duminică, 20 aprilie 2008

"Radio Complex" - Evacuat

Zilele "Radio Complex" sunt numarate in asa-numitul sediu din Caminul 22C (Etajul 1). Dupa ce eu reusit sa puna mana pe o camera din camin in urma unui presupus "pact" cu conducerea UPT, gaşca de la Radio Complex se vede nevoita sa paraseasca incinta pentru ca nu au respectat "intelegerea".

Probabil ca se astepta de la ei sa fie o portavoce a Politehnicii, insa n-au avut nici macar inspiratia sa mimeze asa ceva. Sau poate ca au avut, nu se stie pentru ca oricum nimeni nu ii asculta.

***Asteptam oferte din partea Conducerii UPT la adresa acestui Blog. Pentru o garsoniera in G-uri sau "credite garantate doar cu carnetul de student" ne angajam si noi in Galeria de Ultrasi ai Lor, alaturi de Bodin&Ligi: "Pana la moarte, cu Poli pana la moarte!"
(Sau poate NU)

5 comentarii:

Anonim spunea...

asa e. radio complex era degeaba. eu nu i-am ascultat decat in vremea cand erau in probe...si asta e demult

Anonim spunea...

Nu are ce cauta sediul unui post de radio (pe care oricum nu il asculta nimeni) intr-un camin studentesc.

Anonim spunea...

Daca erau studenti si plateau camera respectiva nu vad problema, daca nu asta e ... bine ca or fost dati afara :)

Bravo lor ca or reusit sa o ia in primu rand... descurcareti tipii.

Anonim spunea...

radio complex a facut si chestii interesante in afara de a ocupa o camera de studenti. si daca nu ar fi camera aia luata de ei...ce credeti, ca o sa stati doar 4 in camera? nici in vise ;)
Amintiti-va doar de mini-spectacolul organizat de Radio Complex de 14 februarie...in fata actualei cantine ... nu a fost frumos atunci?
Eu zic sa...ii lase in pace :D

Anonim spunea...

hmm radio complex, am plecat cu ei la inceput, si de atunci stiam ca o sa pice, oricum un radio totusi si fac cu winamp-ul,cum au facut ei, radio adev e ala care emite pe frecventa