luni, 31 martie 2008

Cu Piatra De Moara Legata De Gat

"Cine e nascut din pisica, soareci mananca" spune o veche vorba populara si se aplica cum nu se poate mai bine in zilele noastre. Dupa ce la urechile conducerii Universitatii Politehnice din Timisoara au ajuns o serie de zvonuri cum ca studentii incep sa realizeze incetul cu incetul cine ii reprezinta, indivizii vizati au intrat in panica.

La ultima sedinta COSPOL, spre exemplu, Florin Bodin a simtit nevoia unei noi asigurari din partea Ligilor ca prezenta lui in ciorba lor e acceptata. Din pacate, lipsa coloanei vertebrale a majoritatii liderilor Ligilor Studentesti a facut ca un personaj fara absolut nici o legatura cu ceea ce ar putea insemna "reprezentant al studentilor" sa continue sa ia parte la sedintele Ligilor. Un simplu student nu are voie sa participe la aceste sedinte, ca si cum acolo nu ar trebui sa se discute probleme ce il privesc direct, dar un personaj "agreat" are intrare libera.
Este un alt exemplu de enorma distanta ce exista intre Studenti si "Cei Care Ii Reprezinta". COSPOL tinde, dupa cum am mai spus, sa devina un fel de organizatie particulara a unor insi care prin anumite circumstante au ajuns sa se numeasca "presedinte de liga", "reprezentant al studentilor".

*** Este regretabil ca mii de studenti sunt nevoiti sa depinda de un grup de indivizi care iau astfel de decizii in numele lor. Este regretabil ca Florin Bodin este vazut de cercul acesta restrans de autodenumiti "lideri" ca un om fara de care nu s-ar putea face nimic. O mare RUSINE tuturor care se cred mari presedinti independenti, dar simt nevoia unui Tatuc Acolo Sus care sa vegheze la fiecare pas al lor!
Sunteti studenti si clamati Revolutia Din '89, dar actiunile voastre sunt cele ale unor blazati fara nici o urma de personalitate.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate NU a fost ultima sedinta a COSPOL, ci cea mai din urma.

Ceea ce se observa mai subtil e ca nefericitul Bodin nu are ce cauta la COSPOL, ori fiesce liga si EL STIE ASTA!

E nevoie de un singur om cu coloana vertebrala sa-i explice nevertebratului la urmatoare intalnire de COSPOL verde in fatza cu sta situatia si sa-l invita frumos afara :-).

Nefericitul om nu are decat sa se supuna, sau sa-si gaseasca alta sala in care sa se intalneasca pentru CONSPIRATII si sa-i lase pe studenti sa se intalneasca pentru binele studentilor.

E chiar atat de greu?!?!

Anonim spunea...

deci vedeti voi ca nu bodin e de vina, de vina sunt studentii care nu au nimic impotriva..., pai unii se mira ca tara e asa cum e, pai sunt multi bodini, peste tot!

Anonim spunea...

inca ceva, polemica voastra inutila nu schimba cu nimic situatia. Au fost altii inaintea voastra care au incercat sa schimbe, au terminat facultatea si bodin tot a ramas :)), insa sunt putini cei care in realitate sunt mai tari decat in tastatura!

Anonim spunea...

Menirea acestui Blog este aceea de a INFORMA si A TRAGE SEMNALE DE ALARMA.
Daca cei care ar trebui sa faca ceva nu vor face, cu siguranta spiritul acestui Blog se va transpune in ACTIUNI efective.
Inca ne mai adresam celor care ACUM pot face un pas pentru a schimba starea de fapt a lucrurilor.
Daca vor sta pasivi nu o sa mai aiba nici o scuza cand "O SA FIE BAGATI IN ACEEASI OALA".