luni, 17 martie 2008

Nesimtirea Si Minciuna La Rang De Virtute

In ultima vreme, urmare a tulburarii apelor si stricarii planurilor concepute cu multa abnegatie de catre Florin Bodin, au inceput lamentarile si chiar tânguielile din partea unor personaje de care pana acum putini ati auzit. A inceput sa curga cu laudele de sine, cu povesti lacrimogene in care munca unuia si a altuia erau distruse de niste "partide politice" puse mereu pe hoţii.

Nu cred ca a auzit nimeni in aceasta perioada alt punct de vedere in afara de cel al Ligii de la Mecanica. Bai oameni buni mai scutiti-ne ma ca deja ni se apleaca. Interventii pe site-uri, forumuri, bloguri, in sedinte, pe la televizor, mai lipsea ca noaptea cand ne punem in pat sa il gasim si sub patura pe Bodin sau protejatii lui de la Mecanica incercand sa ne explice ca fara ei studentii erau pe cale de disparitie si din complexul studentesc mai ramaneau doar relicve.
De ce alte ligi nu spun nimic? Pentru ca celelalte ligi nu au nici un interes, celorlalte ligi nu le-au fost stricate planurile pentru ca celelalte ligi nu au avut interese ascunse. Aici este cheia extraordinarei reactii starnita in mijlocul ligii de la mecanica.


Ba mai mult, tot indivizii mai sus amintiti arunca cu gunoi in demersul acestui BLOG; ca este politic, ca sunt atacuri personale, ca daca se spune ceva rau de ei automat exista interese necurate. Sa va fie rusine Florin Bodin, Andrei Craciun, Mihai Catana! Primului pentru ca are tupeul sa creada ca poate mintii cateva mii de studenti, iar celorlalti doi pentru ca sunt lipsiti de caracter si coloana vertebrala si prefera sa fie tinuti in brate de catre Mentorul lor; ca deh nu te pui rau cu "pila de la rectorat".

VOI RASPUNDETI IN PRIMUL RAND LA URMATOAREA INTREBARE: De ce ati mintit in legatura cu modalitatea de alegere a Consiliului Complexului? Cum poate exista atata nesimtire incat dupa atata timp sa nu auzi pe unul spunand deschis: "Am fost niste mincinosi si am umblat dupa propriile interese, sa ne vedem alesi in consiliu, mintind pe toata lumea cu structuri inchipuite ale acestuia."
*** O demisie din "functiile" pe care le ocupati ar fi singurul gest care ar mai putea spala din rusinea de care voi singuri v-ati acoperit. Dar nu o sa vina nici o demisie, o sa continuati sa strigati in stanga si in dreapta cat de eroi sunteti si ca fara voi nu s-ar fi inventat mersul pe jos.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Genial articol!

Bravo baieti! :-)

Sper ca macar in ceasul al doispelea sa se trezeasca mintea celor aburiti de abjectii de la mecanica. Infectii dracului cu liga lor mizerabila, duce-s-ar la dracu in caldarea cu zmoala...

Offf..., cine ar mai curatza funduletzul prerectorului Serban oare, se chiar poate fara cartitele astea abjecte?!

Anonim spunea...

AR TREBUI O MAI BUNA PROMOVARE A ACESTU BLOG PRINTRE STUDENTI ! E IMPETUOS NECESAR !

Anonim spunea...

Blogul asta se pare ca e singurul loc unde se spune adevarul despre nerusinarea ligilor care ne "reprezinta". Ei bine, ele scot ochii ca se chinuie la proiectul asta de ani de zile, dar uita ca mai sunt vreo 15 cartiere in care s-au constituit consilii de cartier... Put oribil toti reprezentatii ligilor studentesti, in special cei de la Politehnica.

Anonim spunea...

Celelalte ligi nu spun nimic, pentru ca nu au nimic de spus. Te-ai gandit la asta?

Anonim spunea...

Astia de la mecanica se cred buricul pamantului ca am pupat in cur pe toata lumea si au reusit sa li se tina putin palma. Nu au pic de imaginbatie, au ajuns sa copieze la xerox totul, ba chiar si actiunile unor ligi, ba chiar sa le fure....si lista poate continua.

Anonim spunea...

E chiar interesant cum Domnul prorector Serban protejeaza aparent aceasta gasca de marlani. Se stie ca dansul e cadru didactic la facultatea Mecanica, iar sleata de de infecti de la liga cu pricina sunt tot de acolo...

Sa fie oare o legatura? Domnul Prorector sa-i prijine ? Intrebarea e pusa prin prisma faptului ca Bodin&Co prea isi da in pantec, se simt asigurati probabil...le-o fi tinand un prorector spatele!

Vai voi studenti... tolerati astfel de mizerii, care va fac prosti pe fata!

Rusine Rectoratului (prorect Serban?!) ca sprijina astfel de personaje!!

