joi, 13 martie 2008

Ne[DEZ]Informare

Dupa cum am citit cu totii AICI , se spunea despre Consiliul Consultativ al Complexului ca ar avea 25 de membri impartiti dupa un anumit algoritm (6 medicina, 6 vest, 13 poli).

DOAR ca, acest consiliu s-a stabilit in urma unei hotarari a Consiliului Municipal Timisoara in care se spunea CLAR "din Consiliul Consultativ de Cartier - zona Complex Studentesc - poate face parte orice student cazat in unul din caminele ce apartin acestei zone, drept de vot avand orice student cazat in respectivele camine".
Acum sa ne gandim putin:
1. de ce noi cu totii nu am fost informati de adevarata forma a Hotararii de Consiliu (care era in favoarea noastra a tuturor si era forma CORECTA pentru noi toti, tratandu-ne EGAL);
2. de la cine a plecat informatia FALSA cum ca Hotararea de Consiliu arata in forma de care am fost toti informati (25 membrii=6+6+13).
3. de ce s-a preferat INTOXICAREA cu informatia falsa privitoate la componenta prestabilita a Consiliului, in locul informarii CORECTE a noastra a tuturor
***Concluzie: Ceea ce ni s-a servit (de catre cine?) a fost o minciuna ordinara fara nici o baza. Hotararea de Consiliu in forma actuala este exact ceea ce trebuie, cu amendamentul ca intre candidati nu se pot regasi studenti inregimentati politic. Orice dorinta de schimbare a actualei Hotarari, in alte sensuri decat cel enuntat mai sus (incompatibilitate intre membru de partid si membru al Consiliului Consultativ al Complexului), este ABUZIVA si lezeaza DREPTURILE STUDENTILOR.

15 comentarii:

Anonim spunea...

v-a futut florin bodin pe toti baaa!! El stia de adevarata decizie de la primarie si ca toti studentii din complex pot participa si vota la consiliul asta. A crezut ca poate tine totul la secret si sa minta pe toata lumea ca de fapt trebuie sa fie nu stiu cati de la ligi, senat si mai stiu ce. Daca erau studentii din complex informati bodin nu avea nici o sansa sa fie ales si cu atat mai putin sa fie presedintele consiliului. E pacat baa ca isi bate joc de voi ca de niste copii!!

Anonim spunea...

Ai pus punctul pe i! E bine ca mai sunt si studenti care nu mai pun botu asa repede la combinatiile lui BODIN.

Anonim spunea...

Auzi' ba anonimu' ... nush cum sa-ti spun, dar stiau sefii de camine + erau anunturi la fiecare camin in parte ... beleste ochii maaa ... Bodin are el lipsurile lui, dar ce s-a intamplat ieri acolo a fost bataie de joc. Io ca si responsabil de palier m-am simtit lezat! Propunerea de 25 de membrii, direct proportionala cu numarul de camine a fost o recomandare dupa cum a semnalat ieri CLAR si PRIMARUL. Bai partidele ... lasati dracu studentii in pace si intoarceti-va la ciolanu' vostru, cu tot cu pacutz' al dracu'. Aveti impresia ca studentii sunt prosti? Vreti revolutie? Duceti-va dracu inapoi la Basescu, la Tariceanu, la Vadim, la Stolo, la Geana', la Voiculescu ...etc... la cine v-o mai vraji in ziua de azi ...

Sa va fie rusine!

Anonim spunea...

Se simte nevoia de precizari. TOATA lume din complex inclusiv sefii de camine stiau de versiunea cu imparteala respectiva (6+6+13) ca fiind hotararea data. A fost, cum s-a vazut, o minciuna si o manipulare. Hotararea REALA suna cu totul altfel. Cine e de vina ca studentii nu au fost informati corect si au fost manipulati?
Ganditi cu capul vostru si nu va mai lasati in continuare manipulati! V-a fost indesat pe gat tzapul ispasitor numit "partide politice". Dar nu va puneti intrebarea: "oare noi de ce nu am fost informati corect?"
PS: Daca spui ca erau anunturi pe toate caminele poate fi clar pentru toti care o sa citeasca faptul ca MINTI! Nu a existat absolut nici un anunt privitor la constituirea Consiliului Consultativ al Complexului. Asta o stiu prea bine toti studentii din complex.

Anonim spunea...

bine zis! partidele politice v-au interzis sa va informati corect?? nu cred ca a venit nici un partid politic sa va induca in eroare ca de fapt alegerile nu sunt alegeri ci numiri. cel care v-a indus in eroare si acum incearca sa o dea pe partide a fost bodin ala al vostru. acum ca i-au fost stricate planurile da si el in cine poate

Anonim spunea...

