vineri, 28 martie 2008

Persoana de Contact

" În conformitate cu adresa MECT nr. 27178 din data de 19.03.2007 privind continuarea în anul 2008 a programului “EURO 200” referitor la acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare pentru elevii şi studenţii cu venituri mici, vă rugăm să faceţi cunoscut studenţilor din facultatea dumneavoastră faptul că pâna în data 31 martie 2008 se pot depune la secretariatele facultăţilor dosare pentru solicitarea respectivului ajutor financiar.Informatii detaliate se gasesc la urmatoarea adresă http://www.euro200.ro/ Pentru informaţii suplimentare vă rugam să luaţi legatura cu ing. Florin Bodin la numărul de telefon 3144 sau prin e-mail la adresa: cics@rectorat.upt.ro "

*** Tara lui Papura Voda, unde parvenitii, nesimitii, lingaii, studentii "eminenti" cu extensii de cativa ani...sunt persoane de contact, care fac legatura intre studenti si Rectoratul UPT. O mare rusine pentru o Institutie care se vrea respectabila.
Pentru mai multe informatii despre "inginer" Florin Bodin si "ingineriile" lui, recomandam articolele:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne apara si fereste!!

Asa de corupti sunt cei din Conducerea Politehnicii?! Enumerare in ordinea importantei:

Robu,
Davidescu,
Serban,
Ianca,
Staicu,
Vasiu!

Cum permit ca imaginea institutiei sa fie terfelita si trimisa in ridicol intr-o astfel de masura de un asa zis inginer pe nume Bodin ?!

Oare daca intrebarea de mai sus le-ar fi adresata fiecaruia personal, care le-ar fi raspunsul?!

Anonim spunea...

Un posibil punct de vedere al rectoratului ar fi ca nu isi permit sa plateasca profesionisti pentru posturile lor de angajati si ca nu se pot compara cu industria unde salariile nete "normale" incep de la 2000RON in sus si asa ajung angajati in multe cazuri numai parveniti, inepti, ori oameni cu o pregatire si o educatie discutabila. Chiar cu moravuri discutabile.

Din pacate la stimabilul Bodin, nu se aplica posibilul punct de vedere cu plata mica a salariului...dupa cum el insusi (nemernicul Bodin) se prea lauda la un moment dat, el are salar de aprox 600RON, net si lucreaza de aproxmimativ 2 ani la rectorat.

STRIGATOR LA CER!!!!

Din surse interne aflam ca multi angajati, fie ei functionari de la Rectorat, fie administratori de camine de la social, desi lucreaza de mai mult de 20 de ani in institutie sunt platiti cu mai putin de 400RON net, sau cu o suma foarte putin peste 400 RON NET!!

Cum sa mearga totul bine la Politehnica in astfel de cazuri cand numai ineptii si ineficientii sunt platiti "bine" ?!

La rectorul institutiei, Robu' nu ii e putintica rusine?! Chiar nu mai are onoare?!
.

Anonim spunea...

sunt tare curios cati oameni au fost la concurs pentru acel post pe care e Bodin...

Anonim spunea...

Daca Bodin va ajunge cadru didactic la vreo Universitate din Romania, eu o sa-mi dau copiii la Facultate in strainatate!!!!

Anonim spunea...

S-ar prea putea sa ajunga cadru didactic la Poli, iar de dat copii la faculta in straintatzuri ar fi foarte bine, insa de ce sa-i dai la faculta departe de tot....cand poti sa-i dai la UVT?!?

In Timisoara din pacate exista o singura Universitate...UVT!

Fa o comparatie intre site-uri:
www.upt.ro
www.uvt.ro

Si sa-ti mai spun...desi se mananca si aia intre ei, ca deh's romani, acolo se mai face si treaba...nu exista asa multi Bodini pe acolo...doar cativa:-)

Exista o singura liga si buna, nu 50 de mii de ligi ca la poli :-) cu 100 de mii de Craciuni si Bodini!