joi, 14 februarie 2008

Unde Ne Aflam?

Cateva mici extrase din realitate:

1. Suntem singurul complex studentesc din Romania fara cantina studenteasca.
2. Suntem invadati de shaormarii, terase si bodegi in Complex.
3. Parcarile caminelor sunt transee, aleea pe care mergem spre Poli e zdrobita toata.
4. Lucrarile in caminele renovate sunt facute in bataie de joc, pe nimeni nu intereseaza atata timp cat firmele isi incaseaza banii...Robu tace.
5. Internetul mai mult sta decat merge.
6. Daca te duci la magazinele din complex sa cumperi ceva...sunt preturi cu mult peste ce gasesti doua strazi mai departe.
7. Mergi pe aleea studentilor si in fata fiecarui camin te intampina o gasca de Pubele arhipline tot timpul...oare cum va fi cu ele la vara?
8. In caminele politehnicii sunt cazati de la 5 stundeti in sus...asta in cazul in care nu ai pile bune.
9. Intre cofetaria de langa Happy si Pret a Manger...trebuie sa tii mereu dintii stransi ca nu cumva sa te acroseze un taximetrist sau un smecher care a venit sa isi afiseze masina in miezu targului.
10. Aurolacii de langa Caminul 8 sunt tot mai multi...in curand o sa organizam probabil campionate de fotbal studenti - aurolaci...campionate de injuraturi sunt deja.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Complet de acord cu cele de mai sus si cred ca ar mai fi multe de adaugat

Anonim spunea...

firma de a renovat caminele e a lui Robu =)) ce sa mai zica?? Nu a zis el ca o sa amendeze firma pt c s`a intamplat in caminu` 1? Nu cred ca si`a dat amenda insusi:))))... anyway... si lucruri bune, si rele.... se aduna si iese viata de student prin care nu o sa mai treci... daca sunt toate frumoase ar fi prea liniste si nu ne`am mai aduce aminte asa de frumos d chinurile prin care am trecut:D

Anonim spunea...

Cum sa dea robu amenda la vreo firma, chiar daca e a lui??? Face parte din justitie sau e politist??? Sa trecem peste asta. Imi place tot ce e scris pe site despre complex. SA NU UITAM CA ACOLO UNDE SUNT TAXIMETRISTII, UN NEBUN A VRUT SA PLASEZE O BOMBA INTR-O MASINA, ACUM VREO 2 ANI!!! Nu stiu ce sa zis. Sunt multe nemultumiri ale noastre dar pt ei nu conteaza. Conteaza sa vina banu' adus de prin judetele vecine. Bye Bye -C4

Anonim spunea...

Incearca sa nu exagerezi si o sa te ia lumea mai in serios.
Faza cu cantina e cea mai grava, toti studenti au de pierdut. De ex in cj o porite de cartofi pai e 7 000 si un piept de pui (mare) 23 000.

Anonim spunea...

Partea trista e ca nu am exagerat cu nimic in cele spuse in articol. Ce este si mai trist e ca la momentul la care au fost scrise acestea lucrurile stateau chiar mai rau de atat.

Anonim spunea...

eu sunt la cluj, dar am observat si eu unele kestii in timisoara, in complex si aveti dreptate. si la noi merge internetul prost...dar asta e. orikm, d-soara care a zis k o portie de cartofi e 70 de bani nu cred k a trecut de mult timp pe la cantina din Hasdeu(aici e 1,5lei). sper sa vi se remedieze situatia...pt k nu mi se pare normal asa ceva

Anonim spunea...

e un campus studentesc unic: lipsit de orice librarie sau cafenea decenta unde sa nu se consume alcool. vrei sa-ti cumperi o carte sau sa stai la o discutie civilizata...nu e locul potrivit.