joi, 9 octombrie 2008

Inaugurare cu miscare

Astazi, Joi 09.10.2008, se inaugureaza terenul de la Baza 1 si Parcul (supravegheat video) de langa teren, cel cu bancuţe si fantani arteziene.

Cu ocazia acestei ocazii speciale, se vor organiza incepand cu ora 14.00 doua meciuri de fotbal (unul de fete si unul de baieti), daca mai aveam si alte genuri prin UPT probabil se organizau trei sau mai multe meciuri. Cel de fete se va disputa intre echipele Ripensia I si Ripensia II ("Ripensia Timisoara e unul din cluburile cu cel mai bun palmares din Romania a castigat de 4 ori campionatul Romaniei si de 2 ori cupa Romaniei in perioada dintre cele 2 Razboaie Mondiale", probabil acum fac o figura buna in Divizia Onoare a judetului Timis), iar meciul de baieti va fi intre Universitatea Politehnica si Universitatea de Vest (de aceste nume am auzit, insa probabil unii dintre jucatorii primei formatii fac o figura buna mai degraba in Divizia Dezonoare a studentimii).

Componenţa echipei UPT nu a fost anuntata inca, dar ne permitem sa schiţăm o alcatuire posibila:
- in poarta: un student oarecare, pentru ca dintre restul componentilor nu este in stare nici unul sa isi asume un asemenea post in care daca gresesti esti si sanctionat
- fundasi: Vilcea Mihai (fost presedinte Liga AC), Catana Mihai (fost anonim), Craciun Andrei (presedinte Liga Mecanica) - pentru ca se pricep foarte bine la orice post include constructia "fund", perfectionandu-se in pozitiile de "pupatori in fund"
-mijlocas: Bodin Florin (Mentorul celor de mai sus, fost fundas insa avansat cu timpul pentru a fi mai aproape de fundul inaintasului)
-atacant: Robu Nicolae (vedeta echipei, cel care culege mereu laurii la final)
Undeva pe teren se va mai afla si Socaciu Adrian (fost, viitor si actual Delegat), care nu va avea un post precis nefiind capabil sa faca ceva cu adevarat, dar pentru ca are si el nevoie de randuri in plus la CV se va alatura echipei. Restul componentilor (pana la 11) sunt sportivi cu aptitudini reale de fotbalisti care sunt nevoiti sa faca, de fapt, toata treaba.

***Terenul de fotbal de la Baza 1, precum si Parcul din vecinatatea sa alcatuiesc impreuna doua realizari frumoase ale UPT din ultima vreme. Putem spune ca se constituie in exemple ca de multe ori din mizerie se pot naste lucruri curate.

15 comentarii:

Anonim spunea...

acu vroiam sa va intreb daca nu scrieti si de Aditzu de la Constructii...dar uite ca nu m-ati mai lasat sa va intreb. pe unde misca jucatorii de baza, hop si el doar doar prinde si el prima echipa. ia intrebati-l cum s-au dat taberele la constructii in vara asta.

btw, Ripensia era candva, ceva...dar a fost uitata de multi.

Anonim spunea...

In general sunt un sustinator al acestui blog si al ideii lui in general, dar sunt foarte dezamagit de faptul ca nu stiti cine e Ripensia Timisoara.

Ripensia Timisoara e unul din cluburile cu cel mai bun palmares din Romania a castigat de 4 ori campionatul Romaniei si de 2 ori cupa Romaniei in perioada dintre cele 2 Razboaie Mondiale.

Acum intr-adevar clubul continua doar prin grupele de copii si juniori dar asta nu scuza defaimarea si ignoranta de care ati dat dovada, nu putem sa ne batem joc de un simbol al Timisoarei doar pentru a ponegri niste lingai de la liga, chiar nu e necesar asta pentru ca ei se fac de ras singuri ...

Anonim spunea...

Rusine lui Robu si profesorilor de la facultatile de mecanica si constructii pentru ca se lasa linsi in cur in halul asta!!!!!!
Daca nici ei nu mai respecta valorile si principiile unui sistem de invatamant sanatos, cine sa o faca? Normal ca cei pe care nu ii duce mult capul sau nu au chef sa invete vor profita de asta si vor absolvi cum pot. Rusine celor de la serviciul social si rusine administratorilor de camine. Rusine upt!!!! Adunatura de parveniti si gunoieri! POLI PUTE!!!!

Anonim spunea...

"Terenul de fotbal de la Baza 1, precum si Parcul din vecinatatea sa alcatuiesc impreuna doua realizari frumoase ale UPT din ultima vreme. Putem spune ca se constituie in exemple ca de multe ori din mizerie se pot naste lucruri curate."

In UPT exista intr-adevar mizerie. Ea e reprezentata de voi. Dar e asa mare incat e exclus sa se nasca din ea vreodata ceva curat.

In incultura voastra n-aveti de unde sa stiti ca Ripensia actuala la fotbal feminin joaca in divizia A sub sigla UPT. Si joaca extraordinar echipa UPT obtinand greu un 1-1 dupa prelungiri cu un gol din plonjon cu capul al lui Robu (iar n-o sa va convina dar asta e!)

