miercuri, 19 martie 2008

Ce Intelege Liga Mecanica Prin "Colegialitate"

Zilele trecute va anuntam de o initiativa intitulata "CUPA POLI", insa nu am considerat necesar sa punctam si organizatorii acestei actiuni. Astazi ne vedem obligati sa o facem pentru a va arata inca o dovada a lipsei de scrupule ce exista in organizatia deja "anti-studenteasca" - "Liga de la Mecanica".
CUPA POLI, o actiune organizata de catre "Liga Studentilor din Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica" (LSFEE) a ajuns deja la a 11-a editie si a inceput sa aiba o traditie printre studenti. Cu totii stiu ca la sfarsitul lui martie inceputul lunii aprilie se desfasoara "Cupa Poli". Insa Liga de la Mecanica, s-a hotarat sa strice aceasta traditie intervenind cu o actiune identica, ce ar trebui sa aiba loc cu cateva zile inaintea celei deja consacrate. Iata un alt exemplu de cum inteleg cei care sunt acum la conducerea "ligii de la mecanica" sa actioneze pentru studenti si in folosul lor.
Cui foloseste ca doua actiuni identice sa se desfasoare in aceeasi perioada? Cum sa existe atata nesimtire si nepasare incat o competitie organizata de niste colegi ai lor (pentru ca pana la urma asta ar trebui sa fie relatia dintre doua Ligi Studentesti - colegialitate daca nu chiar prietenie) sa fie contracarata prin o alta in aceeasi perioada. Primavara abia a inceput mai baietilor de la Liga Mecanica, chiar nu gaseati alta perioada in care sa va puneti "actiunea originala" a voastra?
***V-am adus la cunostinta o alta incercare a celor de la Liga Mecanica de a calca pe oricine si orice in picioare, doar pentru ca ei sa iasa in fata. Este doar cea mai recenta actiune a lor impotriva propriilor colegi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

E deja clasic pentru Mecanica sa fure actiunile celorlalti. Propun sa nu mearga nimeni la ce organizeaza aia de la mecanica, sa aiba dovada clara ca ce fac ei e ANORMAL.

Anonim spunea...

ce ati postat pe blog mi se pare foarte bun....trebuie sa fie cineva care sa-i traga de urechi pe cei de la mecanica...
dar nu inteleg ceva,
LSFEE ce dreaq!? nu stie sa-si puna punctul de vedere in fata mecanicii!? Adica...luati atitudine fratzilor,k totusi nu e prima oara cand va fac asta!
bafta la cupa poli

Anonim spunea...

Mecanica e o rusine pentru celelalte ligi! din cauza lor se creaza ideea ca toti sunt la fel. RUSINE SA FIE CELOR DE LA MECANICA!

Anonim spunea...

Din pacate perceptia generala e si ca atat ligile, cat si Conducerea Politehnicii sunt de nimic, niste mizerabili!

Cauza? Liga de la mecanica, respectiv Bodin, Craciun, Catana!

E destul de clar ...

Anonim spunea...

Pe cine mai mira caracterul jegos al acestei ligi?... Indivizii respectivi merita scuipati ori de cate ori sunt intalniti pe strada. Tocmai de aceea propun sa le publicati pozele pe blog, deoarece nu toata lumea cunoaste aceste gunoaie.