sa invete. Ce crezi ma "dorin" ca suntem toti ca tine? Mai bine mai incearca o data sa activezi la liga poate reusim sa te facem mai putin inadaptat social cum pari.

Anonim spunea...

vai de capul vostru. mos craciun, mos bodin si mos catana au trecut cu barca prin faculta si acum vorbesc de cata scoala au facut. nesimtire fara limite.

frustrarea e numai de partea voastra. pur si simplu nu acceptati alte pareri decat ale voastre.

Anonim spunea...

este imbucurator ca exista preocupare privitoare la organizatiile studentesti.
eu am o singura intrebare pentru frustratii care intretin acest blog: de ce nu se implica ei in organizatii? De ce stau numai p emargine si critica? de ce nu candideaza si nu se lupta sa isi impune punctele de vedere si ideile? Dar probabil ca raspunsul la aceasta intrebare este: ori nu au calitatea de student ori sunt incompetenti si lasi si se ascund in spatele monitorului.
Parerea mea:)

Anonim spunea...

Nerusinat articol scris de niste sociopati. In nici o societate civilizata (si voi va pretindeti exponenti ai unei astfel de societati) nu se jigneste o persoana pe care nu o cunosti. Am vazut ca la liga ac a fost ales un nou presedinte si voi l-ati si catalogat. Daca sunteti studenti atunci nu vreau sa fiu coleg cu voi.

Anonim spunea...

Noul presedinte al Ligii AC este Catalin Iapa, adica un viitor lingau sau un viitor reprezentant fara ghilimele al studentilor.

Mai citeste odata.

Anonim spunea...

"Noul presedinte al Ligii AC este Catalin Iapa, adica un viitor lingau sau un viitor reprezentant fara ghilimele al studentilor. Dupa cum stim ca decurg lucrurile cand se schimba conducerile in Ligi, viitorul nu ar avea de ce sa sune prea bine."

Nu scoate din context. Citeaza tot aliniatul si vei vedea ca tot ce am scris este valid. Am citit prea mult ca sa nu recunosc o manipulare ieftina. Nu vad nimic constructiv aici.

Anonim spunea...

eu nu vad niciun fel de manipulare in ce e scris acolo. autorul pur si simplu si'a exprimat pesimismul si atat. de ce? pentru ca exista precedent.

Anonim spunea...

Pt anonimul care ma face "frustrat rupt de realitate" si "inadaptat social" am mai multe intrebari:

1. Ma cunosti de iti permiti sa vorbesti asa despre mine?
2. Ai vreo problema cu parerea mea? rezolva-ti-o ... exista multi specialisti pe lumea asta care te-ar putea ajuta. II dreptu' meu la o opinie, mai mult nu am vb despre tine in halu' ala ca sa ai tu dreptu' sa spui porcariile alea.
3. De ce incerci sa ma racolezi la vreo Liga? Duceti lipsa de membrii? Credeam ca numai asociatiile religioase alea dubioase rau mai racoleaza oameni cu promisiuni de genu' "incearca... poate..."

PS: Inca incerc (dar e greu) sa raspund ne-violent la unele replici.. dar daca vreti concurs de injuraturi spuneti. Am si eu cunostiinte in domeniu si pot sa va fac in toate felurile daca asta vreti.

Anonim spunea...

Catalin de la AC e un tip super OK cum este si Vilcea. Dar voi v-ati legat tot timpul de Vilcea si ati si inceput sa va legati de Catalin. Ce-nseamna asta? Va spun eu:
CA SUNTETI NISTE TAMPITI!

Anonim spunea...

Da, imi place cuvantul, "sociopati" este termenul cel mai potrivit pt. "vaidenoiromanii", "dorin" si cativa anonimi cu aceleasi idei, mergeti ma la doctor ca aveti o problema sau mai multe!

Anonim spunea...

Ba stiti ceva ... toti anonimii care nu stiu sa se abtina sa-mi suga pula, asa ca sa ma las la nivelu' vostru... Ce idei fixe am anonimule... si pt celalalt anonim, cand m-am luat de Valcea sau Catalin? Tot ce-am facut o fost sa urez bafta noi conduceri de la LigaAC, nici asta nu va convine?

Cand mai aveti remarci destepte la adresa mea fara sa ma cunoasteti, abtineti-va, eu nu v-am facut nici cum. Dreptul la opinie nu iti da si dreptul sa ma jignesti, mai ales in necunostiinta de cauza.

Anonim spunea...

In cazul in care actualul presedinte al ligii AC este la fel de "super OK" ca si predecesorul sau, atunci fara dubii pesimismul nostru este indreptatit. Viitorul va hotara.

Anonim spunea...

Dorine, astia asa fac cu toata lumea. Si eu am incercat sa fiu cat mai moderat in comment-uri dar de fiecare data am fost facut: asistent, profesor, profesor grevist, activist de partid, psihopat, sociopat, etc. Atat pot ei.

Anonim spunea...