O sa isi dea studentii singuri seama de cum stau lucrurile. Nu trebuie sa le fie inculcat cu subtilitate cate un vinovat sau altul. E nevoie de 5 minute de luciditate in care fiecare sa stea si sa constate cine avea de castigat si cine avea de pierdut daca toti studentii din complex erau informati corect. Sau mai nou informarea corecta e un delict? Dati vina pe tineretul din partidele politice? Eu nu sunt in nici un partid,asta ca sa nu existe dubii, dar nu pot sa nu constat ca tot ce au facut ei a fost sa isi exercite un drept de care aveau cunostinta, de care erau informati ca il au.
Daca faceau asta si 200 de studenti simpli din complex atunci dadeati vina si pe ei ca v-au stricat planurile? Pana la urma nu inteleg care e logica dupa care bagati voi vina. In afara de aceea ca "e naspa ca am pierdut si nu ne-au iesit jocurile cum am vrut".

Anonim spunea...

Un nou apel catre cei care sunt pusi la zid pe acest blog: exprimati-va cum stiti voi mai bine dar NU aici!
Stim cu totii (cei care nu avem nici un interes) cum stau lucrurile.
Nu trebuie sa vina X-ulescu sa ne spuna cate anunturi erau lipite pe usile caminelor cu privire la Consiliul Consultativ. Stiu toti studentii din complex ca nu s-a anuntat in nici un fel nimic.

Anonim spunea...

ce interese sunt? de exemplu sa spunem ca cineva care trage de orice functie nu o sa mai aiba de la anul de ce sa traga pentru ca trebuie sa plece din poli ca "student" (in cele din urma). Consiliul consultativ da ocazia de afirmare pe scena politica pe care o infiereaza cu fiecare ocazie si pe care sunt sigur ca individul de care se face vorbire ar vrea sa evolueze din toata inima.
exista interese si cine nu le vede ori este infantil ori este rau intentionat.
daca pana acum ai tarait-o prin facutate si pe la rectorat dar ti se apropie si tie plecarea nu e normal sa iti cauti alternative?

Anonim spunea...

Hai sa va zic...eu am mers acolo ca om ce a vazut un afis in fata caminului si care nu intelegea nimik...majoritatea care au fost la aceasta "intrunire" eau din ligi dar si pe de alta parte studenti care nu stiau despre ce e vorba, asa k dupa explicarea faptului k "orice student care sta in complex si completeaza o foaie de adeziune la consiliu are drept de vot" iar restul(din afara complexului au fost scosi afara a inceput circul. Partidele politice sunt de vine , ba ligile, ba primaria, ba chiar bietii oamnei care venisera acolo din pura intamplare. Asa k ligile si-au luat oamenii si au plecat au plecat iar cum istoria trebuia infaptuita au decurs alegerile cu cei 40 de oameni din sala.Presedinte a iesit spre surprinderea voastra un tip de la Vest care e in consiliul facultatii, vicepresedintii tot de la Vest(sef de camin...bla-bla) iar secretar o tipa la care nu am auzit de la ce faculta este. Acuma toti au vina lor....dak ligile ramaneau acolo aveau castig pt k se vota cu ei...aveau oameni...dar daca au plecat a trebuit cineva votat, kdoar nu ne adunasem de pomana. Vinovati se fac cu totii si incearca sa arunce mortaciunea dintr0o ograda in alta pt k ei au negociat si dak au facut-o de ce nu au precizat nimik de faptul k pot inttra in consiliu doar membri de liga si fara apartenenta politica...in fine... shoul a fost extraodinar ieri

Anonim spunea...

intrebare...
ce a adus bun toata raca asta iscata intre oamenii din politehnica?
nu va mai legati de ce a fost, din toamna asta lucrurile au inceput sa mearga spre binele studetilor..
haideti sa fim uniti pentru binele studentilor nu pentru binele altcuiva...

anonimul spunea...

alllooo gara??? gata... presedinte nu e nici bodin...si nici unul din nu stiu ce partid... presedinte e ALIN IONESCU care e singurul care ne poate reprez interesele noastre si nu ale anumitor grupuri de interesati si cu asta basta nu mai are rost sa facem balciul asta aici ca la piata..

Anonim spunea...

Unire vrem cu totii, dar nu cu lingai, nesimtiti, parveniti si oameni avizi dupa functii!
Tot ceea ce se cere este ca oamenii care sunt o pata neagra asupra studentimii sa NU se mai implice!
Nu cred ca vrea nimeni sa faca echipa cu niste indivizi care sunt cunoscuti in "lucratul pe la spate" si "manipulatul" studentilor.
Cand cei in ograda carora se afla astfel de exemplare isi vor face curat, atunci sa se astepte la solidaritate.

Anonim spunea...

ce naivi sunteti oameni buni,si o zic cu bunatate nu la misto...

Anonim spunea...

Oricat ati face voi valva pe acest blog, faptul e consumat, asa k e timpul sa va potoliti....

Anonim spunea...

faptul asta e consumat. dar cu totii speram ca prin scoaterea in evidenta a oamenilor de nimic ce au dus la astea, nu se va mai intampla alta data.