miercuri, 9 aprilie 2008

"Sa fie ei sanatosi, ca eu n-am vreme de pierdut cu nimicuri"

Asa ar fi spus domnul Rector Nicolae ROBU despre ceea ce se spune aici. (sursa: Ovidiu Vasiliu - Liga Chimie)
In concluzie noi studentii suntem niste "nimicuri" pentru Mai Marele ROBU. Daca avem probleme si le mai si spunem suntem niste "nimicuri". Daca tragem niste semnale si iesim din rand suntem niste "nimicuri". Daca nu suntem niste lingai ordinari suntem automat "nimicuri". Daca in calitate de studenti simpli nu putem influenta marile jocuri de culise, inseamna ca suntem niste "nimicuri".
Daca este adevarata afirmatia, bunul simt l-ar face pe domnul Nicolae Robu sa isi ceara scuze public in fata tuturor studentilor de la Universitatea Politehnica din Timisoara. Este si El UN ANGAJAT in sistemul educational din Romania, cu scopul de a servi intereselor NOASTRE, de a face totul spre binele nostru si nu de a ne sfida si a ne trata cu o lipsa totala de respect. Salariul incasat este din impozitele platite de noi si de catre parintii nostri, nu dintr-o afacere proprie de familie. Se pare ca articolele de pe acest Blog au fost destul de interesante pentru domnia sa incat sa vina cu extrase din ele la ultima sedinta COSPOL si sa dea explicatii in fata lingailor prezenti acolo. Parerea LOR il intereseaza, se pare, pe cand pe parerea NOASTRA nu da nici doi bani.
***Nesimtirea ii face pe toti cei vizati in articolele de pe acest Blog sa faca orice altceva decat sa dea explicatii cu privire la cele dezvaluite. Le-a ramas ca ultimul argument faptul ca e "un simplu Blog" si tot ei sunt cei care fac ce au chef, iar noi doar scriem. Dar ce se va intampla cand va veni vremea sa nu mai scriem ci sa facem?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Robu nu are nici o vina in situatia creata! De vina sunt exclusiv studentii care il sustin pe Bodin!

Anonim spunea...

Andrei Craciun si Catana, liga de la mecanica, respectiv gloata de aplaudaci de la celelalte ligi..NU?! Aia sunt de vina...? Evident ca si ei intr-o foarte mare parte. Parerea mea e ca defapt Bodin e capul sarpelui...ce trebuie taiat...

Oare cat trebuie sa se mai escaladeze situatia ca Dl. robu sa o inteleaga?! Trebuie doar o semnatura pe un contract de munca si 15 zile preaviz, iar dansul are stiloul cu putere intre degete...

Anonim spunea...

si ce folos daca il da afara de la rectorat?? singurele repercursiuni de imagine (UPT) o pot avea doar din cauza faptului ca Bodin este student senator si doctorand! Cum a ajuns la aceste functii?!? :))
Romania ..., tara in care niciodata nimic nu se termina :)

Anonim spunea...

as vrea sa vorbesc si eu cu cine se ocupa de acest blog! scrie-mi la bigkzg@yahoo.com! mi-ar place sa avem o discutie! ms!

Anonim spunea...

Adresa este: hai.lamunte@yahoo.com

Anonim spunea...

Ba nu trebuia sa va luati de Vasiliu... e si el un copil

Anonim spunea...

Bodin nu e la doctorat , este la master anu 2 ... din cate stiu eu este angajat la departamentu de relatii internationale sau ceva de genu ... de ce face parte cin Cospol? pentru ca este senator din partea studentilor de la master. (nu stiu cine l-a votat , dar are aceasta "functie" ) . Oricum daca te pui rau cu baiatu nu e bine ... de aceea unii din liga mai bine pupa unde trebe decat sa aiba probleme ....