marți, 8 aprilie 2008

Cum Sunt Vazute Problemele Noastre

" a aparut un anume blog ( nu stiu cine l-a facut) care critica unele actiuni ale unor persoane din ligi ( LSCT nu e pe lista) " ...asa suna un mesaj postat pe grupul Ligii de la Chimie. Probabil studentii au vazut, au citit si asteapta unele explicatii de la "conducatorii" Ligii.
Iata cum intelege Ovidiu Vasiliu, coordonator departament proiecte in cadrul Ligii Chimie, sa raspunda unei probleme cat se poate de normala, pusa de catre studentul citat mai sus:
"Am auzit si eu de acel blog si am aruncat si o privire de 45 de secunde pe el. Personal, m-am convins - acel blog e un fel de latrina afisata public prin care un individ ( sau un grup de indivizi ) care se ascunde (/ se ascund) in spatele anonimatului prefera sa arunce cu noroi sau productii personale cu un continut ridicat de sulf in acei oameni care chiar vor sa faca ceva in UPT si in societatea romaneasca in general. Poate voi avea vreodata "onoarea" sa apar si eu pe acel blog fata de care impartasesc atitudinea domnului Rector: " Sa fie ei sanatosi, ca eu n-am vreme de pierdut cu nimicuri". Altfel recomand o analiza scurta a acelui blog pentru a vedea cat de jos pot cobora niste oameni in dorinta lor de a face rau - pana la urma mediul virtual e un instrument de comunicare si asa cum diversi indivizi ne polueaza strazile cu diverse mesaje politice sau altele exista si internauti care spera sa obtina si ei niste atenti pe baza faptului ca arunca cu noroi. Cu diferenta fundamentala ca cei care fac asta pe strada isi asuma identitatea, cei "virtuali" neavand nici macar atat curaj."
***Asa intelege un individ dintr-o liga demersul acestui Blog. Asa intelege incercarea noastra de a dezvalui tuturor studentilor nesimtirile facute pe ascuns de o mana de oameni din ligi. Singurul lucru pe care se bazeaza Gaşca asta formata din Ligi este ca pe noi, studentii de rand, nu ne intereseaza...si avem alte probleme decat manevrele lor.
Ovidiu Vasiliu nu are timp sa citeasca niste ADEVARURI spuse verde in fata de niste studenti, in schimb are timp sa stea cu gura cascata la discursurile Mentorului Florin BODIN. Bravos! Prin atitudinea voastra superioara ii reprezentati pe studenti cum nu se poate mai bine.

14 comentarii:

Anonim spunea...

scuze, dar adevarurile astea nu sunt spuse "verde in fata" cum zici tu, ci sub anonimat...

Anonim spunea...

Si care e problema, de fapt? De ce e nevoie sa ne lovim de forma si nu de fond? Crezi ca exista cineva care sa fie dispus sa spuna asemenea lucruri fara a se proteja de anonimat?
Au fost cativa care au crezut ca pot face asta si din pacate nu ii mai gasim prin poli. Au plecat de buna voie sau au fost exmatriculati pe diverse pretexte. Realitatea nu e cum o vad unii sau cum vor ligile sa o vedem. Ce s-a intamplat cu ultimul presedinte al cospolului? A comentat in fata conducerii politehnicii si a tras semnale de alarma, iar acum nu o sa mai auzi de el prin Poli.
E usor pentru lingaii din ligi sa acuze anonimatul din jurul Blogului, pentru ca ei sunt in stare sa isi scrie numele si in frunte cand joaca rolul de slugi credincioase.
As prefera sa nu stiu de Catana si de Craciun si de Bodin, sa fie niste anonimi dar care sa spuna adevarul nu niste "celebritati" cu durere in fund fatza de studenti.

Anonim spunea...

da clar exista!! si intotdeauna a existat!(cineva care sa spuna lucrurilor pe nume) sunt niste prostii nedovedite ca cineva are de suferit daca se ia un gura cu conducerea UPT!!! Spune ce a patit fostul presedinte Cospol, chiar sunt curios! Mai degraba se crispeaza toti cand vorbesc cu Robu sau Serban..., fara nici un motiv intemeiat. Am impresia ca multi de pe acest blog habar nu au despre ce vorbesc! Repet: studentii sunt cei indiferenti de soarta lor, nu profesorii!(ei au alta vina...)

Anonim spunea...

Intereseaza-te cine a fost Groapa si cum a fost nevoit sa se lase de poli. Poate nu sti, dar au fost folosite loguri de messenger pentru a fi incriminati studenti in fata conducerii POLI.
Cand aplauzi si pleci capul nu ai de unde sa cunosti cum e cand tulburi apele.

Anonim spunea...

intereseaza-te tu, ca eu stiu cine a fost Groapa si Furdui si altii ca ei. Nu vreau sa exagerez insa semanau mult cu Bodin :))). Da pana una alta sa declare Groapa ce a patit si nu altii. A fost incriminat cu ce? ce a patit? Despre ce vorbim defapt?

Anonim spunea...

"evident", nu esti cu cumva nea' Sica de la UVT?! :-)

Anonim spunea...

na pe ala chiar nu-l stiu :), oricum prin butoane butoane pe un blog anonim nu se rezolva prea multe!

Anonim spunea...

lasa ca ati rezolvat voi ba cu ligile. ma mir ca mai aveti tupeu sa mai vorbiti.
ba evident tu nu stiu de ce ai cuvantul pe aici ca e evident ca esti dintr-o liga. du-te la cortu vostru si exprima-te ca nu avem nevoie de nesimtirea voastra si aici.

Anonim spunea...

Fratele meu cum a ajuns asta aici? Hmmm, Radu

Anonim spunea...

Cand spui Liga te duce gandu la oameni manjiti cu ... nu stiu cine mai suporta oamenii aia din ligi , zici ca ei or inventat macaroana ...

Anonim spunea...

Vai , asta dupa ce ca s-a luat de singurii studenti din Complex care incearca sa faca ceva , s-a mai luat si de partidele politice care cica "polueaza" strazile cu mesaje . Ce nesimtit ! Chiar se simte poluat saracul !! Sau in viziunea lui de soarece de biblioteca crede ca se poate conduce singur si toti politicienii sunt oameni de nimic ! rusine ! eu chiar cred ca ligile au ajuns mult mai jos decat cei care activeaza in organizatiile de stundeti ai oricarui partid politic . jos cu ei ca nu merita nimic !

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonim spunea...

Hi would you mind letting me know which webhost
you're using? I've loaded your blog in 3 completely different web
browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price?
Cheers, I appreciate it!
My web site - partypokerbonuscode2013.blogspot.com