miercuri, 12 martie 2008

Adevarata Fatza

Aveti ocazia sa cititi in mesajul de mai jos cat il poate duce capul pe un vicepresedinte de liga si cum intelege el sa ii reprezinte pe studenti. Se pare ca dupa cum vede el lucrurile studentii sunt o turma de animale care nu fac decat sa distruga si sa aiba interese absurde(cum ar fi sa gaseasca un loc unde sa invete). Dupa cum vedeti, Mihai Catana face o paralela intre studentii si comerciantii din complex, comparatie menita sa ne puna pe noi toti in rand cu afaceristii plini de interese si lipsiti de scrupule. Asta suntem noi pentru Vicepresedintele ligii de la mecanica? De ce sa ii fie scarba primarului sa stea la o masa la care am stat si noi studentii? Explica-ne MIHAI CATANA!

E de la sine inteles ca individul trebuie sa demisioneze in cel mai scurt timp din orice functie care poate insemna in vreun fel reprezentare a noastra, a studentilor. Asta daca a mai ramas o urma de bun simt in cei care se cred mult prea superiori noua.

3 comentarii:

Anonim spunea...

daca baiatul asta o sa mai ramana in liga dupa toata povestea asta e curata sinucidere pentru toti cei din liga mecanica

Anonim spunea...

Eu zic ca va mai ramane pentru ca probabil stie sa pupe bine in c*r

Anonim spunea...

Stai linistit, ca o sa primim un raspuns in care o sa ni se spuna ca tot pentru noi pupa in fund!