miercuri, 16 aprilie 2008

Din Copil De Mingi, Ajuns "Mare Maestru"

Despre cine altcineva poate fi vorba decat despre Florin Bodin. Credeati ca ati aflat tot ce se putea despre el? Nici pe departe.
Pentru cei care vreti sa va faceti o idee mai de ansamblu asupra cresterii micului oportunist ajuns acum Mare Parvenit e nevoie sa vedem de unde a plecat: simplu bagator de seama in ceea ce era COSPOL in anul 2005.

Abilitatile de Lingau Celebru pe langa Conducerea UPT a inceput sa le dobandeasca inca de pe atunci:

Lui Bodin nu ii place sa nu fie in lumina reflectoarelor, el vrea sa fie laudat, vrea sa fie batut prieteneste pe spate de catre Mai Marii din UPT:

Ba a ajuns chiar, la disperare, sa se transforme intr-un copil de clasa a 3-a care merge cu pâra la doamna invatatoare ca lui i se pare ceva. Un demers josnic al lui Florin Bodin sa mearga la Rectorat cu LOGURI DE MESSENGER (listari ale conversatiilor private) ale persoanelor care nu erau apropiate lui:

*** Concluzia: Indivizi de genul Florin Bodin, marginalizat atunci cand erau studenti cu glas puternic in Organizatiile Studentesti, trebuie inlaturati cat mai rapid din orice pozitie chiar si de minima importanta. Cum se poate asa ceva? In 2005 era Baiat de Mingi, iar acum s-a transformat in Mentorul Organizatiilor Studentesti din Universitatea "Politehnica" Timisoara?

Tragem un puternic semnal de alarma pentru Conducerea UPT si pentru Ligile Studentesti din UPT! Fiecare zi in care tolerati lânga voi astfel de personaje este inca o pata pe numele vostru!

In 2005, Liga Mecanica in frunte cu Florin Bodin SE RETRAGEAU DIN COSPOL pentru ca NU au inteles ca o confederatie a Organizatiilor Studentesti TREBUIE SA APERE INTERESELE STUDENTILOR. Au plecat atunci, dar au revenit DIN PACATE acum sa isi implineasca planurile antistudentesti, profitand de faptul ca NU MAI SUNT VOCI in interiorul celorlalte Ligi care sa le stea in cale.

9 comentarii:

Anonim spunea...

pot confirma, chiar a vrut sa desfiinteze Cospol in momentul in care a pierdut alegerile in 2005..., ma rog, toate cele scrise sunt adevarate! Nu trebuie sa fii mare cunoscator pentru a intelege ce fel de om este Bodin. Studentii sunt singurii vinovati in acest caz!

Anonim spunea...

Si ca sa citez afirmatia lui Bodin de atunci "Ma fac frate si cu dracu pana trec podul" In cazul asta, Dracul = Conducerea UPT, respectiv Robu.

Nu e clar ca a tradat de mult interesele studentilor si ca nu are coloana vertebrala?! Mai trebuie ceva spus?

Aaa...da! Justificarea rectorului fata de studenti privind Bodin si scuzele de riguare fata de acestia!

Anonim spunea...

deci..nu vi se pare ciudat ca Cospolul a reaparut exact inainte de alegri la initiativa unui prorector?
bodin...e fix pix..de ce nu mai e nici un reprezentat in ANOSR din timisoara? tot bodin da raspuinsul

Anonim spunea...

pai e la fel ca si cu COSPOLUL in 2005 ... daca nu a fost ales Bodin... liga iese din COSPOL... asa ca e orgoliul lui ranit...si nu poate accepta ca in viata se mai si pierde, sunt si altii mai buni....cu ANOSR la fel...daca el nu a mai putut fi in conducere pentru ca el lucreaza in cadrul UPT .... a facut in asa fel incat nici o organizatie din Timisoara sa nu mai aiba reprezentanti in biroul de conducere... ca la gradinita... daca el nu poate nici altul sa nu poata... :))

Anonim spunea...

Bravo. stiu bine ce s-a intamplat atunci. cei care sunt constienti de asta sunt prin anul 5 sau master. mulkti membri de liga sunt in anul 2-3 si nu inteleg de ce va luati de bodin & co.

Anonim spunea...

http://www.salvatimisoara.com/ -- nu e de mirare ca si in Complex e ca in codru.

Anonim spunea...

http://www.anosr.ro/index.php?screen2=data/_despre_noi&screen=data/conducere reprezentanti in ANOSR sunt 2 din timisoara, unu de la Vest si unu din Poli

Anonim spunea...

Mai "Furdui de la munte".
Gros obraz trebuie sa ai sa mai vorbesti dupa cate porcarii ai facut tu ca sef al COSPOL. Pai tu cu Groapa si cu Sticlaru (3 ordinari vanduti PSD-ului!) ati compromis COSPOL-ul incat noua ne-au trebuit cativa ani sa-i refacem credibilitatea.

Anonim spunea...

Salut. Vreau sa spun ca eu l-am vazut pe bodin la o conferinta timp de o ora si jumatate, suficient sa imi provoace scarba.