vineri, 4 aprilie 2008

Corb la corb nu-si scoate ochii

Iată o vorba bună ce se potriveste ca o manuşă cand vine vorba de clica ligilor si a conducerii UPT. "Esti băiat bun dar te strică anturajul" e alta etichetă care descrie in putine cuvinte situatia in care se afla unii dintre cei prezenti in seara de 03.04.2008 la sedinta COSPOL.

Printre cei prezenti s-a numarat si distinsul domn Nicolae ROBU, venit la ceas de seara spre a limpezi situatia tulbure in care se afla Ligile in frunte cu Mentorul Bodin. Dar "corb la corb nu-si scoate ochii", de aceea in locul unei masuri drastice si categorice care se impunea a fi luata, domnul Rector a considerat suficiente niste scurte "indicatii tactice" menite a acoperi cat se poate mai bine realitatea urat mirositoare din interiorul COSPOL.

Inca nu s-a inteles la nivelul Conducerii UPT (sau nu se vrea a se intelege) ca marile puncte negre sunt: Bodin + Protejatul Sau (Catana)...si risca sa se extinda tot mai mult asupra TUTUROR organizatiilor studentesti. Daca Robu considera ca pentru un lingau notoriu (BODIN) merita să afecteze tot ce inseamna Student sau Miscare Studenteasca, atunci probabil e nevoie de ceva mai mult decat vorbe ca sa realizeze ca GRESESTE.
***Păcat că legăturile sunt prea strânse între "Lins" si "Lingău", iar adevărul e foarte greu vizibil de la inăltimea unei functii. Este incurajator, totusi, că cei vizati se simt "cu musca pe caciulă"...mai rămane doar să si facă ceva pentru a o da jos.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Normal ca e greu pentru robu sa admita ca are langa el un lingau care se deda la orice numai sa ii fie pe plac.
Cand incepe sa isi dea drumul la gura bodin vorbeste mai ceva ca hitler, zici ca ce stii ce mare destept mai e si el. Cand colo e prost de bubuie.

Anonim spunea...

sunteti slabi!

Anonim spunea...

baaa unde sunt oamenii adevarati din ligi? aia dispusi sa se bata cu toti de la rector la decan pentru interesul studentului? pupincuristii astia de acum stiu numai sa stea la mese rotunde si sa se uite in gura la toti ca ce mari si tari sunt ei. pe studenti nu ii mai baga nici dracu in seama. toti nou venitii astia habar nu au pe ce lume traiesc si ii trec toate apele cand il vad pe Robu langa ei. de unde dracu sa mai aiba vreunu tupeu sa ii ridice vreo problema??
nici nu ma mira, au un tatuc bun in persoana lui Bodin care ii invata cum trebuie sa se comporte cu sefii.
TRAIASCA LIMBA MOALE SI OBRAZUL GROS!!!

Anonim spunea...

si tari in tastatura! :)

Anonim spunea...

"evident" ca esti din vreo liga sau esti doar un simplu cretin.
poate suntem noi tari in tastatura, dar nu mai tari decat sunteti voi astia din ligi in dat limbi in cur mai marilor.
niste jigodii imputite cu aere de mari smecheri si mai organizatori de rahat cu apa rece.
o sa fugiti ca niste gaini ce sunteti, ba, cand o sa va aratam in ce mai suntem tari.

Anonim spunea...

parca aseara se sugera sa se mearga la sediul cospol, toti studentii nemultumiti.
cati studenti s-au dus?
o groaza, am asteptat afara sa vad, o sa vina studentii nemultumiti, dar de unde, nimeni nu a venit

Anonim spunea...

traim in Romania...

Anonim spunea...

toti cei care scrieti p blog ati ramas in spatele tastaturii...
in frunte cu cel care are blogul...
nu sunteti cu nimic mai buni decat cei din ligi, ba din potriva sunteti sub ei, doar tastatura e din voi

Anonim spunea...

ba macar astia cu tastatura fac ceva...
personal m-am resemnat, daca ma agit prea tare pana termin facultatea o sa raman fara nervi. din partea mea daca asta li se pare apogeu' vietii lor toti ratatii din conducerea ligilor si a politehnicii sa faca ce vor.

si daca stau in calea cuiva sa suporte consecintele...

Anonim spunea...

Ligile nu mai reprezinta studentul. Acum isi reprezinta propriile intereseadica sa linga in cur pe sefii mai mari. totusi acolo mai sunt si oameni deosebiti care se consuma..dar degeab. unu se cosuma altul linge si e mai smecher

Anonim spunea...

Scopul acestui Blog este sa informeze CORECT. In toate articolele nu s-a facut altceva decat sa se informeze, nu a pretins nimeni ca este Superman care se duce si ii ia de gat pe cei din ligi in frunte cu Bodin.
Cel mai probabil se va porni o MISCARE STUDENTEASCA A COMPLEXULUI independenta de Ligi, atata timp cat vor exista studenti cu initiativa.

Anonim spunea...

MAI MULTA DEZINFORMARE DECAT PE ACEST BLOG N-AM POMENIT IN VIATA MEA! Noi cei de la Ligi stam cu fruntea sus in fata oricui si avem cu ce sa ne mandrim. Voi care lucrati doar sub anonimat cred ca nu puteti sta cu fruntea sus nici in fata oglinzii!

donjoe spunea...

... zise ipocritul, într-un mesaj anonim.

Credeam că înainte era situaţia tristă. Acum aflu că şi noua generaţie a apucat să afle cine e Bodin şi ce înseamnă "reprezentarea studenţilor" în UPT. Din roz în MAI roz...