marți, 1 aprilie 2008

70 - 20

Acesta este scorul cu care pierd toti studentii din Complex lupta cu Semaforul imbecil de la trecerea spre (dinspre) Vidu. 70 (saptezeci) de secunde este rosu si 20 (douazeci) verde. Asta daca esti vigilent si semnalezi senzorului minunat ca vrei sa se faca verde, daca nu...se mai amana asteptarea cu timpul neatentiei tale.

Dimineata e o placere sa vezi cateva zeci de studenti adunandu-se ca pentru o manifestatie in fata mai marelui semafor. Oricat de multi ar fi, sunt negresit invinsi de necrutatorul obiect, cu scorul categoric: 70 - 20.

***Poate se va schimba ceva...fie in programarea semaforului, fie in programarea atitudinii studentilor care sa nu mai inghita umilirea lor nici chiar in fata unui semafor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce atitudine sa se mai reprogrameze la studenti? Noua romanilor ne place sa fim umiliti, e un sport national! Ce sa faci daca neamul din care te tragi e un neam de carpe, niste cetateni de mana a doua in lumea veche ... :-).

Pe de alta parte suzeranitate au avut aproape un mileniu si au invatat cum sa linguseasca, sa se supuna si sa sape, NU sa stea cu capul sus si sa spuna GATA!

Daca cel putin 1000 de ani nu au fost in stare de nimic, de ce ar fi acum?!

Ce?! Se simte careva?! NU! Carpelor continuati sa stergeti pantofii in continuare, ca stapanul cand nu are sa mai aiba nevoie de voi are sa va arunce fix acolo unde va e locul ==> la groapa de gunoi. :-)

Practic vorbind meritati sa fiti fu**ti la maxim, o cereti! Lasa ca isi fac altii vile bah si isi cumpara geepane si-si trimit copii la studii in strainatate...!! Sa-i lasam in continuare sa ne calce bah toti in picioare, ca numai ei au picioare, noi suntem handicapati si mai mult...nu avem nici ochi, deci nu vedem si niciurechi...suntem si orbi si surzi! :-).

miliz spunea...

http://schimbalumea.ro/problems/view/79

am pus si asta pe schimbalumea ... de curiozitate cate voturi strange si daca ne pasa :)