miercuri, 19 martie 2008

Penibilul In Stare Pura

Pe forumul celor de la Mecanica, unde isi expun realizarile si bunele intentii (pentru cei care inca nu stiu cu cine au de a face), zilele trecute si-a facut aparitia un "user nou" autodenumit "ReVOLUTIA" din care citam cateva randuri:

ReVOLUTIA : "Las' k acu, dupa ce au epuizat banii de la partide, acu' se iau de Catana .... are ala ceva pitici pe creier .... asta stiu si io ... da' asta nu le da dreptu unor cretini manipulati de intrese .... sa zica ceva ... "
OK. Dupa cum ati presupus, "ReVOLUTIA" se referea la acest blog. Un raspuns la acest mesaj (de altfel si singurul,pentru ca ei vorbesc acolo de unii singuri) a fost urmatorul:


DeLaMunte : "Ahahahahahaha ReVOLUTIA = Mihai Catana :)Bine ma baiatule dar chiar asa ai ajuns sa iti sustii singur cauza? ) Exista institutia DEMISIEI DE ONOARE ! Dar in cazul vostru nu e cazul de onoare asa ca nici demisia nu e foarte probabila."
La care vin si replicile celor doi cu stea in frunte:

andrei.craciun : "Din pacate, tin sa te dezamagesc, nu e catana, so' ... mintiti lumea in continuare ... ca deh .. unora le place sa fie manipulati ... Altii .. mai gandesc si pentru ei."

ReVOLUTIA: "... tata ... esti genial ... numa' ca ai gresit cu vre-o 3 camine spre mayday ... ) =)) Si nah ... sunt mai inalt ca si catana ... si arat mai bine ) "
Dupa cateva zile, iata ce il trazneste mintea pe Mihai Catana sa trimita cunoscutilor:
"Va rog sa intrati pe blogul apolitic complextm.blogspot.com si sa dati un click pe ultimul banner de pe pagina principala.. ..scrie ceva cu shiny stat. in pagina nou deschisa va rog sa remarcati ce scrie in dreptul categoriei.. ..ups.... Va salut, Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara Mihai CATANA" (Observati ca Liga Studentilor inseamna deja Catana, si-a insusit-o aproape ca pe un prenume)
Si concomitent...pe forumul din care am citat ceva mai sus apare mesajul:
ReVOLUTIA : "Ia fiti atenti la categoria din poza urmatoare (Nota Noastra: in poza arata categoria la care este pus acest blog, total aleatoare si fara importanta) .... e contoru' de la blogu pacii. ce vreti mai mult? Insa nah ... ca si Baselu' ... astia continua cu aberatiile ... continuatzi fratzilor ..... continuatzi..."
*** CONCLUZIA: Dovada inteligentei unui vicepresedinte de liga studenteasca, ce se incurca in minicuni si in personalitati multiple. ReVOLUTIA = Mihai Catana; un alt episod din seria de autodiscreditari marca Liga Mecanica.
Asadar, CINE pe CINE minte ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari pt cel ce a scris articolul.

Anonim spunea...

Si pentru ca penibilul sa fie total, cei vizati in acest post au avut reactii la ei pe forum.
Dar sa urmarim cronologic reactiile:
03:21:56 >> Presedintele ligii de la mecanica ne "dovedeste" prin poza cu un IP ca ReVOLUTIA nu e Catana.
03:26:26 >> ReVOLUTIA posteaza si el si ii da dreptate (bineinteles)

Oare sa fie o simpla coincidenta? Cum sa se intample ca exact dupa 4 MINUTE de la un mesaj sa vina inca unu care sa il sustina? Pe un forum pe care nu intra aproape nimeni.

Exemplificam si noi cu o imagine cele spuse:
http://tinyurl.com/2csfxm