vineri, 14 martie 2008

Paradoxurile Mecanicii

Unul din liderii Ligii de la Mecanica s-a gandit ca nu mai poate admite ca in camine sa se stea alandala in camere, in unele 6 studenti iar in altele 2 (in camerele de 4). Astfel a initiat o actiune prin care doreste sa fie verificate cazarile in camerele din caminele Complexului Studentesc, inclusiv prin verificari "din usa in usa".
Se pare ca memoria unora e foarte scurta, de aceea credem ca e bine sa reamintim ca Mentorul acestui "lider" de care spuneam mai sus era cazat SINGUR intr-o camera din caminul 20 inainte ca acest camin sa intre in renovare. Iar daca asta nu e de ajuns, mai merita adaugat faptul ca respectivul tocmai isi picase anul.
***Cu totii suntem curiosi daca domnul sus mentionat inca mai este locatar al Complexului Studentesc si daca da UNDE si IN CE CONDITII.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru ca orice dubiu sa fie inlaturat: acest blog nu are alt scop decat acela de a INFORMA CORECT.
Nu se arunca jigniri gratuite ci se aduc la iveala fapte si intamplari reale, dar stiute doar de "cercuri restranse".

Anonim spunea...

Da, mai sta in complex. Acum, din moment ce a ajus "doctorand" la fara frecventa, are cazare in caminul de garsoniere, desi altor doctoranzi din aceeasi categorie le-a fost respinsa cererea... Deh... Nu pe toti ii cheama Bodin

Anonim spunea...

cred ca are bataturi la buze la cate funduri a pupat. sa-l intrebati daca a numarat cosurile de pe curu' lui negut sau plm mai stie

Anonim spunea...

da-ne mai multe informatii. in ce camin sta?

Anonim spunea...

Nu stiu! Nu suntem prieteni (Oricum....nu cred ca are el asa ceva). Dar faptul ca sta in camin de garsoniere il stiu sigur! Chiar el se lauda in gura mare in toamna!

Anonim spunea...

Sta in G23! 100%

Anonim spunea...

si-a picat anul si este in continuare sef de camin?? asta trbuie sa fie din cospol. la ce camera sta?