vineri, 14 martie 2008

Da Doamne Mintea Romanului Cea De Pe Urma

Povestea cu Consiliul Consultativ al Complexului a intrat deja in regim de show TV, trece ziua - vine alt episod. Dupa ce la sedinta din 12.03.2007 planurile "bine gandite" ale fruntasului Florin Bodin au fost spulberate de o mana de activisti de partid bine informati (bravo lor!), se pare ca in sfarsit se doreste un Consiliu ales de catre noi toti, cu reprezentanti din randurile celor care locuiesc in Complex.
Oficialitatile doresc asta, insa va trebui ca si cei cu interese (sa fie unu de la liga, altu de la senatul universitatii) sa renunte la gandurile de a avea o componentza discretionara in Consiliu. Surse din interiorul primariei spun ca inca mai este depusa propunerea buclucasa in care se cere ca in Consiliul Consultativ al Complexului sa fie numiti oameni din senatul univ. si ligi. Atragem atentia celor care au inaintat-o sa renunte la ea in cel mai scurt timp si sa inceteze sa mai compromita ceva ce poate fi pozitiv pentru noi toti, nu numai pentru unii.
Ramane de vazut ce surprize ne mai rezerva viitorul, poate vor incepe sa mai fie si placute pentru noi.
***Sa speram ca acesta e un prim semnal de alarma pentru cei care pana acum si-au facut un obicei din a controla studentii, pentru cei care pana acum au vazut in studenti o mare masa adormita cu care se poate face orice atata timp cat se vorbeste incet ca sa nu fie trezita.

NOI suntem STUDENTIMEA TIMISOAREI si daca va mai fi o REVOLUTIE de la NOI va pleca!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca tot este un blog de informare....lasand la o parte posturile...va anunt si eu (in caz ca nu ati aflat pana acum) ca s-au facut abonamente RATT speciale pentru studentii din Politehnica deoarece doar noi avem gratuitate, ceilalti nu. Asa ca este obligatoriu in momentul in care iti faci abonamentul sa mergi cu carnetul de student pentru a dovedi ca esti student la Poli.

Anonim spunea...

Ne exprimam rezerva fatza de informatiile transmise in comentariile de pe blog. Ele sunt permise cu amendamentul ca nu trebuie sa fie luate ca litera de lege.

Anonim spunea...

Ligiile "studentesti" se fac de ras ori de cate ori se iveste ocazia. Toata lumea stie ca ei nu reprezinta si nu sustin interesele studentilor, ci doar propriile interese. Cand aceste interese le sunt atacate, atunci acestia explodeaza si devin mult mai agresivi decat activistii de partid...
Bodin%company incearca in continuare sa isi bata joc de studentimea timisoreana....