miercuri, 12 martie 2008

"Dezamagire"

From: "MihailCatana" mihai03_ro@yahoo.com
Re: [cospol_tm] Sala cospol

" Salutare
As dori sa imi exprim profunda dezamagire generata de decizia luata in seara asta cu privire la Sediul COSPol. In primul rand, sediul este in momentul de fata vopsit in alb-violet datorita faptului k unii dintre noi au umblat dupa meseriasi si s-au certat cu administratora si cu Domunu Pusa. Dupa ce Domnul Rector a dispus zugravirea sediului COSPol, administratora a hotarat ca acel sediu ar fi bine sa fie in ton cu nuanta comunista de galben de pe peretii din camin. ca urmare a trebuit sa ma duc sa ii caut pe muncitori si sa le explic ca nu asa trebui sa arate sediul nostru si ca trebe sa o ia de la capata cu munca. In al doilea rand va rog sa luati in considerare aceste presiuni exercitate de studenti asupra noastra ca pe un prim test. Sa va ganditi ca nu peste mult timp or sa inceapa controale in complex si comerciantii de aici vor incepe sa exercite presiuni asupra noastra ce o sa facem atunci....o sa le dam si lor dreptate? In plus vor afla de comitetul de cartier si vor dori si ei sa faca parte.....ce facem?....noi umblam dupa acte, si ei vor veni in numar mai mare ca noi......ca de noi cedam la presiuni! Daca noi nu putem face fata la o controversa de genul celei cu sala COSPol ce ma pot astepta de la voi in cazul in care comerciantii vor veni cu cine stie ce pretentii. Va veni momentul sa treaca primarul prin complex (ca deah tre sa isi faca omu si campanie) si vom dori sa il primim intr-un loc frumos....cum ar fi sediul COSPol....a sau am uitat...pe acolo au trecut studentii si au ars parchetul cu tigarea si au rupt masa... .au intrat studentii acolo si si-au shimbat scaunele rupte din camera cu altele bune din sala..... Imi pare foarte rau da la asemenea sedinta eu refuz sa particip, pentru ca nu vreau sa ma simt prost cand nu voi putea oferi primarului un scaun in care sa nu isi agate pantalonii sau nu il pot aseza la o masa la care sa nu ii fie efectiv scarba sa stea. Cred ca va imaginati de pe acum ca nici administratora si nici comitetul nu e batuta/batut in cap incat sa zica ca nu raspund de sala. dar.....cine umbla dupa remedieri?.. .va garantez eu ca subsemnatul nu mai pica de fraier a doua oara. cine iti aproba sa schimbi parchetul ars?.....va spun eu....tot domnul Rector.....si ce va zice........ iar astia cu sediu lor......acolo e parchet nou...de ce nu au avut grija de el..... Va rog sa judecati foarte bine situatia si sa actionati ca atare.
Cu dezamagire, "



Mihai CATANA
.VicepresedinteLiga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara Tel: 0722 605474; 0766 525744.
Email: mihai.catana@ liga.mec. upt.ro
***Acest mesaj provine de pe grupul "cospol_tm". Iata motivul pentru care pe acest grup nu avem acces cu totii, sa nu vedem adevarata fatza a "reprezentantilor" nostrii. Aceasta este reactia la rugamintea studentilor de a li se deschide o sala de lectura pentru a avea unde sa invete.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Degeaba dai vina pe noi. Nu noi suntem cei care permit fumatul in camin. De ce nu se dau niciodata amenzi pentru fumat in camin? Seful de palier fumeaza in rand cu restul, si nu au nici macar bunul simt de a deschide geamul!!!

Dar la noi in Romania nu se poate. Si cei care ar trebui sa se asigure ca regulamentele/legile se respecta, fac parte si din tabara celor care le incalca.

PS:...comentariul acesta nu este doar pentru ligi, ci si pentru cei care nu stiu unde este limita bunului simt!

Anonim spunea...

uau ce e cu asta mey .... in primul rand administratoarea din camin s-a revoltat in legatura cu culoarea sali de lectura (sediu cospol) , nu ca o vrea ea galbena sau stiu eu ce ... sala de lectura trebuia sa isi pastreze culoarea ALBA asa cum este vopsit si restul caminului pe interior. Acea sala a fost proiectata de catre un anume arhitect pentru a fi destinata studentilor care invata ... voi vretzi sedi de liga .... la draq ... cu fumatul : marea majoritate a studentilor fumeaza . Daca ar fi fratele, sora , colegu de camera , colegu din sala de lectura , care ia amenda ca fumeaza pe coridor ? Ce ai zice? Binne ca a luat amenda ... ce obraz trebe sa ai ... mey nici cand tin astia chef pe aici nu sunt de acord sa vina politia si sa le traga amenzi ... uni oameni nu sunt intentionatzi rau ... sincer mie scarba

Anonim spunea...

Daca ar fi fratele, sora , colegu de camera , colegu din sala de lectura , care ia amenda ca fumeaza pe coridor ? Ce ai zice? Binne ca a luat amenda ... ce obraz trebe sa ai

Tu crezi ca eu ma duc sa platesc amenzile lu' sor'mea?? E problema ei ce face, ca doar nu e la mine pe buletin. Cred ca toata lumea ar trebui sa isi asume raspunderea in legatura cu ceea ce face!

NU conteaza cata lume fumeaza! Dar in fiecare zi cand vin de la lucru, si parcurg aia 3m de la usa palierului pana la usa modulului, pur si simplu hainele miros deja a fum. Nici macar geamul nu e deschis. Inteleg ca e mare lenea de a merge pana jos unde, in mod normal, e locul de fumat, dar macar mergeti la geam si fumati acolo ca nu se supara nimeni.

Anonim spunea...

ce sa zic de fumatu in camin....nu cred ca ar fii o solutie sa amendeze pe toti care ii prinde fumand....ar trebuii facut un loc de fumat

mai importanta este curatenia de pe palier si baie....cand intrii in unele camine ti se face greatza zici ca intrii in cocina...daca noi studentii traim in asa cocina ce pretentii putem sa mai avem de la altii

liga studentilor = niste oameni care isi vad de interesele proprii