Rusine!

Anonim spunea...

Mai eu unul m-am lamurit in legatura cu Liga de la mecanica si cu personajul numit Bodin.
am fost 2 ani sef de camin intr-un camin din complex si mi s-a aplecat de la atata prostie cata poate incapea in capul lui bodin si in al altora apropiati lui.
In primul rand eu nu am fost niciodata de acord sa ma conduca un repetent care nu da nici un exeplu celorlalti studenti. Dar dupa cum se spunea si in articolul de fata cine este lingau la robu(nu ii scriu numele cu majuscule ca nu merita respectul meu)? Cine strange voturi de la studentii senatori cand trebuie sa castige robu? Pai trebuie sa il recompenseze si robu intr-un fel sau altul .Si atunci se ajunge in situatia de fata in care numai niste lepadaturi fac "legea" in complex.
Sunt niste janghine care se aleg intre ei.
Nici in ceea ce priveste vestul nu e mai roza situatia. Acolo exista un personaj care f**e meciul de cativa ani si se crede mare mahar in complex si care in cardasie cu prea nefericitul bodin. Impreuna au blatuit multe suprafete de teren din complex in sensul ca au dat acordul sa se construiasca(acordul din partea studentilor).
Revenind din nou in partea noastra a politehnicii dupa cum spuneam mai sus situatia e sumbra.
Ar fi de discutat zile intregi pe tema asta ....
Ceea ce ma deranjeaza insa e lipsa de interes a studentilor atunci cand vine vb de propriile drepturi sa le zic.
De exemplu sunt doctoranzi care nu prin o garsoniera insa bodin a obtinut-o imediat deoarece tata robu e tata robu. Se chinuie doctoranzii pe un salar de kkt si stau prin camine de doi si un REPETENT de 2(DOUA)ori de la mecanica(bodin) sta in garsoniera si primeste un salar mai mare decat un doctorand. Pai asa incurajeaza robu ramanerea studentilor sa predea?
Fuck all!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Paradoxul stiti care este?! ca Bodin e student de vreo 10 ani in facultatea de mecanica. eu l-am prins cand era a 2-a oara anul 2, am terminat facultatea si el inca mai e student de vreo 2 ani. Si tot paradoxal in tot timpul acesta a fost "lider studentesc". A trecut peste el nu stiu cate alegeri ale Cospolului si o singura data a reusit sa prinda o functie de vicepresedinte. Nici o legislatura a Cospolului nu l-a dorit. Ei pana la urma datorita faptului ca nu mai exista studenti puternici cum au fost: Cartog, Sticlaru, Groapa, Furdui - fosti presedinti ai Cospol care s-au luptat si cu rectoratul si cu cartitzele gen Bodin si au mai si facut cate ceva si datorita faptului ca persoane catelus, gen Bodin sunt agreeate de rectorat, studentii pot sa considere linistiti ca nu le apara nimeni drepturile, ca nu organizeaza nimeni nimic pentru ei. Cei care se bat cu pumnul in piept gen Bodin, Craciun au acum sansa la o camera de camin singuri in camera si pentru asta dau limbi acolo unde trebuie.

Anonim spunea...

In primul rand - toata stima pentru autor.Cred ca acest blog este singurul care spune adevarul despre cei de la mecanica si ideile lor de-a dreptul idioate de a schimba lumea si oamenii din complex, aceiasi oameni care spun ca ii sustin si pe care ii reprezinta.Nimic nu se poate schimba atat timp cat mentalitatea studentului roman nu se schimba iar atunci cand trec pe langa un camin sa nu ma mai astept sa-mi zboare in cap un borcan, ou stricat, punga cu apa, etc.(doar cateva exemple).asta ar trebui sa incerce ei sa schimbe si nu sa ceara construirea de pasaje subterane prin complex (ca-i si mare al draq)doar ca sa se dea importanti ca au facut cacatul praf.Chiar avem nevoie de asa ceva?

Anonim spunea...

mai fratilor..... eu m-am lamurit de liibil sa iti fie bagga asta ica din primele mele zile in facultatea asta. Intamplarea face ca am avut de-a lungul timpului contact cu multe ONG-uri nationale si internationale, cu multe organizatii politice si apolitice, dar niciunde nu am intalnit tata sarlatanie ca in liga din Mecanica. Este inadmisibil sa iti fie bagat pe gat seful de an, seful caminului, seful palierului.... si lista poate continua. Nu are rost sa spun ca atunci cand incearca sa faca ceva cat de cat Ortodox, aceasta liga de 2 bani dau dovada de cea mai mare dezorganizare(Balul Bobocilor din acest an a fost un FIASCO, si in Licee am vazut baluri mai reusite cu mult)Multa stima pt autorul blogului..... Incearca o mai mare raspandire ca poate isi reunesc fortele cativa si vom pune pe picioare oliga in adevaratul sens