vineri, 7 martie 2008

Ce Ni Se Pregateste

"Consiliul Local Timişoara a aprobat în ultima şedinţă în plen proiectul de hotărâre privind constituirea consiliului consultativ de cartier al studenţilor din municipiul Timişoara. Hotărârea a fost promovată la iniţiativa Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti din Politehnica Timişoara, consiliul de cartier care se va constitui fiind al 16-lea astfel de organism care funcţionează în municipiul de pe Bega.
Studenţii îşi vor desemna reprezentanţii în noul consiliu consultativ de cartier în data de 12 martie 2008, începând cu ora 17, în cadrul întâlnirii care se va desfăşura la Facultatea de Mecanică de pe bd. Mihai Viteazu, în sala 196. O dată cu alegerea preşedintelui, vicepreşedinţilor şi secretarului acestui consiliu, şi cu trecerea la acest nou tip de comunicare între reprezentanţii studenţilor şi administraţie, problemele existente în Complexul Studenţesc vor putea fi abordate de o manieră mai eficientă care să îi satisfacă pe tinerii care locuiesc în căminele studenţeşti. De asemenea, va exista un dialog permanent cu persoanele din conducerea universităţilor care vor fi consultate în cadrul întâlnirilor viitorului consiliu consultativ de cartier."

Ca sa intelegem mai bine....care e faza? Cum se fac alegerile alea? Cine pe cine alege? Nu ar fi corect sa se faca niste alegeri "GENERALE" in complex? In care toti studentii interesati sa isi voteze reprezentantii in cunostinta de cauza... Sau iara se vor alege ei intre ei niste cretini [vezi Mihai Catana] si o sa isi mai treaca in CV un titlu onorific obtinut pe spatele nostru ?!?!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Studenţii îşi vor desemna reprezentanţii în noul consiliu consultativ de cartier în data de 12 martie 2008

Vreau sa fiu eu :)

Anonim spunea...

o sa fie aceeasi cretini din ligi care nu se mai satura de comitete si comitzii. sa fie tot ei cum sunt si politicienii nostrii, aceeasi peste tot.

Anonim spunea...

evident. o sa se aleaga intre ei. de ce nu se fac toate aceste alegeri sub forma de vot democratic?

daca ei ne reprezinta pe noi, atunci de noi sa fie alesi.

Anonim spunea...

-2 studenti senatori (studentii senatori isi vor alege reprezentantii.....senatorii sunt alesi de catre sefii de an (sefi de an care sunt alesi de studenti))

din de scrii tu acolo nu rezulta ca eu pot alege pe cineva. ci pur si simplu faptul ca ei se aleg intre ei: eu nu pot sa ma duc la seful de an sa'i zic sa'i zica senatorului X sa aleaga pe senatorul Y pentru ca asa vreau eu. si il al doilea rand CINE sunt studentii senatori ca vreau sa ii vad si eu.

Anonim spunea...

Ti se pare normal tie, asa ... sincer vorbind, ca din aceste comisii sa faca parte oameni pe care nu i-au interesat pana acum DELOC ce se intampla cu studentii? Sau oameni care nu au nici un fel de experienta in nici un fel de reprezentare?

TEORETIC pe studentii senatori ar trebui sa ii doara de ce se intampla cu studentii. PRACTIC nu am intalnit asta niciodata. Ei s'au luptat sa ajunga acolo DOAR ca sa le mearga bine. Sa iti dau si exemplu: in caminul 9 era o dom'soara student senator (doua bete infipte in fund, aparat de mers pe drum) care, impreuna cu seful de camin, foloseau masinile de spalat pana dimineata la 3 (banuisec ca spalau la tot complexul), cu toate ca orarul era pana la ora 21 si aveai nevoie de programare.

Am un coleg la ETC care e sef de an. L'am intrebat, curios fiind, metoda prin care a ajuns sef. Raspunsul a fost foarte prompt: s'a inscris in liga, a dat de baut de vreo 2 ori la cine trebuia, si hop a ajuns sef.

Daca tot vreti sa faceti ceva pentru NOI, cel mai bine ar fi sa schimbati sistemul.

PS:Evident .. unii nu au de lucru.

Am de lucru...stai linistit. Tot ce cer e putin respect.

Anonim spunea...

Acesta este un blog al STUDENTILOR. NU al ligilor. Aviz celor de la ligi care simt nevoia sa se exprime...NU acesta e locul unde sa o faceti.

Anonim spunea...

de cand face primaria amendamente culmea tocmai pt cei din cospol.hai ba nene lasati-ne.macar aveti demnitatea si taceti si faceti-va jocurile.macar va veti alege cu niste injuraturi,ce faceti voi cu blogul asta pe deasupra semnalizati a prostie sau mai rau chiar ne credeti niste idioti.

Anonim spunea...

Prin acest blog se incearca sa se dea la o parte cortina si sa se arate realitatea asa cum e ea.
Ca cei din ligi ne cred pe noi (studentii) prosti, asta e foarte probabil. Dar nici noi nu ii credem pe ei foarte destepti.

Anonim spunea...

da.. si dupa o jumatate de an, mai bine.. s-a schimbat ceva pe undeva ? nu vad... atrageti-mi va rog atentia...