joi, 20 martie 2008

Consiliul Consultativ al Studentilor din Complex

Dupa indelungi controverse si nelamuriri, avem in cele din urma si Hotararea Consiliului Local Timisoara cu privire la Consiliul Consultativ al Complexului, cunoscut mai bine drept "Bâlciul Celor De La Mecanica" sau Tentativa Lui Bodin Florin de acaparare a unei functii.

Dupa cum puteti vedea in linkul de mai sus: " Organizaţia va fi deschisă studenţilor care au reşedinţa în perimetrul Complexului Studenţesc din municipiul Timişoara." NU se pomeneste nicaieri de "Ligi", "Senatori", "Florini Bodini". Asadar cum ramane cu intoxicarea lui BODIN ? Nimeni nu mai pomeneste nimic.

Ar fi interesant sa aflam si cat de corecta e relatia unui angajat al Rectoratului cu o anumita Liga, cum nu sesizeaza nimeni CONFLICTUL DE INTERESE intre pozitia lui Bodin Florin de la Rectoratul Universitatii Politehnice din Timisoara si implicarea lui fara ascunzisuri in actiunile Ligii de la Mecanica. Este fara precedent acest fapt, cand un personaj se scalda in toate apele, de la Rector pana la Organizatii Studentesti si mai nou chiar in mediul Politic.
***Reamintim ca pe masa Consiliului Local inca se mai afla Propunerea NESIMTITA ca in Consiliul Consultativ al Complexului sa se afle oameni numiti de ligi si de catre senatul universitatii. Se pare ca Cel Care A Depus Acea Propunere inca nu a renuntat la planurile sale anti-studentime.

4 comentarii:

Anonim spunea...

" Având în vedere Solicitarea cu nr. SC2008 - 2713/12.02.2008 a Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti din Politehnica Timişoara; "

Citatul de mai sus este preluata textul Hotararea Consiliului Local 86/26.02.2008...

Sa intelegem ca statutul Cospol se bazeaza pe o formula juridica?! Au acte de persoana juridica, sau de organizatie legala?! Aolew fratior...aia s-au strans acolo ca si sobolanii, in sala de lectura de la C22 si pretind, ei insisi (sobolanii), ca sunt de la nu stiu ce organizatie studenteasca...

Pai fratilor...asa oricine poate sa se stranga la oltalta si poate pretinde ca formeaza Conventia Studentilor x y z.

Apopo, dar o Conventie a studentilor ...adevarata..la UPT exista, sau numai sobolani stransi prin sali de lectura?!

Anonim spunea...

Prin tot ce ati publicat in ultima sapamana, ati reusit sa demascati incercarile penibile ale celor de la "ligi" de a controla, ilegal, Complexul Studentesc. In cele din urma, alegerile s-au desfasurat corect, in prezenta reprezentantilor Primariei Timisoara, capii organizatiilor studentesti fiind loviti puternic in orgoliu de un grup independent si capabil de studenti care isi doresc sa realizeze ceva util in aceasta zona a Timisoarei.

Anonim spunea...

public declar, fiind un cunoscator al celor scrise in CV-ul incriminatului, faptele sale se bazeaza pe minciuni si manipulare!!! Aveti grija, acest om nu are scrupule!

Anonim spunea...

Ca membru al uneia dintre ligile studentesti din UPT, tin sa va spun ca si noi am avut parte de aceeasi dezinformare ca si voi. Noi nu am fost intrebati nimic, ci doar ni s-a spus ca trebuie sa desemnam un reprezentant in consiliul consultativ. L-am intrebat pe presedintele ligii mele daca se vor face alegeri la acea sedinta, iar el mi-a raspuns ca nici vorba!!!! Va rog frumos sa nu bagati in aceeasi oala toti membrii ligilor, pentru ca nu este corect. Majoritatea suntem studenti simpli si avem aceleasi interese ca si restul studentilor din complex.