vineri, 15 februarie 2008

Punct De Vedere

"Nu vreau să fiu acid în declaraţii, dar cei 5 ani de experienţă acumulaţi în complexul studenţesc nu mă lasa pur şi simplu să stau cu capul pe pernă şi să dorm. Azi s-a săpat ditamai gaura in aleea din faţa cocinilor construite in faţa C9. Muncitorii au legat acolo o coductă de apă si au astupat cu NISIP şi nu cu asfalt sau beton. Astept sa vină o ploaie sa spele nisipul de acolo din gaură şi atunci să te ţi de ceva dacă ai de ce !
Nu stiu daca vă aduceti aminte de cum arăta aleea din faţa C22 pana la C19. Va spun eu cum arata: plina cu gropi, daca ploua şi călcai în baltă iţi trecea peste papuci. Eh bine acum s-a întors roata spre partea asta de complex, numai ca acum nu natura face găuri ci arabii. Aceiasi arabi care ne vand produse la preturi cu pana la 100% mai mari decăt în altă parte.
De unde au primit aceşti arabi aprobare de construcţie în faţă la c14 şi c9? De la conducerea UPT? sau de la primarie ? De ce ligile nu mai fac nimic? Le e frică acesa este motivul. Fiecare de acolo din ligă vrea să stea liniştit pe scaunul lui şi să scoata ochii la studenţi cu ZTS cu bobo party si alte minuni.
Ba chiar mai mult COSPOL face joia petrecere in NO NAME, cel mai infect local posibil..vedeţi cu ochii voştrii şi o să-mi daţi dreptate. Faceţi o socoteală. Câţi patroni din complex sunt romani... 2, 3 4 ? Eu cred că exceptand pe cel din Tequilla care e roman mai sunt cativa care îi numeri pe degetele la mână.
După cum am mai scris pe un comentariu undeva ( nu mai ţin minte) patronii arabi din complex au legături cu SRI-ul şi ei nu sunt asiguraţi. Aceştia au colaborat cu SRI pe timpul stundeţiei şi acum au parte de favoruri. Ca să nu ma abat mult de la subiectul mailului trebuie spus ca un drum prin complex este asemanator din multe puncte de vedere cu unul prin bazarul din Brancoveanu.

Comparaţie: ------------- Barncoveanu+++++++Complex ===========================================
Tigani----------------------------------DA ................................ DA
Aurolaci--------------------------------DA ............................... DA
comerciantiambulanti------------------DA ................................. DA
patrule depolitie-----------------------NU ................................... NU
jandarmerie gropi în alei & trotuare DA .............................. DA
cersetori ---------------------------- DA ..................................DA

lista poate continua la nesfarsit

Deasemenea ar trebui postat si urmatorul lucru: NU DAŢI BANI LA CERŞETORI ! pentru ca nu e se vor folosi de ei ... Numai bine vă doresc şi in complex curat fara aurolaci, cersetori şi gypsie ce ne fură .... "


***Acest mesaj mi-a fost trimis prin mail. Va astept pe toti cei are aveti ceva de spus sa va trimiteti opiniile voastre legate de complex, gandurile voastre, experientele voastre...pe adresa: hai.lamunte@yahoo.com

5 comentarii:

Anonim spunea...

baa dar cum se face ma de toate se fac incepand de maine?????? am citit mai jos un post cu povestea aia cu aurolacii care o sa fie ridicati "maine". si maine s-a facut de un an de zile.

Anonim spunea...

Tinem sa precizam ca opiniile reprezentantilor ligilor studentilor nu vor fi tolerate aici. Ligile au destule mijloace de a arata CEEA CE FAC sau AU FACUT, iar mijlocul cel mai bun este vederea cu ochiul liber.
Asadar, sefii de ligi care mai au de gand sa posteze aici comentarii in care sa insire aceleasi promisiuni si minciuni cu care deja au devenit celebrii, pot sa se abtina pentru ca vor fi sterse.

Aici ne exprimam NOI nu VOI!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

asa cum sunteti revoltati de complexull asta studentesc este cu mult mai sigur decat altele din tara (bucurest, craiova...)


caminele cu lucrfarile facte de 2 bani....sunt cele mai bune kmine din tzara...


si multe altele...

Anonim spunea...

Mihai imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu stiu in ce camin stai tu, pentru ca la mine in camin, si sa fiu mai exact, in caminul 1 au fost gasiti sobolani in camere, desi cred ca stii asta si de la televizor. Poate tu crezi tu ca sunt camine stralucite, crede-ma ca unele camine din complex sunt dezastruase, pentru ca administratorii si sefii de camine nu fac nimic, desi au fonduri si au tot ce le trebuie pentru a face ceva pentru acel camin in care se afla, si aduc firme pentru renovari iar acele firme mai rau fac. Te invit intr-o zi sa faci o comparatie intre caminul 20-21-22 si caminele 1,2,4 si altele care sunt frumoase si renovate doar in exterior.