marți, 11 martie 2008

Curriculum Vitae 2

Exemplul numarul 2 il avem AICI[Da un Click] . Incercati ca si in cazul anterior sa extrageti toate chestiile ce tin de liga si "activitati in numele studentilor". Ce mai ramane? Mai ramane un Curriculum Vitae GOL.
Asadar, avem de a face cu un personaj care si-a cladit intreaga cariera de pana acum exclusiv pe spatele studentilor din UPT si mimand reprezentarea acestora. Cand a fost luat la intrebari cu privire la inutilitatea a ceea ce face nu a ezitat sa accentueze faptul ca nu face nimic in scopuri personale, ci doar incearca sa serveasca asa cum poate mai bine cauza studenteasca. Se pare ca in mod inexplicabil "cauza studenteasca" s-a transformat in CV personal.

Ba mai mult, in cazul de fata avem de a face cu o situatie cel putin bizara: la capitolul Diplome observam o insiruire "Zilele Tehnice Studentesti". Actiunea este organizata de catre Liga Mecanica al carei presedinte este cel in cauza. Sa intelegem ca asa functioneaza lucrurile: noi organizam, noi participam, noi ne premiem.

Cred ca ar fi interesant sa aflam si cum unii studenti nu pierd nici o tabara sau "deplasare" (fie ele mai multe intr-un an) finantate din orice alta parte decat buzunarul propriu. Umbla vorba ca nici domnisorul de care facem vorbire aici nu ar fi strain de astfel de "intamplari".

***Daca tragem linie si concluzionam: se pare ca e destul de profitabil in zilele noastre sa fii in fruntea unei Anumite Ligi Studentesti.

4 comentarii:

spawn spunea...

mada... is satul de indivizi de astia care abia scot 2 cuvinte
ca de 4 ani si jumatate de cand is in faculta de mecanica aud acelasi discurs balbait din gura individului asta si tot timpu aceleasi zicale si indrumari de rahat.
ps lumea nu mai crede in zane si spiridusi...

Anonim spunea...

nu mai merge linkul.. n`am ce comenta :)

Anonim spunea...

Fratilor serios nu are rost sa va complicati atata ca tot ei o sa fie acolo sus si in plus si cu CV asta si fara el tot ar fii candidat asa ca vedeti-va de viata voastra.

Mihai N spunea...

Acum, la 11 ani de la aceste postări, Andrei a ajuns directorul Oficiului de Inovare, Transfer Tehnologic și Proprietate Intelectuală (InT2IP) a UVT, iar tu ești un anonim, mai mult decât sigur!