marți, 11 martie 2008

In Cele Din Urma

A inceput, in cele din urma, asfaltarea parcarii din fata Caminului 22. Traiasca mult si bine Campania Electorala si noi pe langa ea. Sa ne rugam, totusi, sa se asfalteze cat mai mult pana nu trec alegerile (nu cred ca ar fi prea estetic sa ramanem cu vreuna din parcari pe jumatate asfaltata).

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu e datorita campaniei electorale, ci datorita unei petitii inaintate la primarie de catre "ligile" pe care le denigrezi atat(tin sa mentionez ca nu ar trebui sa generalizezi, pentru ca nu toate intra in categoriile descrise) pentru efectuarea unor reparatii a spatiilor publice din complex

Anonim spunea...

Aici spunem ADEVARUL si numai ADEVARUL. Daca se considera elemente denigratoare atunci inseamna ca Ligile se denigreaza singure prin actiunile lor.

PS: Daca nu era campania electorala puteati sa clampaniti voi din gura pana faceati spume (cum de altfel ati facut fara rost pana acum).

Ciobanu Alin Marcel spunea...

cel putin o umbra de adevar se regaseste intre cele scrise pe aici. nu prea am mania de a vedea 'interese' peste tot, dar e evident ca anul acesta s-au facut multe concesii de dragul voturilor

Anonim spunea...

zicea un anonim... ca s-a facut din cauza petitiei si nu din cauza alegerilor.. da anu trecut de ce nu ati depus petitie ? sau ati depus si nu va bagat-o nimeni in seama ca n-au fost alegeri ? :)