miercuri, 12 martie 2008

Ecourile Demersului Nostru Nu Se Lasa Mult Asteptate

Dupa cum va anuntam zilele trecute, se infiinteaza Consiliul Consultativ Al Complexului. Si dupa cum probabil stiti, in mod inexplicabil din Complex nu sunt ALESI decat 4 membrii ai acestui Consiliu.
Pentru ca nesimtirea isi are uneori limitele aproape de infinit, Mihai Catana s-a considerat ca fiind un bun reprezentant al Studentilor si a candidat pentru a fi ales si el in Consiliul Complexului. Bineinteles ca nu a fost votat de nimeni si astfel a vazut (sau ar fi trebuit sa vada) ca studentii nu sunt asa cum ii crede el (vezi mailul dintr-un post anterior).
***Componentza Consiliului Consultativ al Complexului va surprinde pana la urma pe toata lumea.

4 comentarii:

Anonim spunea...

te rog frumos sa nu implici toate ligile in asa ceva.nu e corect.si sa mai stii ca datorita acelora s-a deschis sala in sesiune!!!deci te rog daca ai ceva cu o liga nu le baga pe toate in aceeasi oala.

Anonim spunea...

Exact asta incercam sa evidentiem aici. NU toti sunt o apa si-un pamant, DOAR unii sunt cei care pun o pata neagra pe activitatea TUTUROR. Trebuie ca voi toti sa fiti constienti de asta si sa actionati in consecinta prin izolarea si anihilarea elementelor care VA FAC RAU.
Asadar, nu asteptati ca noi sa nu va bagam in aceeasi oala ci SCOATETI voi din oala respectiva pe cei care NU va fac cinste!

Anonim spunea...

unde-i rostul de de sefie hopa si ...

Anonim spunea...

Ce s-a intamplat acolo a fost bataie de joc. Bataia de joc a tineretului din partidele politice, pe care nu i-a interesat momentul in care noi lucram pentru rezolvarea problemelor din campus, pe care i-a durut cotu' in momentul in care se faceau demersurile pentru acest consiliu.

Au stiut sa vina, in momentul in care totul era pus pe tava, in momentul in care noi am venit cu o propunere concreta in care erau cuprinsi oamenii din camine, oamenii din senatele universitatilor, care detin aceste camine, si oameni din ligi, care au luptat o gramada de vreme cu intrigi si mandrii pentru rezolvarea acestor probleme .. si au luat totul pe tava.

Nu ii recunoaste nimeni, acele "alegeri", au fost alegeri de partid .. foarte bine .. s-au ales ei. Inca o structura care e degeaba ... si care nu va face nimic. SAU NU!

NIMENI NU-i VA ACCEPTA. POT SA SPERE CAT VOR.