joi, 10 aprilie 2008

Hai sa ne bagam in seama daca nu ne baga nimeni

" Salutare,
Vineri la ora 14,00 la sediul CICS se vor evalua dosarele de burse si ajutoare speciale acordate de catre UPT in semestrul II.
In acest sens atat studentii senatori cat si COSPol trebuie sa-si nominalizeze fiecare cate trei reprezentanti pentru Comisia de evaluare a dosarelor. Termen limita joi seara ora 00,00 (10 aprilie) , pentru ca vineri dimineata sa pot face o adresa catre dl. Prorector Serban care sa fie aprobata.
Astept propuneri pe grup.

Florin BODIN Tel 0721777792 "

***Incredibil!! S-a ajuns ca studentii sa fie nevoiti sa mai treaca prin inca un filtru pentru a primi bursa: Filtrul numit BODIN. Ce inseamna asta?? Niste studenti "evalueaza" dosarele altor studenti? Bai, dar astia din COSPOL sunt supra-studenti cumva?
Asta e treaba lui Florin BODIN dupa ce a stat in extensie 2 ani si a terminat numai el stie cum, sa verifice el pe alti studenti incomparabil mai capabili decat el. Ce TARA e asta? Ce VREMURI sunt astea? Chiar suntem BATAIA de joc a oricui?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Daca intradevar s-a ajuns aici trebuiesc luate masuri drastice in ceea ce priveste studentii.

Nu studentii cred ca trebuie sa judece alti studenti - ci cei care sunt pusi sa faca acest lucru (aici ma refer la Administratorii ce tin de Minister si de evaluarea strict profesionala a unui student in functie de notele pe care le are sau de situatia lui Strict Legata de Foaia Matricola , nu de nume etnie relatii etc)...

Altfel riscam sa o luam "razna" si sa intram intr-o zona de conflict care zic ca nu va fi benefica pentru "cei de sus".... nu de alta dar suntem multi in complexul acesta si nu cred ca 200 cadre didactice pot infrunta 10000 de studenti (doar ca idee)...

chiar trebuiesc luat urgent masuri..

numai bine,

Anonim spunea...

Cititi regulamente, intrebati lumea cu experienta in domeniu si pe urma postati! Studentii senatori si consilieri trebuie sa supravegheze dosarele pentru a asigura corectitudinea atribuirii burselor.
Bodin are functia de student senator ales de catre studentii din fac. de mecanica!
Parere personala: desfiintarea tuturor burselor!

Anonim spunea...

studenti senatori si consilieri? "cei trei din cospol" unde se incadreaza? Orice parlit din cospol (inclusiv catana) poate fi desemnat, dupa cate se spune in mail, sa ne verifice noua bursele.

e strigator la cer!!!!


PS: Sunt CURIOS cati studenti din mecanica l-au votat pe bodin.

Anonim spunea...

minareli mai apar, asta nu-i exclus. Specific metodelor utilizate de Bodin. Insa problema este ca nu intereseaza pe nimeni!!! Concluziile de rigoare le puteti trage...
Referitor la celelalte ligi calcate in picioare, toate sunt la fel din moment ce l-au votat in fruntea Cospolului pe Bodin. Este cvasi o insirare nefericita a evenimentelor inscenate de Bodin. Realitatea este rece!

Anonim spunea...

Fratilor acolo e vorba de bursele sociale care se acorda doar odata pe an/semestru in functie de caz. Nu e vorba de toate bursele din Poli! Astia vor superviza doar, nu au ei mari drepturi!

Anonim spunea...

Poate e nevoie sa mai citesti inca o data cu o mai mare atentie: "Burse si Ajutoare Speciale".
Nu stiu cate drepturi au, cert e ca vor tot mai multe, ca sa le fie mai usor sa faca abuzuri si presiuni. E Simplu.

Anonim spunea...

Atentie! IN UPT studentii senatori si consilieri nu sunt alesi de catre tot "poporul" dintr-o facultate ci de catre sefii de an. Sefii de an sunt alesi de catre studenti. CAt despre corectitudinea alegerilor eu sunt de parere ca este in regula ( am votat in calitate de sef de an). Cat de spre candidati acestia copiaza perfect situatia din universitate la nivel de DECAN, PRODECAN, RECTOR, PRORECTOR.. adica OMUL si FUNCTIA. LA Universitatea de Vest din cate stiu Senatorii sunt alesi in mod direct de catre studenti..asa cum mi se pare si mie normal. La mecanica la alegerea studentilor Senatori anul acesta au fost unele nereguli in sensul ca nu au votat totii sefii de an ( li s-a retras dreptul de catre liga) pe motiv ca sunt in anul 5 si ca deja numarul votatilor este suficient. Pun pariu ca la mecanica au ramas aceiasi seatori: Fulea, Stancau, Gruiescu. care sunt de 4 ani, ultimi doi fiind la master.

Anonim spunea...

ce bine ca nu-l stii pe al 4-lea. :)))

ceea ce se intampla e normal, cel putin din punctul de vedere al ligilor care isi impun candidatii! ceea ce nu este normal , este faptul ca studentii senatori sunt alesi din cadrul acestui cerc restrans. Trebuie schimbat regulamentul si atribuit acest drept de a alege tuturor studentilor dintr-o facultate. Ceea ce in fond ar fi un lucru normal. Da totusi ce este normal in ziua de azi?

Anonim spunea...

aaaa, am uitat sa spun, nu pune pariuri ca s-ar putea sa le pierzi!

Anonim spunea...

Stancau, Gruescu si Fulea nu mai sunt senatori la mecanica. Pentru ca au refuzat sa le faca jocurile celor din liga au fost indepartati...

Anonim spunea...

am aflat de Stancau, Gruescu si Fulea ca nu mai sunt senatori. Bravo lor!,Pe langa cei 3 mai era Teodora Iovanovici ( sau ceva de genu)= prietena lui Craciun NU stiu sa mai fie senatoare pentru ca e anul 5 :)
In fine