joi, 14 februarie 2008

Fa-te Ca Lucrezi!

Cine ar trebui sa faca ceva ca toate astea sa revina la normal? Evident LIGILE STUDENTESTI care chipurile ne reprezinta pe noi. Ce fac ei de fapt?
De curiozitate m-am uitat pe site-ul uneia din ligile cele mai Pline De Aroganta si anume Liga Facultatii De Mecanica. Ce am gasit la capitolul "Activitati"...o sa va arat:
* "simularea parlamentului european" - In luna decembrie a anului 2007 a avut loc dezbaterea YANG, sustinuta in Santiago de compostela, Spania, actiune la care si Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică din Timişoara a avut membrii prezenţi.
COMENTARIU: O stupiditate pe sistemul hai sa mai vedem si noi o tara straina
* "colectia zts" - ZTS reprezintă o acţiune organizată de către studenţi şi pentru studenţi pe parcursul unei săptămani. Scopul proiectului il constituie interacţionarea a aproximativ 200 de participanti, atat din ţară cat şi din străinătate, din punct de vedere cultural, sportiv şi stiintific.
COMENTARIU: Cu ce ne ajuta asta pe noi studentii din Complexul Timisorean?
* "excursii"
COMENTARIU: Ce mai e de comentat...oamenii merg in excursii in locul nostru probabil. Daca se distreaza reprezentantii, trebuie sa le fie bine si celor reprezentati :))
* "forumul organizatiilor studentesti din romania"
COMENTARIU: Din nou o actiune buna de pus la CV "Mami mami...am fost la forumul studentilor...m-a vazut lumea!!"
* "BoboDance 2007"
COMENTARIU: Na asta intr-adevar e o activitate buna. Lasa realitatea din postul precedent...noi trebuie sa ne distram ca in rest avem tot ce ne trebuie.

5 comentarii:

Anonim spunea...

plin de "pupincuristi in cur" cum zicea un amic.pariu ca aia din ligi nu stau 6 in camera

Anonim spunea...

imi pare rau sa te dezamagesc...
dar stau cate 6 sau 5 in camere...

Anonim spunea...

stau pe draq 6 sau 5 in camere...nu va mai kkti pe voi ca majoritatea care sunt in ligi sunt sefi de camine...vrei si exemple (MIHAI CATANA C20...FLORIN DRAGOMIR C19 s.a.m.d.)...

Anonim spunea...

asa este, doar ca, daca esti in liga, trebuie sa si pupi sefii de la liga, ca sa primesti un post de sef de camin.... daca nu......stai 5 in camera...

Anonim spunea...

cum au pupat si cei enumerati mai sus....