sâmbătă, 15 martie 2008

Recidivistul

Dupa ce acuma cateva saptamani a iesit la scena deschisa pentru a injura pe unul si pe altul, Mihai Catana se intoarce, reloaded. De data aceasta injuraturile au fost de la ceilalti spre el, fapt care arata ca studentii au inceput sa fie informati si acum stiu cu cine au de a face.

Mihai Catana este singurul sef de camin (caminul 20) din Complex care NU a fost votat de catre studenti. A fost numit in urma unui interviu facut de catre COSPOL, daca va suna cunoscut. Cine e COSPOL? Ligile studentesti adunate la un loc intr-o forma de organizare inca NElegala. Cum s-a ajuns ca ligile studentesti sa ne aleaga noua seful de camin? Asta e foarte greu de inteles si sunt sigur ca este si mai greu de explicat.
Dar cand Mentorul COSPOL este Florin Bodin, iar Mihai Catana este copilul de suflet al acestuia, parca interesele si jocurile subterane facute sunt putin mai clare.
***Ne reafirmam stupefactia ca un personaj care a ajuns sef de camin pentru ca "se intelege bine cu cine trebuie", care injura studentii si ii numeste animale, care ii condamna pe studenti ca au neobrazarea sa isi ceara o sala de lectura inapoi, inca mai este Vicepresedintele Ligii de la Mecanica si inca mai are tupeul sa se creada "reprezentant al nostru" si sa vorbeasca in numele nostru.
Daca mergem dupa o astfel de logica, atunci si reprezentantul cel mai bun al celor care au fost batuti de catre mineri in '89 ar trebui sa fie Miron Cozma.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar... COSPol nu exista legal. Din cate stiu eu, la caminul 20 s-au facut numiri, pentru ca acolo nu avea cine sa aleaga (caminul s-a dat in folosinta abia in toamna asta). Ar fi interesant sa aflam mai multe detalii despre cum isi face "Treaba" Mihai Catana...

Anonim spunea...

Stau in caminul 20 si daca nu ar fi sefii de paliere caminul asta ar fi praf. Catana asta nu face nimic pentru ca nu se intelege nici cu administratora noastra (de parca ar mai fi vreo surpriza)si incearca sa ii bage bete in roate.

Anonim spunea...

cand am citit mailul ala in care zicea ca studentii nu stiu decat sa distruga imi venea sa ma duc peste el. daca studentii stiu numai sa distruga atunci inchide tu ma catana si cu aia care te sustin toate salile de lectura si stati voi in toate sa nu se mai disturga nimic. distrusii dracu

Anonim spunea...

tare articolul

Anonim spunea...

Catana asta e un tantalau fara pereche. Comedie mare e cand deschide gura.... nu stiu pe unde l-ati gasit pe individ...