Citesc cam tot ce se scrie pe site de cand a aparut. Sunt membru intr-o liga
si sincer in anumite momente am avut si eu indoieli legate de ceea ce se scria despre ligi si poate
ca la un moment dat m-am intrebat si eu daca e bine ce fac ligile sau nu. Ce nu inteleg eu este
de ce s-a facut site si atata scandal cu ligile, cand cei care scriu aici nu fac nimic pentru studenti.
Nu zic ca ligile ar face atata cat trebuie pentru studenti, nu zic ca noi suntem foarte buni, dar ce pot afirma
sigur este ca eu personal si liga din care fac parte facem CEVA pentru studenti. Poate ca nu e
suficient, dar macar nu stau si comentez la ce fac ceilalti. De ce nu putem face ceva mai constructiv decat
sa comentam ce fac altii la fiecare pas. Eu i-as invita pe toti cei care comenteaza
despre activitatile ligilor sa incerce efectiv sa faca ceva pentru studenti. Sa vada ce inseamna asta, sa
dea din timpul lor liber pentru altii. Sa umble toata ziua la secretariat, sa se intereseze de burse,
sa se intalneasca ei cu decanii ca sa stabileasca pragurile la burse, sa stea ei noptile sa dea liste la
secretariat cu cine ia bursa si cine nu, sa ia ore din timpul lor liber ca sa stea la sediul ligii
pentru cei care au probleme sau intrebari, sa stea cateva ore pe saptamana ca sa dea carduri Euro 26. Cineva
trebuie sa le faca si pe astea. Poate ca nu e mult, sunt doar cateva lucruri care mi-au trecut prin cap
cand m-am gandit la actititatile mele din liga. Si eu fac parte doar din unul din departamentele ligii, dar
intreaga liga are mereu activitati. Si evident ca exista formalitati si alte cele care ocupa din timpul
pe care il aloci ligii. Ca sa nu mai vorbesc despre presedintii ligilor, de care va legati toti atat de mult.
Stiu si am vazut cu ochii mei agendele catorva din ei. Sunt pline cu activitati cu si pentru liga si studenti,
si va asigur eu ca nu e le usor sa fie ocupati toata ziua. Si sunt sigura ca oricare din noi ar fi presedintele
vreunei ligi, nu ar putea face cu mult mai mult decat fac ei. Si nu stiu care din noi ar fi dispusi sa dea
atat de mult de la ei pentru toti ceilalti.
Stiu ca am scris mult, dar cred ca trebuie sa se stie si partea cealalta a lucrurilor, de ce nu putem si noi
sa vedem ce iese bun din toate ligile, sa vedem si ce se face, nu doar ce nu se face sau nu se face bine.
Si chiar va rog sa va interesati de conditiile din caminele din toata tara si sa vedeti cum se sta in
Bucuresti, Cluj sau Iasi si apoi sa comentati de ceea ce face Robu...

Anonim spunea...

Dorine tu chiar esti un tip cu idei fixe. Pa!

Anonim spunea...

dorin = sociopat
dexter = cretin
vaidenoiromanii = inadaptat tampit
anonimii cu postari de acelasi gen ca ale celor de mai sus = idioti frustrati
ASTIA SUNTETI VOI!
Membrii ligilor = crema studentimii

Cristian Regep spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristian Regep spunea...

Adus la rangul de student ar trebui sa iti asumi o minima doza de bun simt si sa demonstrezi ca rotitele sunt unse acolo la tine in cap. Nu poti eticheta si scuipa verbal pe cineva fara sa il cunosti sau sa ai un motiv bine intemeiat. In partea asta a Romaniei lumea isi masoara vorbele spre deosebire de restul populatiei care zilnic ne fac "cinste" si din care faci si tu parte.
.... si iti spun asta din perspectiva unei persoane care nu are nici o legatura cu ligile studentesti

Anonim spunea...

Da cu ce sau cu cine ai tu legatura ma? Si de unde stii tu ca numai "in partea asta a Romaniei lumea isi masoara vorbele?" Cu tot respectul pt. partea asta si in altele sunt oameni de calitate. Oricum tu nu esti de calitate indiferent de unde-ai fi!

Cristian Regep spunea...

Oameni de calitate exista in orice loc in lume.
Eu vorbeam de o tendinta generala de criticare si etichetare fara motiv, care pe aici nu se practica.
Nu stiu din ce context poti sa zici ca nu sunt de calitate( nu stiu nici ce poate sa insemne
calitate pentru tine, avand in vedere ca e o trasatura generala). Poate singurul lucru care lam facut
aici si care duce lipsa de calitate e faptul ca am raspuns la un comentariu semnat cu anonim.

Anonim spunea...

un mare "bravo" si "multumesc" pentru ceea ce a scris grr.

bravo pentru felul in care ai pus problema si multumesc pentru timpul pe care ti l-ai pierdut ca sa le explici pornitilor astora care n-au nicio rusine in a imparte jigniri intr-o parte si altul, doar de dragul scandalului.

it's all about getting a life...



da, eu sunt membru intr-o liga si sunt mandra de felul in care "pierd din timpul meu" pentru altii (asta fac, nu-mi ies alte avantaje decat satisfactia de a munci impreuna cu prietenii din liga, pentru ceilalti studenti). dar asta nu inseamna ca in anturajul meu (oameni chiar foarte apropiati) nu condamna asta, considerand ca dau importanta prea mare ligii. dar chiar si ei, prieteni dragi de-ai mei, nu ar sta sa ma bata cu asta la cap.. e fiecare cu alegerea lui si cum isi prioritizeaza lucrurile.

and there;s the other thing, called "manners", si in special "bun simt" si "respect".
voi ati auzit de asa ceva?