miercuri, 16 aprilie 2008

Si-au Mai Tras Ceva Pentru Ei

Dupa ce 229 de studenti au intrat pe ceea ce pana acum a fost Grupul INFO_UPT, Florin Bodin a considerat necesar sa schimbe numele Grupului Respectiv. Astfel s-a gandit ca nu are rost sa se mai numeasca "info_upt" cand se poate numi "info_COSPOL".

Iata si o imagine cu cei care modereaza acest Grup, in mod ciudat sunt toti de la Mecanica in frunte cu Bodin. Este o simpla coincidenta? Multi se intreaba ce avem cu cei de la Mecanica. Asta avem! Au impanzit tot ceea ce inseamna reprezentare Studenteasca, ii gasim oriunde se da cu parerea despre studenti. Unde sunt restul "reprezentantilor" din celelalte Ligi?
Probabil multora nu li se pare ceva relevant faptul ca pe un group al studentilor din upt fac legea cei din Mecanica (in frunte cu BODIN care nu mai are legatura cu nimic ce tine de reprezentarea studentilor). Insa EXACT aceeasi situatie este prezenta si in orice alt aspect ce are legatura cu studentii din UPT.

***Sugestia noastra la Florin BODIN este sa schimbe numele grupului in "info_BODIN" pentru ca oricum este Owner al grupului. Mai sugeram totodata ca si numele grupului "cospol_tm" sa il schimbe in "cospol_BODIN" pentru ca si acolo este Owner (in mod INCA inexplicabil).

Sau poate ar fi mai bine ca si numele Ligii de la Mecanica sa fie schimbat in numele Liga lui BODIN. De fapt haideti sa ne facem cu totii tricouri pe care sa scrie "Owner BODIN", poate asa o sa se sature odata individul asta de a se baga in absolut tot ce tine de noi, studentii.

Unii dintre noi s-au angajat undeva (FIRME) inca din anul 1, se pare ca Florin Bodin la varsta de 27 de ani inca nu e in stare sa faca altceva decat sa se târâie prin Rectorat si sa isi bage fara nici o retinere nasul in TOT ce nu il priveste.

4 comentarii:

Anonim spunea...

pai daca ii place, in ce isi baga nasul....stiti proverbul cu musca...:))

Anonim spunea...

unii muncesc si merg la scoala.....altii sunt in liga si nu merg la scoala


fiecare cu ce ii palce :))


serios vorbind noi studentii suntem vinovati ca se intampla ce se intampla; suntem prea indiferenti...majoritatea oamenilor capabili nu se baga in liga sau daca se baga nu stau(sau sunt indepartati )

daca pe noi nu ne intereseaza cine ne conduce atunci nu cred ca ar trebuii sa avem pretentii

Anonim spunea...

Trebuie sa ramana cu denumirea initiala. INFO_UPT

Asta pentru ca este un grup de informare in cadrul UPT.

De ce sa nu ramana info_upt asa cum a fost si sa-i faceti mai multa promovare iar mail-urile COSPol sa aiba subject "Comunicat COSPol".


Eu zic ca asa e cel mai corect.

Mai vreau si alte pareri.

Anonim spunea...

Si mie mi se pare o idee proasta schimbarea numelui acelui grup. Sunt lucruri care privesc mai multe persoane si sunt decizii pe care nu le poate lua o singura persoana pentru ca "asa are chef".