joi, 28 februarie 2008

After The Meeting ...


In urma sedintei din 27.09.2008 s-au stabilit/constatat urmatoarele:


- Schimbarea retelei de cablu TV din camine
Licitarea realizarii retelei de cablu TV
Licitarea furnizarii de servicii
(D-nul Laslau+ Serviciul de Achizitii- D-na Suba)

- Se vor face achizitii pentru imbunatatirea retelei de internet din complex.Intocmirea unui referat in acest scop.(D-nul Laslau+ Serviciul de Achizitii- D-na Suba)

- Renegocierea contractului cu RETIM la nivelul necesitatilor: marirea numarului de tomberoane, golirea pubelor si a tomberoanelor de 2 ori pe zi. (D-nul Staicu)
Platirea de catre UPT a persoanelor care golesc camerele de colectare a gonoiului din camine(Ruset+ Bosioc)

- Achizitionarea si montarea de plase pentru tantari la gemurile din camine. (Staicu)

- Deratizarea si dezinsectia realizate mai des (Bosioc)

- Nu se vor instala gratii la geamurile de la parterul caminelor. Exista un proiect de realizarea unui sistem de supravegheat cu camere video

- Se va intocmi de catre comintele de camin o lista cu numarul de masini de spalat si uscatoare necesare in fiecare camin. Se va relua licitatia/schimba procedura de achizitie a masinilor de spalat si a uscatoarelor.
(Bosioc+Suba)

- Nu se vor mai semna contracte care sa permita afisajul de reclame in camine si facultati (se inocmeste o solicitare in scris in acest scop).
Intocmirea unui necesar de aviziere pentru camine si facultati

- Se vor achizitiona si monta bariere pentru blocarea accesului auto de pe strada Aurelianus, prin spatele cantinei UPT.

- Intocmirea unei adrese pentru facultati, Organizatii studentesti si camine de catre domnul Rector pentru grabirea procedeului de definitivare a posibilitatii de achizitionare a abonamentelor RATT cu pret redus

- Suplimentarea numarului de femei de servici in camine. (administratorii caminelor sau d-na Bosioc)

- Persoane din partea universitatii care se vor implica in consiliul consultativ de cartier al studentilor: d-na Bosioc, d-nul Staicu si o persoana care sa reprezinte fiecare camin.

- Comitele de camin se ocupa de achizitionarea vizei de flotant.Fiecare student are obligatia de a-si achizitiona timbru fiscal

- In caminele de 2 persoane se va reface sistemul de supraveghere cu camere video.
Comitele de camin trebuie sa verifice periodic inregistrarile.

- Propunere de proiect: solicitarea sprijinului financiar de catre MEC in vederea cumpararii terenurilor si spatiilor din complex pentru a fi redefinite in scopuri favorabile studentilor. Acestea nu vor mai fi inchiriate pentru activitati daunatoare studentilor.

- Clubul 1MV va fi modificat si renovat in scopul de a functiona in regim de cantina si/sau punct de servire al mesei

- Intocmirea unei adrese catre Rectoratul UPT pentru obtinerea de gratuitate la inchirierea Fast Food-ului in vederea desfasurarii de activitati distractive pentru studenti.
Se vor achizitiona echipamente pentru desfasurarea acestor activitati (ex: karaoke, petreceri etc). Este necesara intocmirea unu comitet format din reprezentantii studentilor care se va ocupa de organizarea acestor activitati.

- Cumpararea de catre UPT a biletelor la manifestatii culturale si sportive pentru a fi folosite de catre studenti.

- Acordarea sprijinului de catre UPT la realizarea balului bobocilor pe UPT si a balului Politehnicii.

- Au fost achizitionate 2 autocare pentru a fi date in folosinta pentru actiuni academice, nu si sportive.

- Evaluarea cadrelor didactice se va face online, iar a secretarelor prin chestionare. Este necesara o evaluare.

- Vor avea loc intalniri lunare intre conducerea UPT, COSPol si ceilalti reprezentanti ai sudentilor(studenti senatori, sefi de an, sefi de grupa, comitetele de camin).
(verificarea agendei la Florin si doamna Marinescu)

- Daca actiunile studentesti de gen ZTS si ISWinT se vor desfasura in timpul vacantelor, participantii vor fi cazati in camine. Se cauta solutii pentru cazarea participantilor la ZTS

- Studentii proprietari de masini trebuie sa prezinte dovezi. Se va realiza un timbru cu emblema UPT pentru a fi lipit pe masinile studentilor UPT in vederea eliminarii din parcari a masinilor care nu apartin studentilor. (d-nul Staicu)

- Lansarea unei competitii pentru studenti de a realiza un program de gestionare a precazarilor si cazarilor.
Repararea programului actual de gestionare a cazarilor.

- Implicarea reprezentantilor studentilor in ceea ce inseamna decizie la nivel de Serviciu Social ori investitii cu precadere in complex. Intocmirea de propuneri de catre reprezentantii studentilor

- De luat legatura cu studentii de la Arhitectura in vederea intocmirii unei harti pentru fiecare facultate apartinand UPT

Pentru caminul 14- de verificat contractul cu firma de distributie a mobilierului in vederea atributiilor angajatilor. Trebuie transportat mobilierul in fiecare camera si montat.

** Oare sa fie alte pleve...sau se va si intampla ceva practic? Sa asteptam si sa observam...

5 comentarii:

Anonim spunea...

ca de obicei: toate se fac pe hartie.
daca se realizeaza 30% din acele obiective, inseamna ca lucrurile incep sa se miste in tara asta plina de hoti. oricum eu raman sceptic...

Anonim spunea...

- Se vor face achizitii pentru imbunatatirea retelei de internet din complex.Intocmirea unui referat in acest scop.(D-nul Laslau+ Serviciul de Achizitii- D-na Suba)
---------------
Impreuna cu cine se va face referatu... cu cei care nu stiu ce e aia un Switch? cei care nu stiu nimic.... Nu va fi intrebat nimeni.... Si asta nu stiu daca e gandit si la reteaua din camin...
Imi para rau ca nu am afalt mai devreme... ( si se pare ca si aici daca ma uitam nu afalm decat in acea zi... )

Anonim spunea...

In POstul precedent s-a anuntat si sedinta...e adevarat ca in aceeasi zi in care avea loc...dar astea sunt conditiile. Ligile si COSPOLUL au inceput sa stranga randurile si sa se comporte ca un fel de cartel mafiot cu un cerc foarte inchis. E foarte greu sa ai acces la deciziile si hotararile lor...ca si cum nu ar pretinde ca sunt "reprezentantii nostrii".
Se pare ca incet incet ligile nu o sa fie altceva decat niste organizatii bazate pe interese personale de parvenitism.

Anonim spunea...

Cine poate sa-mi spuna cand si cum se face repartitia locurilor de cazare la Fac.de Electro si Energetica.Multumesc

Anonim spunea...

Bineinteles... propuneri, planuri... sperante :)