Anonim spunea...

Cine linge oare noi cei din ligi care lucram la vedere in interesul colegilor sau voi care stati sub anonimat si slujiti niste partide care va pun sa-l criticati pe dl. Robu care e recunoscut in toata tara ca cel mai bun rector?
Rusine voua!
Tineti-o tot asa domnule Robu si contati pe noi. Noi si colegii nostri suntem cei multi, "justitiarii" astia sunt doar o mana de mizerabili.

Anonim spunea...

singurii care slujesc partidele politice aici pe blog, sunt cei care sustin intrarea in politica a Domnului Robu, si il lauda in fel si chip. hotii striga hotii...in continuare!

Anonim spunea...

Lauda e putin zis. Toata firma a ras azi de felul in care Robu a fost spalat la fund in comment-urile de mai sus. Inca nu pot sa imi imaginez cat de josnic trebuie sa fii sa faci astfel de lucruri.

PS: Pe vremuri erau concursuri de genul "cine aplauda mai tare", acum sunt concursuri de "cine spala funduri mai frumos".

Anonim spunea...

Cine va crede ca sunteti altceva decat activisti psd si pdl vazand cat va framanta ca Robu candideaza pt. Senat? Care-i problema voastra, nu-i dreptul lui? Blogul asta a fost creat cu un singur scop si anume ca arma politica mizerabila, e evident pt. oricine. Altfel cum sa tot critici UPT si conducerea ei taman in anul in care s-au strans cele mai mari realizari din istoria acestei scoli, cum poate vedea orice om normal. Votati voi cu candidatii vostri bosorogi tociti in politica si dovediti nuli ca noi cei multi inclusiv colegi de-ai vostri de psd si pdl oricum votam cu Robu care e tanar si competent si un mare domn.

Anonim spunea...

Acest blog are meritul de a incerca sa deschida ochii studentilor si de a atrage atentia asupra jegurilor de tip Bodin, Catana, Craciun, Socaciu, Vilcea.

Anonim spunea...

Total de acord cu anonimul de la 10 octombrie 2008 18:35.
Sunteti penibili la max. Turbati ca se apropie vremea cand va rade toata Timisoara de candidatii vostri cand vor aparea alaturi de Robu si la varsta lor (care este varsta a treia) nu vor putea vorbi despre nici o realizare pt. ca nu au asa ceva in timp ce Robu care e tanar poate vorbi oricat despre cate-a facut el.

Anonim spunea...

Robu a facut minuni, ce mai atata tura-vura. Noi cei din anul V stim cum era faculta cand am intrat noi in anul I si cum e acum. Camine ca vai de ele, cantina ca vai de ea, in CA2 la Constructii batea vantul si-nghetam la degete de nu puteam nici sa scriem la cursuri, peretii scorojiti si mucegaiti, numai ruginituri prin laboratoare etc. etc. Acum e totul nou si frumos in camine, la scoala, la cantina (fast-food), avem bazin de inot, parc etc. etc.
Concluzie:
Robu = cel mai tare din parcare
P.S. Cine-mi spune si mie, contracandidatii lui Robu sunt tot sefi prin universitati sau simpli profi sau ce meserie au?

Anonim spunea...

bah voi sunteti dusi rau. vezi tu pe undeva scris de ceva candidati de la alte partide, care au facut cate si mai cate. nu...nu e niciunul aici pe blog, inafara de cei imaginari pe care voi tot ii aruncati in stanga si in dreapta.

si apoi tot voi il faceti blog politic, prin campania electorala ce tot o faceti la Robu. faceti campania pe strada, pe blog'urile voastre ca nu va impiedica nimeni.

Anonim spunea...

Pai tocmai asta-i, omule. Candidatii celorlalte partide sunt nuli, n-au nici o realizare si singura lor sansa e sa loveasca in Robu (de fapt n-au nici o sansa dar asa cred ei, ca doar stie toata lumea ce discuta la sedintele lor de campanie, ce dracu, vrei citate?). Nu e ciudat ca acest blog a devenit f. activ imediat ce se vorbea in targ si apoi ce s-a anuntat ca Robu va candida din partea pnl?

Anonim spunea...

bai baiatule, blog-ul a devenit foarte activ de mai multa vreme. sau nu iti aduci aminte? si pe vremea aia nu era politizat de dobitoci ca voi.

de unde dracu sa stiu eu ce se discuta la sedintele voastre de campanie? crezi ca nu am altceva mai bun de facut decat sa ma manjesc de rahat in politica?

vorbesti doar SF'uri. mai uitat'te la primele post'uri din blog'ul asta, poate iti aduci aminte in cine loveste.

aveti voi o psihoza cu niste candidati invizibili promovati aici pe blog. iti promit eu ca singurul lucru ce o sa il fac la alegeri e sa ma cac la usa sectiei de votare, si pe TOATE partidele din romanistan.

Anonim spunea...

dorin = sociopat
dexter = cretin
vaidenoiromanii = inadaptat tampit
anonimii cu postari de acelasi gen ca ale celor de mai sus = idioti frustrati
ASTIA SUNTETI VOI!
Membrii ligilor = crema studentimii